- نام مرکز سمپاد
- frz 1
- شهر
- idk
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
آرهفکر کنم نه
تا حالا شده انقدر ناراحت شی که دو روز گریه کنی؟
تا حالا شده به خودکشی فک کنی؟
آرهفکر کنم نه
تا حالا شده انقدر ناراحت شی که دو روز گریه کنی؟
یه دفعه اونم بشدت ناراحت بودم جز این دیگه نه (چقدرم که من جرعت اینکارو دارم:/)آره
تا حالا شده به خودکشی فک کنی؟
آرهیه دفعه اونم بشدت ناراحت بودم جز این دیگه نه (چقدرم که من جرعت اینکارو دارم:/)
تا حالا شده توی بچگیت یه کار اشتباه انجام دادی که بعد بفهمن بازم ادامه بدی؟
نهنه
تا حالا شده تو اتاقت به خاطر فشار مامان بابا، تظاهر به درس خوندن کنی درحالیکه داری یه کار دیگه میکنی؟ چندبار؟...
ارهنه
تا حالا شده توی مهمونی درس بخونی؟

حرف ازش میزدم ولی بعد از سال بهش نگاه می کردم دلم به حالش می سوخت آتیش نمی زدم :)اره
تا حالا کتابای مدرسه ارو بعد از سال تحصیلی اتیش زدی؟
آرهحرف ازش میزدم ولی بعد از سال بهش نگاه می کردم دلم به حالش می سوخت آتیش نمی زدم :)
تا حالا کار شبهخلافی کردی؟ «یعنی قانونی برای منعش نبوده باشه ولی خب بهت گفته باشن نکن»

نه، نه دلیل داریم براش نه جرئت انجامشو :/آره
تا حالا بعد ۱۲ شب تنها بیرون بودی؟
آرهنه، نه دلیل داریم براش نه جرئت انجامشو :/
تا حالا روی یه ستون بلند از این صندلیایی که رو هم جمع میشن نشستی؟
نچآره
تا حالا شده یه عکس یا پستی رو ،به طور تصادفی، تو شبکه های اجتماعی لایک کنی؟

نه، عوضش الان که تابستونه با آستین بلند میرم بیرون :| «با این که پسرم ولی به حجاب اعتقاد دارم :)»نچ
تا حالا شده با لباس تابستون، زمستون بری بیرون؟
آره معلم زیست مون صداش جوری بود که انگار واست داشت لالایی میخوند همه بعد یه ربع چشاشون نیمه بسته میشد همیشهآره، ولی مال چندین سال پیش هست
تا حالا شده سر کلاس خوابت ببره؟

تا حدی :)آره معلم زیست مون صداش جوری بود که انگار واست داشت لالایی میخوند همه بعد یه ربع چشاشون نیمه بسته میشد همیشه
تاحالا شده چند لحظه بعد از اینکه با یکی حرف زدی دلتنگش بشی :) ؟
آرهتا حدی :)
تا حالا با کسی تو چت سایت بحثت شده؟

نچ :)آره
آیا تا به حال حشره خوردی؟(به طور تصادفی)
نه...آره
شده به خاطر ترس از ری اکشن منفی دیگران، نظر واقعیت رو راجب موضوعی نگی؟
ارهنه...
تا حالا شده کسیو با یکی دیگه اشتباه بگیری؟
آره متاسفانه یه کلاس بود😂البته مشکل از من نبود معلم با همه همین بود...🤦🏻♀️اره
تاحالا شده تو جمعی جوری گند بزنن بهت که بری دبگه برنگردی؟
نه من هر وقت از مدرسه میومدم خونه اول مشقامو مینوشتم تا حالا به معلما التماس نکردم 🥲آره متاسفانه یه کلاس بود😂البته مشکل از من نبود معلم با همه همین بود...🤦🏻♀️
تا حالا شده جلوی معلم گریه کنی چون مشق ننوشتی؟😂

نه، تو مدرسه ما اصلا کتک نمی زدن «ولی کل زنگ تفریح گوشه دیوار نگهت میداشتن که عذابی بود، ببینی همه دارن بازی می کنن و تو سیخ یجا وایسادی :)نه من هر وقت از مدرسه میومدم خونه اول مشقامو مینوشتم تا حالا به معلما التماس نکردم 🥲
تا حالا شده تو مدرسه خراب کاری کرده باشی و بندازی تقصیر یکی دیگه طرف کلی کتک بخوره؟