sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
رزرو برای جمع بندی
مگه پیج اول حرف بزنه ک زنبیل میذاری ؟
رزرو برای جمع بندی
گشنیز!@The Lich King
من الان هرچی بگم تصور نیست،توصیفه حکم چیه؟
@hanita.ard@Radikal
خب ایشون رو هم زیاد نمی شناسم (اخه یکی نیست به من بگه تو کی رو می شناسی )
ح.ب اش زیاد لایک می گیرن
آدم منطقیای به نظر میاد. ممنونم
به نظم با اینکه خیلی وقته تو سمپادیاست اینجا دوستای زیادی پیدا نکرده. اینطور نیست؟ اوهوم! من کلا با افراد زیادی توی دنیای واقعی هم دوست نیستم! ولی خب دوست هایی که توی سمپادیا پیدا کردم برام خیلی ارزشمندن! <3
زبانش هم خوبه. زبانم بد نیست!! ولی خب معمولیه!!
اصولا چیزی را بدون دلیل قبول نمیکنه و دنبال جوابِ درست با منبع معتبر می گرده و هر چیزی را که بهش بگن قبول نمی کنه (اینا رو با توجه به تاپیکی که زده بود می گم:راستی آزمایی مطالب اتفاقی در اینترنت) تلاشم اینه که چیزی رو بدون دلیل نپذیرم و بی طرف باشم، حالا اینکه چقدر توی این کار موفق باشم رو نمیدونم!
@Radikal
شاهین نجفی گوش میدی(دوووووس داری) شاهین نجفی؟ هوم میتونم بگم که بعضی از اهنگ هاشو واقعا دوست دارم مثل از خواب برگشتم به تنهایی!
بحث سیاسی دوووووووس داری اتفاقاً برعکس! بحث سیاسی روی اعصابمه!
متفاوت فکر کردن رو دووووووس داری هوم متفاوت فکر کردن رو دوست دارم!
کلا همه چی دووووووووووس داری همه چیز رو دوست دارم؟ XD شاید!
@arcana
@Radikal
پستهاشون منطق خیلی خاصی داره ، به مسائلی که همه بهش توجه دارن و خوب میشه گفت خودشون رو باهاش به طور پوچی سرگرم میکنن علاقه مند نیست .. این درسته! واقعا دغدغه های عمومی میتونن حوصلم رو سر ببرن!
شخصیت متفاوت و دوست داشتنی و مدام د رحال تجزیه و تحلیلی ک هیچ چیز کوچیکی هم براش بی اهمیت نیست ممنونم <3
علاقند به نقاشی های فانتزی ( نقاشی من *-* ) اوهوم!
مسلما جزو شخصیت های ماندگار این سایت تو ذهن منه ممنونم عزیزم <3
...........................
@Radikal
فک میکردمپسر باشه و خب سنش رو هم نمیدونم ولی قبلن حدس میزدم احتمالن ۲۳ ساله باشه که نیست البته((:
من پسر نیستم! و سنم رو هم درست حدس زدی!
آدم حاشیه داری به نظر نمیرسه و با توجه به چیزایی که تو اطلاعاتش زده، دنبال چیزایی بوده که شاید هر کسی تجربش نکرده.
درسته! :)
@arcana
@Radikal
درونگرا و آرام اوهوم! درسته!
ترجیح میده بیشتر فکر کنه تا حرف بزنه این هم درسته!
تنهایی هاش رو دوست داره اوهوم خیلی میدوستم تنهایی هام رو <3
تغییر رو دوست داره خیلی!
با اراده ×_× این یک مورد رو نه! اصلا اراده ای در من وجود نداره!!!
آرزو های زیادی داره ×_× نه من ادم بلند پروازی نیستم دلم یک زندگی ساده میخواد فقط بتونم بگذرونم و مطمئن باشم از اینده همین کافیه برام!
مهربون ؟! نمیدونم شاید!
اعتماد به نفس خوبی داره فکر نمیکنم اعتماد به نفس خوبی داشته باشم!!
* ( رنگ نوشته هام با تصورم ارتباط داره )
@Radikal
برنامه ریزِ خوبیه. رها هست از دو عالم... به راحتی افکارشو بیان میکنه حتی تو جمعی که مخالفین بسیاری داره.
کاملا درسته! ^_^
کمال و هدفش رو توی شایستگی و استقلال میبینه. اوهوم!
به دنبال دانشه و منطقی فکر میکنه و نظرشو بیان میکنه. ولی احساسم اینه که نگاهش همه جانبه نیست و جزئی نگره خیلی وقتا و برای همین هم بعضا به مشکل میخوره در نگاه اول ولی بعدش خودش میفهمه اشتباهاش کجا بوده و بعضی وقتا اصلاحشون میکنه و بعضی وقتا هم غرورش اجازه نمیده عوض کنه نظرشو.
درسته واقعا دوست دارم که دانش بیاموزم! و منطقی باشم و نگاهم بی طرفانه باشه! حالا اینکه چقدر موفق بوده باشم رو نمیدونم ولی خب تلاشم رو میکنم ...
بسیار مستقل و با انگیزه و قاطع به نظر میرسه. تحلیلگر و منظمه . ساکت و آرومه و تو زندگی اش متکی به خودشه.
هوم ممنونم! ساکت و آروم هم هستم و دوست دارم که مستقل باشم!
پیچیده فکر میکنه و گاها همین پیچیده فکر کردنش باعث میشه که نتونه چیزهای ساده رو درست تحلیل کنه و سر همین ممکنه احساس کنه طرف خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کرده و به نوعی قیمه ها رو ریخته تو ماستا :د
و اهل نظریه و تئوریه و تا حد زیادی بی احساس. هوم! تا حدودی!
به باورها و افكارش اطمینان كامل داره. خیر! متاسفانه، اصلا اطمینان ندارم!
افکار بزرگی داره، ذهنش مبتکره و انگیزه بالا برای پیاده سازی ایده هاش داره. هوم! کاش داشتم... شاید سه سال پیش اینطور بودم الان خیلی ادم قانعی شدم! XD
معیارهاشو ممکنه بیش از اندازه بالا در نظر بگیره و از خود و از دیگران انتظارات بیش از اندازه داشته باشه. نه دیگه! نه از خودم انتظاری دارم نه از دیگران!
معمولا مایله تنها باشه، ممکنه به اندازه کافی از تجربیات دیگران استفاده نکنه، در حالی که مشاوره کردن با دیگران پیشاپیش غیر عملی بودن برخی از برنامه هاشو ثابت میکنه. اوهوم و دقیقا دوست دارم که تنها باشم ولی اخیرا سعی میکنم با افراد برم بیرون و باهاشون حرف بزنم و...
ویژگی های ظاهری که هذیوناته :- " : موهای مشکی فِر ، قد 171 و بدنی بسیار لاغر و صورت و دستای تپل... موهام مشکیه ، قدم 160 |: ، لاغرم هستم ، صورتم و دست هامم تپل نیست XD
من کلا خیلی نمیشناسم اینا رو ولی یه چیزایی برداشت کردم:
@Radikal
به نظر دختر باهوش و فعال و منطقی میاد ( هرچند بعضی اعتقاداتشو قبول ندارم ولی حداقل منطقیه )
ممنونم!
@Radikal
یه حس حسادت نهفته ای در من وجود داره ازش
چون زود تر از من اسم Radikal رو برداشت من مجبور شدم بزارم Radikal2002 /:
ولی خب به غیر از این موضوع منطق و افکارش رو دوست دارم
دقیقا همین توصیف خوبیهگشنیز!