mahdiar__m
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- ezhei2
- شهر
- nesf jahan:)
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
شما بگین کجا من میامخوب چیزای جدیدی ازمون یاد میگیری
بریم میدون؟
شما بگین کجا من میامخوب چیزای جدیدی ازمون یاد میگیری
من خودم تابع جمعم ولی یجور باشه که تعداد زیاد باشه اینطور نباشه که پنج شیش نفر بیشتر نیاندشما بگین کجا من میام
بریم میدون؟
پس بیخیال شومن خودم تابع جمعم ولی یجور باشه که تعداد زیاد باشه اینطور نباشه که پنج شیش نفر بیشتر نیاند
ما باید یه گروه داخل تلگرام یا واتساپ تشکیل بدیم بعد هر کسی اومد داخلش دوستای سمپادیش رو اد کنه...مثلا همین الان یکی از دوستامون لینک این گروه رو گذاشته پس همین الان برید داخلش و بقیه رو اد کنیدپس بیخیال شو
اینجا آدم پایه کم هست
اوهوم گود آیدیاما باید یه گروه داخل تلگرام یا واتساپ تشکیل بدیم بعد هر کسی اوند داخلش دوستای سمپادیش رو اد کنه...مثلا همین الان یکی اط دوستامون لینک این گروه رو گذاشته پس همین الان برید داخلش و بقیه رو اد کنید
آه اقا شور هلیا در اوردیدمن ک اصفهانی نیستم ولی اگ رفتین مراقب باشین هلیا نیاد نصفتون کنه
میای؟آه اقا شور هلیا در اوردید
من شنبه امتحان دارم. اگه بزارین یکشنبه صبح منم میام شاید کیکم پختم با چایی بخوریم.خب خب خب "-:
اقا بیاین تا اب بازه و هوام خوبه و اصفهان شهر قشنگیه ی میتینگ بذاریم چشممون ب جمال هم روشن شه (=
تایم پیشنهادی پنجشنبه صب همین هفته ایه ک داره میاد..
ینی 24 ام "-:
گفتم صب چون صبحا هم هوا خوبه هم خلوته :) (کرونا و این صوبتا )
حالا فلن بیاین بگین کیا هسین برنامتون چیه نظرتون چیه و اینا..
مکانشم پیشنهاد بدید
از شهرای اطراف مث قم کاشان اران و بیدگل شهرکرد و اینام اگه هسین و پایه این خوشحال میشیم ببینیمتون :)
پاشید بیاین تا من بستنی مهمونتون کنم
زمانی محراب گفته رو احتمالا نمیتونم بیاممیای؟
نه اخه من ممکنه تهش بازم نتونم بیام از این رو نظر نمیدمخب چ تایمایی میتونید بیاید؟
بگین تا ببینیم چیکار باید بکنیم
خو هیشکی نمیاد با دوستای مدرست قرار بذار بهترهخب چ تایمایی میتونید بیاید؟
بگین تا ببینیم چیکار باید بکنیم
چه خشن شد یهو...خو هیشکی نمیاد با دوستای مدرست قرار بذار بهتره
داداش گلم ی ماشین میتونی جور کنی؟ @_@منی ک اصفهانی ام ولی الان عملی ام چی باید بگم.:/
تف اندر این شانس
اگ خودم میتونسم بیام، با ماشین میومدم احتمالا ولی شرمندم:/داداش گلم ی ماشین میتونی جور کنی؟ @_@
پیوی چک کن "-:اگ خودم میتونسم بیام، با ماشین میومدم احتمالا ولی شرمندم:/