Nemesys
کاربر انجمن خاکخورده
- نام مرکز سمپاد
- Sh.HiddenHand
- شهر
- MD
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبیات و شیمی
خب با هوش و دل رحم دوست وفادار و راهنمایی رو باید بقیه بگن
اینطوری ام نیست
اتفاقا اصلا درس خوان نیستمMorty
خب از محل تحصیلشون مشخصه بسیار درس خوان تشریف دارند
مثل بنده کمی دچار بحران هویتی هستند (با عرض معذرت)
به شدت ناراضی از وضعیت جامعه
و به نظر مهربون میرسن (کلا اهل دیسلایک دادن نیستند)
در کل آدم باحالی تشریف دارید.
احسنت ، احسنت ، نه خیر فقط دو بار کچل کردم -ـــ- (که خیلی خوب بود )
@moonelin
@Morty
عاغای مرتضی از اولین هایی هستن ک باهاشون اشنا شدم
به سن اهمیت نمیدن خیلی صمیمی و دوستانه رفتار و برخورد دارن ، من تا بحال با افراد بزرگ تر از خودم تو سایت خیلی حرف نزدم ولی دوست ندارم ایشون رو تو اون دسته قرار بدم *-*
برون گرا و احساساتی هستن ، دوست دارن دلایلشونو به اشتراک بزارن و دلایل دیگران رو هم بدونن (خیلی کلی در مورد هر چیزی)
نسبت به مسائلی ک همه ما خوب یا بد میدونیم پایبندن ، نمیتونم تصور کنم دروغ بگن یا تهمت بی دلیل و بیخود به کسی بزنن
کسی رو خواسته اذیت نمیکنن ، ناخواسته اگه شد سعی میکنن جبران بکنن ، دوست ندارن کسی ازشون ناراحت باشه
هر کاری از دستش بیاد برای دیگران انجام میده ولی نه برای هر کسی
بیشتر از این بنویسم زیاد درست از آب در نمیاد
(:
@moonelin
جدی تقریبا
اما کمی روحیه هنری بعله
فک کنم فیلم میبینن فیلم دیدنو دوس دارم
ساکت بستگی به طرف مقابل داره! کنار بعضیا یه جوری رو دور حرف زدن میفتم که باید با تیر بزنن تو پام تا خاموش شم
اهل بحث های جدی و فیلسوفانه به شرطی که کوتاه باشه
دوستدار رنگ های ابی اسمونی و خاکستری و اینا دوسشون دارم
فک کنم هوای ابری دوس دارن شیفته هوای ابری و بارونم
و همینه تصوراتم
@moonelin فک میکنم همچین یکم افکارش مثل دوره ی ما هشتادیا باشه برعکس با دهه پنجاه و شصت خیلی احساس قرابت میکنم
صحبت نداشتم ولی بنظرم خیلی صمیمیه ^^ لطف داری عزیزم
خب خب خب،ببینین کی میخواد تصورشو بگه
@moonelin
جالبه که اصلن نمیشناسمش،و تالا دقت نکرده بودم یوزرش همون معنی اسمشو میده((: بیا بشناسیم همو
ولی فکر میکنم بین بچه ها محبوبیت داره،هر چی مهتاب تا حالا دیدم آدمای آرومی بودن. نظر لطفته البته من خیلی هم آروم نیستم
ماچ به لپتون :*@moonelin
مهتاب میباشند به گمانم بله عزیزم
بسیار آروم ، خیلی محتاط هیچکدوم نیستم
به نظر میرسه مذهبی باشن ، ولی نه آنچنان متعصب آدم چندان مذهبی ای نیستم ، عقایدم با چیزی که الان دارن سعی میکنن به عنوان اسلام به خورد جامعه بدن کاملا متفاوته ، من به آیین و مسلک خودم زندگی میکنم
طراوت روحشون رو حس میکنم *-* از آدم هایی ک میخوان خوب باشن و خوب هم هستن ، خوبی میکنن و نسبت به پاسخی ک دریافت میکنن از سوی دیگران بی توجهن ممنون جینگول جان خیلی خیلی محبت داری 3>
فکر نکنم ریسک پذیر باشن ، ولی میخوان چیزای جدید رو تجربه کنن همینطوره ، دوست دارم تجربه کنم و یاد بگیرم
علاقه مند به متفاوت نمایی هم نیستن همیشه سعی میکنم خودم باشم
ازون آدمای ریلکسی ک کاری نداره به حرفای بقیه ، تهش راه خودش زندگی خودش تصمیمات خودش دقیقا
ولی برای دیگران احترام قائله تلاش میکنم اینطور باشه!
(:
یجور عجیبی بنظرم خفن و دوست داشتنی میاk با اینکه شاید واقعا نباشk=/@Nemesys نِمِسیس اعظم
کمی تا حدودی رو مخ -حالا ک فک میکنم خیلی رو مخmastermind81 دوست عزیز
شناختی ندارم ازشون ولی هر سری اواتارشونو میبینم بغض میکنم=)@Niam و گوجه سبز خان
no comment@.مانیا. بانو مانیا
@G.MM گربه دوست ترين ،گلنوش آروم و مهربونه،خيلي خيلي لطيف و كم حرفه،درونگراست و جمع هاي دوستانه زيادي نداره،خوش برخورده ولي واقعا اگه باهاتون حال نكنه خيلي كوتاه جواب ميده تمومش ميكنه ميره
@G.MM
گلنوش (اسم دیگش که خیلی جذابه رو نمیگم شاید نخواد کسی بدونه)
گلنوش رو تقریبا همه با چندتا کلمه میشناسن:
گربه، فرانسه/پاریس، کیوت
اینا کلیدواژه هامون برای شناخت گلنوشه ولی اینجا میخوایم سراغ جزئیات بریم.
تقریبا یک سال و نیم پیش که از طریق هندونه و بعد بواسطه زبان فرانسه بیشتر با گلنوش آشنا شدم فهمیدم که میتونه یکی از بهترین دوستای ممکن باشه. اولین بار هم برای دیدن گلنوش بود که دور هم جمع شدیم و (علاوه بر بقیه بچه ها) باهاش بیشتر آشنا شدم.
گلنوش یه دختر با یه آرزوی بزرگه (البته خیلی آرزوی بزرگ ولی یه آرزوش خیلی بزرگه "-: ) که برخلاف خیلی ها ازش دست نکشیده. با وجود همه سختیا باز هم پیگیرشه و راههای جدید برای رسیدن بهش رو پیدا میکنه که با این سطح از سرسختی و توانایی تطابق پذیری مطمئنا میتونه بهش دست پیدا کنه.
علاوه بر این گلنوش سلیقه خیلی خوبی هم داره (چون سلیقه ش به خودم نزدیکه :عینک آفتابی ) و سطحی نیست. قلب مهربونی داره و به فکر همه موجودات و آدمهایی هست که ما معمولا نادیده میگیریمشون و باعث میشه ما هم حس همدردی باهاشونو داشته باشیم.
شدیدا احساساتیه و وقتی میگم شدیدا یعنی خیلی ولی این همون چیزی هست که گلنوشی که ما میشناسیم رو میسازه. پس امیدوارم همیشه حالش خوب باشه و این قدر کیوت بمونه.
تهش هم اینکه دلم براش تنگ شده.
پ.ن. راستی من از اینکه چقدر بامزه به ایستگاه مترو میگه "جای مترو" (درباره بقیه ایستگاه ها هم صادقه "-: ) و اونجاهایی که ما میگیم یه نفر میگه "یک نفر" و "یک" رو خیلی کامل میگه نگفتم انگار. <:
خب نمیدونم راستش مورد حمایت بودن یعنی چی ، یعنی همیشه پشتم بودن و ازم حمایت کردن؟ شاید نه[U
@G.MM خب گلنوش،سبک زندگی خاص خودشو داره،مورد حمایت خانواده بوده واسه همین بعضی جاها نمیتونه حقشو بگیره ( این تصورات منه هیچ اساس علمی ای نداره ها،گفتم یادآوری کنم ) ، دستپخت خوبی باید داشته باشه،از اونجایی که دلش نمیخواست بره فرانسه و حالا دلش نمیخواد برگرده هم باید یه استدلال و تصوری کنم،ولی چیزی به ذهنم نمیرسه،گلنوش خودت یه استدلال از توش دربیار
فک میکنم در نگاه اول خجالتی باشه،راحت کانکت نشه.