کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه چون سر رسید رو از همون اول برای چرک نویسش بر میدارم😂 . البته جلدشو میکنم و صفحاتش میمونه و هر صفحه که مینویسم میکنمش میندازم دور

تا حالا شده به یه پسر/دختر (جنس مخالف) رو در رو تیکه بندازی؟
من دقیقا برای اینکه نکنم و سطل آشغال رو پر نکنم سر رسید چرک نویس دوست دارم 😂
بازم متاسفانه بله
تا حالا شده توی یه جایی که همه ساکت ان بلند حرف بزنی و بعد بفهمی اوه چه گندی زدم؟

من دقیقا برای اینکه نکنم و سطل آشغال رو پر نکنم سر رسید چرک نویس دوست دارم 😂
بازم متاسفانه بله
تا حالا شده توی یه جایی که همه ساکت ان بلند حرف بزنی و بعد بفهمی اوه چه گندی زدم؟
نه

تا حالا شده وقتی معلمت داره درس میده بی دلیل و بدن اطلاع دادن بری بیرون؟

آره
تا حالا وسط امتحان خوابت ببره؟

آره
تا حالا وسط امتحان خوابت ببره؟
نه ولی تا حالا وسط امتحان شروع به خوندن یه کتاب کاملا متفرقه و غیر جذاب کردم😂😭
تا حالا شده بخوای اینجا چیزی بنویسی و چیزی به ذهنت نیاد؟

نه ولی تا حالا وسط امتحان شروع به خوندن یه کتاب کاملا متفرقه و غیر جذاب کردم😂😭
تا حالا شده بخوای اینجا چیزی بنویسی و چیزی به ذهنت نیاد؟
نه
تا حالا شده توی توییتر یه عده هیتت کنن؟

نه
تا حالا شده توی توییتر یه عده هیتت کنن؟
تو توویتر نه ولی جاهای دیگه آده

تا حالا شده ببینی دوستی که ازت وضعش بدتر بود الان بهتر ازت شده باشه و حسودیت بشه؟

تو توویتر نه ولی جاهای دیگه آده

تا حالا شده ببینی دوستی که ازت وضعش بدتر بود الان بهتر ازت شده باشه و حسودیت بشه؟
نه
چون معمولا رفیق اینجوری ندارم یا اگه الکی الکی شانسی شانسی پیش بیاد حسودی نمیکنم چون یا رفیق شیشمه که میدونم اگه بره بالا کمکم میکنه یا یه رفیق سطح ساده اس که بهش اهمیت نمیدم
.
.
تاحالا سر امتحان نوبت ها تقلب نوشتی ببری سر جلسه بعد موقع تقلب کردن مراقب بیاد بالا سرت؟
(خودم برام پیش اومده ولی خب معلمه باهام رفیق بود گفت خیلی ضایع ای لااقل یخورده بهتر)

نه
چون معمولا رفیق اینجوری ندارم یا اگه الکی الکی شانسی شانسی پیش بیاد حسودی نمیکنم چون یا رفیق شیشمه که میدونم اگه بره بالا کمکم میکنه یا یه رفیق سطح ساده اس که بهش اهمیت نمیدم
.
.
تاحالا سر امتحان نوبت ها تقلب نوشتی ببری سر جلسه بعد موقع تقلب کردن مراقب بیاد بالا سرت؟
(خودم برام پیش اومده ولی خب معلمه باهام رفیق بود گفت خیلی ضایع ای لااقل یخورده بهتر)
آره ولی واقعا سوءتفاهم بود.بعدم کلی نصیحتم کرد دو برابر سنت درس دادن و اینا ولی واقعا کاری نکرده بودم
تا حالا شده برای مامانت نامه بنویسی و بگی چه قد دوسش داری؟

آره ولی واقعا سوءتفاهم بود.بعدم کلی نصیحتم کرد دو برابر سنت درس دادن و اینا ولی واقعا کاری نکرده بودم
تا حالا شده برای مامانت نامه بنویسی و بگی چه قد دوسش داری؟
نه
تا حالا شده خودکشی کنی؟

آره
تا حالا شده کلی پول گم کنی؟

Back
بالا