• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو توویتر نه ولی جاهای دیگه آده

تا حالا شده ببینی دوستی که ازت وضعش بدتر بود الان بهتر ازت شده باشه و حسودیت بشه؟
نه
چون معمولا رفیق اینجوری ندارم یا اگه الکی الکی شانسی شانسی پیش بیاد حسودی نمیکنم چون یا رفیق شیشمه که میدونم اگه بره بالا کمکم میکنه یا یه رفیق سطح ساده اس که بهش اهمیت نمیدم
.
.
تاحالا سر امتحان نوبت ها تقلب نوشتی ببری سر جلسه بعد موقع تقلب کردن مراقب بیاد بالا سرت؟
(خودم برام پیش اومده ولی خب معلمه باهام رفیق بود گفت خیلی ضایع ای لااقل یخورده بهتر)

نه
چون معمولا رفیق اینجوری ندارم یا اگه الکی الکی شانسی شانسی پیش بیاد حسودی نمیکنم چون یا رفیق شیشمه که میدونم اگه بره بالا کمکم میکنه یا یه رفیق سطح ساده اس که بهش اهمیت نمیدم
.
.
تاحالا سر امتحان نوبت ها تقلب نوشتی ببری سر جلسه بعد موقع تقلب کردن مراقب بیاد بالا سرت؟
(خودم برام پیش اومده ولی خب معلمه باهام رفیق بود گفت خیلی ضایع ای لااقل یخورده بهتر)
آره ولی واقعا سوءتفاهم بود.بعدم کلی نصیحتم کرد دو برابر سنت درس دادن و اینا ولی واقعا کاری نکرده بودم
تا حالا شده برای مامانت نامه بنویسی و بگی چه قد دوسش داری؟

آره ولی واقعا سوءتفاهم بود.بعدم کلی نصیحتم کرد دو برابر سنت درس دادن و اینا ولی واقعا کاری نکرده بودم
تا حالا شده برای مامانت نامه بنویسی و بگی چه قد دوسش داری؟
نه
تا حالا شده خودکشی کنی؟

آره
تا حالا شده کلی پول گم کنی؟

نه
تاحالا شده از قصد خودتو بزنی به مریضی و نری مدرسه یا کلاس؟
آره خیلی (البته همش واسه این بود که بیشتر بتونم درس بخونم نه واسه از زیر کار در رفتن )

تا حالا شده لحظه مرگ کسی رو ببینی ؟

آره خیلی (البته همش واسه این بود که بیشتر بتونم درس بخونم نه واسه از زیر کار در رفتن )

تا حالا شده لحظه مرگ کسی رو ببینی ؟
اره ..
تاحالا شده رو بچه های سایت کراش بزنی؟

عمرا ... من چون لوزه دارم خود تابستون هم با احتیاط میخورم چه برسه زیر برررف
تا حالا شده به راهت شک کنی ؟
اره همین الان پر از شک ام ..
تاحالا شده از قصد دل یه نفر رو بشکنی؟

Back
بالا