آخرین فیلمی که دیدید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من آخرین فیلمی که دیدم اسمش"پر پرواز" بود که توش شادمهر بازی کرده بود :)):D
اخرین سریالمم سریال دل بود :D :D

They Live
فیلم جالبی هست در نکوهش فاصله‌های طبقاتی و تاثیر رسانه بر مردم.
یه آدمی هست که کارگره و سرش تو کار خودشه، به طریقی یه عینک پیدا می‌کنه که می‌تونه باهاش ذات اصلی دنیا و آدم هارو ببینه و مسیر زندگیش عوض میشه.

theylive.jpg

فیلم سینمایی درون لوین دیویس اثر برادران کوئن

7500 (2019)
خیلی جالب نبود برام اما گیرا بود ... فکر کنم برای اولین بار یک حادثه تروریستی کاملا از زاویه دید خلبان نشون داده می شد ..
البته من فیلم بین نیستم و سالی حداکثر دو فیلم ببینم

فیلم "انگل" یا "Parasite"هم خوب بود خیلی قشنگ تونست روال داستانو حفظ کنه چیزی در موردش نمیگم اسپویل شه ولی خب فیلمی که اسکار۲۰۲۰ ، 4تا جایزه اسکار اصلی گرفته یبار حداقل ارزش دیدن داره

برای چندمین بار فیلم Pride and Prejudice که بر اساس رمان شاهکار جین آستین بود رو دیدم
به پای رمان نمیرسه ولی خوبه

Ted
من که خیلی خوشم اومد :D
دو تا قسمت داره یکی سال 2012 و اون یکی سال 2015 ساخته شده
و ژانرش هم کمدی سیاهه

platform ساخته 2019 رو دیدم و خب به نسبت حجمه‌ی فیلم های مبتذلی که از نتفلیکس پخش میشه یه همچین فیلمی بسیار با ارزشه.
و خب داستان خیلی رک و راست بود و یه راست سر اصل مطلب رفته بود که بعضی ها ضعف در نظر میگیرنش ولی بنظر من ضعف نبود ، اما جا داشت که شیوه روایت داستان غنی تر باشه.
اینکه این‌رو نشون داده بود که حالا چون جبهه راست راه چاره نیست لزوما چپ‌گرایی و کمونیسم هم نمیتونه جواب باشه نکته مثبتی بود بنظرم.
و در نهایت ایراد بزرگی که از نظر من به فیلم وارده اینه که انگار نویسنده چندتا ایده بسیار خوب ولی نافرجام داشته و در نهایت نتیجه فیلم تا یه مقدار قابل توجهی خام بود.
اما روند داستانی و اون سکانسی که وسط داستان آشپز و کارگرای آشپزخونه رو نشون میداد که توی پاناکوتا دنبال مو میگشتن و پیوندش به نتیجه آخر فیلم کار هوشمندانه‌ای بود.
ببینید خلاصه

آخرین ویرایش:
آخرین فیلمی که دیدم he's just not into you
فقط اینو بگم که بدترین فیلمی بود که تا به امروز دیدم پس بهتون شدیدا پیشنهاد میکنم که اگه جایی اسمشو دیدین دانلود نکنین چون واقعا به درد نمیخوره

سه گانه ی before رو دیدم.خیلی دوستش داشتم.برای من که هنوز زیاد فیلم ندیدم یکی از بهترین فیلمهایی بودن که دیدم.عاشق تک تک دیالوگ هاشون شدم.عاشق فیلم نامش.بازی دو تا بازیگر اصلی عالی بود(مخصوصا اتان هاک).و درنهایت واقعا از پیام این سه گانه خیلی خوشم اومد.اینکه عشق و رابطه ی عاشقانه رو متفاوت از تعریف های کلیشه ای و به شدت واقعی به نمایش گذاشت.یه تعریف که شاید بشه توی دنیای واقعی پذیرفت و شدنی باشه نه اینکه محدود به قصه ها و افسانه ها باشه(به شخصه همیشه اون روی کلیشه ای روابط عاشقانه رو دیده بودم).سه تا فیلم هرکدوم به فاصله 9 سال از هم که یک رابطه رو در مراحل مختلف زندگی و تحت تاثیر گذر زمان نشون میده.خلاصه که خیلی دوستش داشتم کلی بهم الهام و انگیزه داد تا حالا با هیچ اثر سینمایی همچین ارتباطی رو برقرار نکردم.مرسی از ریچارد لینکلیتر که من رو با زاویه جدید از سینما آشنا کرد;;)

آخرین ویرایش:
فیلم نجات سرباز رایان و ۱۹۱۷ رو حتما پیشنهاد میکنم ببینید،
خصوصا۱۹۱۷

Peanut butter falcon
فیلم بی نقصی نیست و بعضی جاها تصمیم شخصیت ها غیرمنطقی به نظر میرسه ولی حس و حال خوبی داره و در آخر با لبخند از پای فیلم بلند میشین.
پیشنهاد میشه!

Back
بالا