کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره، زیاد
تا حالا کاری کردی که باعث شهرتت «خوب یا بد» تو مدرستون بشه؟
اره... منو از کلاس اول کل کادر مدرسه میشناختن🤦‍♀️😐

تا حالا دستت خورده چیزیو تو گروهی بفرستی شرفت بره؟

اره... منو از کلاس اول کل کادر مدرسه میشناختن🤦‍♀️😐

تا حالا دستت خورده چیزیو تو گروهی بفرستی شرفت بره؟
دست خودم نه ولی دست یکی دیگه شرف بنده رو به باد داده =/

تا حالا یه چیز گرون رو شکوندی؟

دست خودم نه ولی دست یکی دیگه شرف بنده رو به باد داده =/

تا حالا یه چیز گرون رو شکوندی؟
نه....

تا حالا شده در مورد یکی غیبت کنی بعد ببینی یهو پشتت سبز شه؟

نه....

تا حالا شده در مورد یکی غیبت کنی بعد ببینی یهو پشتت سبز شه؟
خدارو شکر نه :)
تا حالا کسی تهمت بدی بهت زده که نتونسته باشی از زیرش در بری :‌د‌ی؟

فکر کنم اره😂
تا حالا ادای معلمی رو در آوردی بیاد توی کلاس همون موقع؟
نه، دوران دبستان که جرئت نداشتم، کلاس ششم و هفتم هم که مجازی بود «اگه حضوری بود حتما اینی که می گفتی برام اتفاق می افتاد :) »
تا حالا عزیزدردونه ی معلمی بودی؟

نه، دوران دبستان که جرئت نداشتم، کلاس ششم و هفتم هم که مجازی بود «اگه حضوری بود حتما اینی که می گفتی برام اتفاق می افتاد :) »
تا حالا عزیزدردونه ی معلمی بودی؟
اره😂
تا حالا سر کلاس از شدت خنده منفجر شدی؟

اره😂
تا حالا سر کلاس از شدت خنده منفجر شدی؟
نه ولی اسباب خنده ی دیگرانو جور کردم :)
یبار عطسم گرفت، آرنجم رو آوردم جلوی دهنم، بعد امواج صوتی عطسه خورد به نخ ها و خود کاپشنم، صدای ناجوری داد «میدونی چه صدایی» و جالب اینکه برای ماست مالی کردن ماجرا، خودمم برگشتم به عقب نگاه کردم :) چند بار دیگه هم شده، چون طولانین تعریف نمی کنم :)
تا حالا کسی تو کلاستون/خودت اسم یه چیزی رو اشتباه برای بقیه گفته که بعدا بفهمی اسم گفته شده چیز دیگه ای بوده؟ :)
خاطره ی خودم اینه که کلاس دوم یکی از بچه ها که تازه مورتال کمبت خریده بود اومد پیش ما کلی تعریف بازیو کرد، بعد پرسیدیم اسم بازیه چیه؟ گفت مرتاض گنبدی xDDDDD

نه ولی اسباب خنده ی دیگرانو جور کردم :)
یبار عطسم گرفت، آرنجم رو آوردم جلوی دهنم، بعد امواج صوتی عطسه خورد به نخ ها و خود کاپشنم، صدای ناجوری داد «میدونی چه صدایی» و جالب اینکه برای ماست مالی کردن ماجرا، خودمم برگشتم به عقب نگاه کردم :) چند بار دیگه هم شده، چون طولانین تعریف نمی کنم :)
تا حالا کسی تو کلاستون/خودت اسم یه چیزی رو اشتباه برای بقیه گفته که بعدا بفهمی اسم گفته شده چیز دیگه ای بوده؟ :)
خاطره ی خودم اینه که کلاس دوم یکی از بچه ها که تازه مورتال کمبت خریده بود اومد پیش ما کلی تعریف بازیو کرد، بعد پرسیدیم اسم بازیه چیه؟ گفت مرتاض گنبدی xDDDDD
نه
تا حالا موها تو گذاشتی بلند بشه؟

نه
تا حالا موها تو گذاشتی بلند بشه؟
آره ولی حدود ۴ ساله موهام پسرونس😂*البته قبلشم توی یه بازه ای پسرونه بود
در اصل توی دو تا بازه ی کوتاه بلند بود😂
تا حالا موهای خیلی بلندتو خیلیی کوتاه کردی؟

آره ولی حدود ۴ ساله موهام پسرونس😂*البته قبلشم توی یه بازه ای پسرونه بود
در اصل توی دو تا بازه ی کوتاه بلند بود😂
تا حالا موهای خیلی بلندتو خیلیی کوتاه کردی؟
آره
تاحالا از دیوار بالا رفتی؟

آره
تاحالا از دیوار بالا رفتی؟
از درخت حیاط مدرسه و فنساش آره ولی هنوز مرحله ی دیوار صافو آنلاک نکردم :)
تا حالا کسی چیزی بهت گفته/کاری کرده که باعث بشه نظرت راجع به طرف کلا عوض بشه؟ «مثلا یکی از مظلوم نما ترین پسرهای کلاس با همکاری من از پنجره وارد جایی که توش توپا رو نگه میداشتن شد و یه توپ آورد، ذهنیتم راججع بهش 180 درجه تغییر کرد :/ xD »

از درخت حیاط مدرسه و فنساش آره ولی هنوز مرحله ی دیوار صافو آنلاک نکردم :)
تا حالا کسی چیزی بهت گفته/کاری کرده که باعث بشه نظرت راجع به طرف کلا عوض بشه؟ «مثلا یکی از مظلوم نما ترین پسرهای کلاس با همکاری من از پنجره وارد جایی که توش توپا رو نگه میداشتن شد و یه توپ آورد، ذهنیتم راججع بهش 180 درجه تغییر کرد :/ xD »
آره
تا حالا سر خودت داد زدی؟

Back
بالا