کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نچ
تا حالا توی سرعت افتادی روی آسفالت؟
توی سرعت نه ولی افتادن رو آسفالت آره «تو پارک، تاب خورد بهم»
تا حالا برای تنبیه، مجبورت کردن گوشه ی دیوار وایسی؟

هوم
تا حالا بینی‌ت شکسته؟
اره دو بار😂 با ماشین و با توپ بسکتبال هردوش وقتی زیر دبستان بودم😂😂

تا حالا برای یه چیز خیلی گرون خودت پول جمع کردی و بعدا با پس انداز خودت خریده باشیش؟

اره دو بار😂 با ماشین و با توپ بسکتبال هردوش وقتی زیر دبستان بودم😂😂

تا حالا برای یه چیز خیلی گرون خودت پول جمع کردی و بعدا با پس انداز خودت خریده باشیش؟
منبع درآمدم کجا بود که بخوام ازش پول جمع کنم، یه عیدی دارم که اونم هر دفعه پدر و مادرم می ریزن تو حسابم :/ (شکایتی هم ندارم، قبلا هم گفتم کسیو ندارم که بخوام براش پول خرج کنم)
تا حالا پدرت و مادرت از در انداختنت بیرون و تو یه مدتی پشت در در حال فکر کردن بودی تا بهت اجازه بدن بیای تو؟ (این روش فقط در مورد پسر ها به کار گرفته میشه، چون دختر ها کله شق ترن، این کارو باهاشون بکنن بجای وایسادن پشت در، از خونه فرار می کنن :/)

منبع درآمدم کجا بود که بخوام ازش پول جمع کنم، یه عیدی دارم که اونم هر دفعه پدر و مادرم می ریزن تو حسابم :/ (شکایتی هم ندارم، قبلا هم گفتم کسیو ندارم که بخوام براش پول خرج کنم)
تا حالا پدرت و مادرت از در انداختنت بیرون و تو یه مدتی پشت در در حال فکر کردن بودی تا بهت اجازه بدن بیای تو؟ (این روش فقط در مورد پسر ها به کار گرفته میشه، چون دختر ها کله شق ترن، این کارو باهاشون بکنن بجای وایسادن پشت در، از خونه فرار می کنن :/)
نه😂

تا حالا شده سر یه چیز چرتی خیلی ناجور بحث کنی و بعدا که بهش فکر ‌می‌کنی با خودت بگی"اصلا واسه چی بحث کردم؟این جای بحث نداشت که"؟؟

نه😂

تا حالا شده سر یه چیز چرتی خیلی ناجور بحث کنی و بعدا که بهش فکر ‌می‌کنی با خودت بگی"اصلا واسه چی بحث کردم؟این جای بحث نداشت که"؟؟
آره :) همه ی بحث های دبستانم تقریبا
تا حالا شده تو مدرسه یه گرونه پنهانی تشکیل بدی برا کتک زدن یکی؟ (اگه نکردی نصف عمرت بر فناست، تجربه ی خیلی خوبیه، هم خودش، هم دستگیر شدن و سر عقل اومدنش :))))) )

Back
بالا