آخرین فیلمی که دیدید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
jumanji welcome to the jungle
jumanji: the next level
خوب بود گرچه من خودم به عشق Dwayne Johnson دیدمش :)):))

knives out

Ford vs Ferrari
فیلم باحالی بود خیلی من رو یاد انیمیشن ماشینها انداخت ولی پایان شوکه کننده ای برام داشت.

یه سریال کره ای دیدم به توصیه چند نفر دیگه خیلی خوب بود پیشنهاد میکنم ببینید 25 قسمت بیشتر نیست اما یکم قدیمیه شاید خیلیا دیده باشن
اسم فیلم:boys over flower

دیگه آنقدر فیلم ایرانی و غربی دیدم که دیگه حوصله ام نمیکشه...اما دارم کره ای میبینم...
Be with you
پسر گرگنما
رو پیشنهاد میکنم...
واقعا این دو تا احساسات آدم رو برمی انگیزه!!!!و چیزی برای یاد گرفتن داره...

اگه کمدی میخواین : بیست
یه فیلم متفاوت : همراه خدایان دو جهان... این فیلم یه جورایی قیامت رو نشون میده البته برمبنای اینکه چند خدا وجود داره و تناسخ....با اینکه اصلا از جلوه ویژه زیاد خوشم نمیاد جالب بود و تا آخر فیلم میخ کوب شدم...

همه رو تو سایت نماشا میتونین به راحتی ببینین...
واقعا به نظرم برخلاف گفته خیلی ها، فیلم های سینمایی کره ای خوبن... اما فیلم ژاپنی و چینی خوبی ندیدم.

فیلم زمانه... شبکه ای فیلم خیلی خوب بود

آخرین فیلمی که به طور کامل دیدم Hidden figures بود.
آخرین سریالیم که نگاه کردم و دنبال میکنم Messiah هست.

ad astra

یسری فیلم ها هستند که شاید 5 دقیقه طلایی داشته باشند و قرار نیست اینتراستلار ببینی سرتاسر فیلم ولی یجایی از فیلم به ناگاه با حسی متفاوت و خاص مواجه میشی...

هزار تو رو دیدیم ، با اینکه خیلی فیلم اجتماعی نمیبینم ولی این یکی رو خیلی دوست داشتم ... هی ماجرا از توی ماجرا در اومد .‌‌‌...(از فیلم با پایان باز خوشم نمیاد چرا نمیگن اخر داستان دقیقا چی شد ؟؟؟؟)
A quiet place بدک نبود ، تخیلی بود با موضوع یه سری هیولا و این صوبتا ولی جالب بود ...

بانو و ولگرد
عِی...

۳۶۵ روز :|
واقعا سری های مختلف فیفتی شیدز رو ترجیح میدم
با اینکه هر دو ارزش یه بار دیدن کامل رو هم ندارن -_-

سال دوم دانشکده من
میتونست خیلی بهتر باشه اما چون دلم فیلم ایرانی میخواست چسبید.

Back
بالا