کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره خیلی
تا حالت دوس داشتی جنسیتت چیز دیگه ای باشه؟
نه، خدا دلیلی داشته که با این جنسیت آفریدتم
تا حالا شده کاری کنی که کل کلاس آوار شن رو سرت؟

نه
تا حالا سر کلاس جیم زدی؟
نه چون همونطور که گفتم معلما تصور خوبی ازم دارن (یجورایی خودمو خوب نشون میدم تا بهم شک نکنن)
تا حالا تو حیاط مدرسه یه جنگ قبیله ای رو شروع کردی؟ :)

نه چون همونطور که گفتم معلما تصور خوبی ازم دارن (یجورایی خودمو خوب نشون میدم تا بهم شک نکنن)
تا حالا تو حیاط مدرسه یه جنگ قبیله ای رو شروع کردی؟ :)
نه
تا حالا توی مسابقات ورزشی با داور درگیر شدی؟

نه
تا حالا توی مسابقات ورزشی با داور درگیر شدی؟
من نه ولی تو زنگ ورزش دبستان، یکی که تو کنترل اعصاب مشکل داشت پرید رو ناظم، یقشو گرفت گفت : ( فکر کردی چدن زورت زیاده میتونی هرکاری کنی مر**که xDDDD
سه تا زنگ ورزش بعدیو محروم بود xD

من نه ولی تو زنگ ورزش دبستان، یکی که تو کنترل اعصاب مشکل داشت پرید رو ناظم، یقشو گرفت گفت : ( فکر کردی چدن زورت زیاده میتونی هرکاری کنی مر**که xDDDD
تا حالا سگ پشمالو بغل کردی؟

مرتیکه فحش نیست بنظرم😂🤝

تا حالا سگ پشمالو بغل کردی؟
بغل نه ولی روبروش ایستادن چرا :|
۴ سالم بود و یکی از دوستای پدرم که یه سگ گنده ی سیاه و پشمالو داشت اومده بود خونمون، برای استقبال که رفتیم تو حیاط سگه اومده سمت من، من ترسیدم و چسبیدم به دیوار، اون دستاشو گذاشت رو دیوار و وایساد (قدش دقیقا مثل من بود) البته اهلی بود، کاریم نداشت خدا رو شکر :)
تا حالا کلمه ای رو که معنی درستشو نمیدونستی جایی بکار بردی که باعث آبروریزی بشه؟

بغل نه ولی روبروش ایستادن چرا :|
۴ سالم بود و یکی از دوستای پدرم که یه سگ گنده ی سیاه و پشمالو داشت اومده بود خونمون، برای استقبال که رفتیم تو حیاط سگه اومده سمت من، من ترسیدم و چسبیدم به دیوار، اون دستاشو گذاشت رو دیوار و وایساد (قدش دقیقا مثل من بود) البته اهلی بود، کاریم نداشت خدا رو شکر :)
تا حالا کلمه ای رو که معنی درستشو نمیدونستی جایی بکار بردی که باعث آبروریزی بشه؟
نه
تا حالا پیشی ها چنگت زدن؟

Back
بالا