wdr
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- hElLi
- شهر
- tEh
- سال فارغ التحصیلی
- 86
خوشم میاد همیشه نصف تاپیکای صفحه اصلی سایت جلوش نوشته wdr ولی همچنان هیچکس هیچ تصوری از من نداره
نوبتیه ((:خوشم میاد همیشه نصف تاپیکای صفحه اصلی سایت جلوش نوشته wdr ولی همچنان هیچکس هیچ تصوری از من نداره
نوبتیه ((:
باید درخواست بدید تو لیست بذاریمتون
خب من تصوری که ازت دارم این هست:ببخشید خیلی هاتون من رو جا انداختین ها... یعنی انقدر ناشناس باقی موندم؟ [ صرفا یادآوری بود ببخشید واقعا بابت اسپم معذرت میخوام:) ]
من زیاد نمیشناسمت خبببخشید خیلی هاتون من رو جا انداختین ها... یعنی انقدر ناشناس باقی موندم؟ [ صرفا یادآوری بود ببخشید واقعا بابت اسپم معذرت میخوام:) ]
موقع تصور چون بالایی من تصور نکرده بود منم یادم رفت بعدا ک فهمیدم فراخی فراوان اجازه ادیت ندادببخشید خیلی هاتون من رو جا انداختین ها... یعنی انقدر ناشناس باقی موندم؟ [ صرفا یادآوری بود ببخشید واقعا بابت اسپم معذرت میخوام:) ]
@اَفرا : دختر خوب و با ادب و مهربون، بسیار رو راست، دوست خوب، سرزنده، شاد ، خوبه در کل
@sabzine : مهربون، رو راست ، جالب و یه کمی غیر منطقی گاهی اوقات از نظر من
@سَرو : گاهی زیادی بی ادب، خود بزرگ بین، صمیمی و خودمونی
@Iman Rage : انسانی خوب و عاقل(فکر کنم)
@Homa:) : شاد، مهربون، دوست خوب و خاص
@Iman Rage
خب فکر کنم جزو اون دسته از کسایی هستی که اکثر بچه ها میشناسنت ولی من نه -____-
و خب دلم میخواد بیشتر بشناسمت ولی مشخصاتتو محدود کردی -___-
فکر میکنم زیاد اهل کنجکاوی کردن نیستی و سرت به کار خودته و تا جایی که میتونی نمیذاری کسی توی کارات دخالت کنه و راه خودتو میری یا اگه کسی بهت بگه فلان کارو بکن میگی باشه بعد کار خودتو میکنی
ولی به موقعش از بقیه مشورت میگیری و بهترین کار ممکنو انجام میدی
فکر میکنم خیلی شخصیت آرومی داری و توی جمعا ، اونی هستی که آروم نشسته و لبخند میزنه ولی حواسش به همه چیز هست
@اَفرا
حس میکنم توی شخصیتت غلظت شیطنتت بالاست ولی توی واقعیت نشون نمیدی و شخصیت نسبتا محتاطی داری
یه جاهایی اعتماد به نفست کمه و توی جمعای جدید طول میکشه تا یخت باز شه
@sabzine الان دیدم ۱۶ سالته تعجب کردم
نمیدونم دقیقا از کجا ولی فکر میکردم یه دختر ۲۳ ۲۴ ساله باشی با یه شخصیت محکم
یعنی بهت میخوره از نظر ذهنی و عقلی یه انسان کاملا بالغ باشی
فکر میکنم هیچ حرفی رو بدون فکر کردن نمیزنی و مسئولیتای جدی رو راحت قبول میکنی
@Iman Rage
تنها کسی بود که احتمالا منظور منو فهمید
منطقیه،باهوشه،باادبه
حس میکنم دوست خوبیه برای حرف زدن درباره مباحثی ک نمیشه با دوستای خودم دربارشون صحبت کنم
@اَفرا
ویژگیهایی که به نظرم ایشون دارع:
محجوب، مهربان، بامعرفت، خودتخریبی، احساس طردشدگی و بیاعتنا شدن، سرزنده، نگران، امیدوار به آینده ولی تلاش برای ناامید کردن خود (یه جورای خودشو عامدانه مضطرب میکنه و دلیلشو نمیدونم)، معلم یا استاددانشگاه یا پزشک یا روانپزشک خوبی ازش در میآد، دوست داره رضایت پدر و مادرشو جلب کنه و رو حرفشون حرف نزنه، مواقع اضطراری بسیار دستپاچه و پرخاشگر، برای زندگیش برنامه داره و اجراش میکنه، نمیتونه یک درصد رک باشه، همیشه از حرفی که زده پشیمونه مگر اینکه عدهی زیادی بازخورد مثبت بهش بدن، خودشو تو جمع تخریب میکنه چون میترسه دیگران این کارو بکنن پس پیشدستی میکنه، چون این کارش حماقت محضه اغلب تو جمع سرزنش میشه که چرا این کارو میکنه و خودشو این همه اذیت میکنه و بعد که میاد درستش کنه برای اینکه خودشیفته به نظر نرسه (که نیست) یع جورایی خودشو به زور تحویل میگیره که البته اونم با اغماض هست، زیاد منطقی نیست و دلی کار میکنه، دوست نداره تو یه جمع ناآرام که افرادش با هم خوب نیستن قرار بگیره، شوخیاش بینمکن ولی زور میزنه برای ارتباط صمیمانهتر شوخی خوب جور کنه،
@سَرو
نیاز شدید به تایید جمع، مسخره کردن دیگران رو یه جور تایید میدونه ولی خب اگه بهش متلک بپرونی به خودش میگیره و هیچی نمیگه، آدم لطیفیه، بسیار شوخطبع و خودمونی، عزتنفس بسیار بالا، ایده آلای زندگیش ۱۸۰ درجه با اون چیزی که میگه فرق دارع، کلا بچهی گلیه اگه یهکم دلقکبازی رو کنار بذاره
@Iman Rage
ارادهای از جنس پولاد، سعی میکنه کمتر حرف بزنه و عقایدش رو خلاصه بیان کنه و تو بحثا شرکت نکنه تا ازش انتقاد نشه، چند تا قالب داره که آدما رو بر اساس اون درجهبندی میکنه و هرکی رو میبینه سریع سعی میکنه تو یه قالب جاش کنه، سبک زندگیش بینهایت خوبع، آدم کلهشق و یه دندهایه، بسیار منطقی، بسیار عاطفی هم هست و ملاحظه دیگران (خصوصا خانمها) رو میکنه، از بینظمی و مسخرهبازی خوشش نمیاد و اگه چنین چیزی ازتون بینه آدم حسابتون نمیکنه، بسیار سختعنصر (فک کنم تا آخر عمر عقاید الآنش تغییری بکنن، البته این خیلی خوبه ینی به یه تفکر مستقل و انتقادی دست پیدا کرده و افکارشو به باد هوا نمیسپره)، از دخترای قرتی خوشش نمیاد (منم خوشم نمیاد)، دوست داره دیگران اینقدر کارای پوچ و بیهوده انجام ندن.
@sabzine
الآن دچار بحران بلوغ و این حرفاست به شدت، به عقاید ماتریالیستیمنفی یا یه جور دیگه بگم بدبینانه گرایش داره چون احساس میکنه داشتن چنین عقایدی منطقیتر نشونش میده، از زندگی لذت نمیبره؛ درواقع یه زندان ذهنی داره که اجازه نمیده از زندگی لذت ببرع، بیشتر آدما به نظرش کودن و احمقن، دوست نداره شوعاف کنه ولی به طرز ریزی کلاس میذارع (بابا بیکلاسی زندگی رو شیرین میکنه به خدا)، به حمایت و تشویق و به نوعی یه دوست خوب نیاز داره، کمی تنبلع، کنترل اعمالشو توی جمع از دست میده؛ یعنی راحت عصبانی میشه، راحت جوگیر میشه، راحت خوشحال میشه، گوشه گیر و منزویه، کسی تحویلش نمیگیره زیاد و احساس میکنه در حقش داره اجحاف میشه
پ.ن: من دوست داشتم تو خانواده سمپادیا ایشون زنم باشن ولی خب روم نمیشد برم بش بگم (الان گفتم) و از یع طرفم احتمال داشت یه یاری داشته باشه و از یه طرف دیگه هم کار بیخود و بیهودهای بود. ممکن بود زیادتر درگیر سایت بشم
@اَفرا
دوست داشتنی-بشدت برونگرا-بی حوصله بودنی حالمو بهم میزنه
تصورمو از قیافش بگم شاید جذاب باشه
کمی تپلو با لپای نرم که کش میاد با پوست روشن و شاید چشای قهوع ای
-----------------------------
@سَرو
حرفی ندارم.کاملا عین @mastermind81 خود گنده پندار و خود خفن پندار و اینا.همون طبل توخالی خودمون!کمی تا حدودی حالمو بهم میزنهعین همون دوستی که بالا گفتن شاید تظاهر کنه ک تایید بقیه واسش مهم نیست ولی تصور من اینه که کاملا برعکسه.و خب تصورم ازش اینع که کمی هم بیجنبه باشه.
-----------------------------
@Iman Rage
تصور خاصی ندارم ازشون و نمیشناسمشون ولی این کتابی نوشتنشون باعث میشه یکم حس کنم ادم خشک ورسمی هستن و موقع حرف زدن راجع بهشون از سوم/دوم شخص جمع استفاده کنم.
------------------------------------------------
@Homa:)
نمیشناسم و تاحالا ح.ب یا پست خاصی ازشون ندیدم=)
تنها چیزی که ازشون میدونم اینه که تو این خانواده سمپادیا خواعر شوعرم میشن
گم شو بیکار کاردار نما و بی ادب با ادب نمامتقلد -_- :ایح ((: #شوخی
خب صرفا اینا نظر منه اصن درستیش ملاک نیست ولی با توجه به نام کاربریش و وگانیتش به طبیعت ، درخت ها و حیوانات علاقه ی خاصی داره ک خوب خیلی خوبه :دی اصلن تو بند محدودیت و اینا نیست ، کاری که دلش بخواد میکنه ، چرا من حس میکنم اعتماد به نفسش پایینه (هم هست و هم نیست بستگی داره کدوم کجا به سودم باشه)
برون گرا ( مثل قبلی) ، بی منطق ، در جاهایی خیلی منطقی ، علاقه مند به متفاوت نمایی و جلب توجه (حقته فوش بخوری) ، حتی حسادتم میتونم جزو ویژگی هاش به حساب بیارم (کمی به عنوان چاشنی)( بطور نمیدونم چرایی ) ولی خب مطالعش تا حدودی بالاست ، درسشم خوبه انگار((())) همین دیگه
یادمه ی بارم قبلن توصیفش کرده بودم:/ من یادم نیست
نیک تر از نیک نداریم تو سایت@سَرو
نیاز شدید به تایید جمع (نظر توعه)، مسخره کردن دیگران رو یه جور تایید میدونه ولی خب اگه بهش متلک بپرونی به خودش میگیره و هیچی نمیگه، آدم لطیفیه (لطیفشو دیدی فقط خب، اگه نیاز باشه غیر لطیف هم میشم ولی ترجیحم بر لطافته)، بسیار شوخطبع و خودمونی، عزتنفس بسیار بالا، ایده آلای زندگیش ۱۸۰ درجه با اون چیزی که میگه فرق دارع ( من ایده آلامو میشناسم یا تو //، کلا بچهی گلیه اگه یهکم دلقکبازی رو کنار بذاره (اصلا همین دلقک بازی هامه که جذابم میکنه)
حرفی ندارم.کاملا عین @mastermind81 (جانم یچی بگو بگنجه دیگه . من از اینور بوم افتادم اون از اونورش چجوری شبیه اونم آخه ؟؟ شاید اینقد باهاش فرق دارم مشابه میبینی) خود گنده پندار (ما خاک زیر پاتیم دنیز جان) و خود خفن پندار(عینک آفتابی) و اینا.همون طبل توخالی خودمون!(وقتی همه تو پر باشن همون بهتر که من خالی باشم)کمی تا حدودی حالمو بهم میزنه(نظر لطفته و باعث افتخار) عین همون دوستی که بالا گفتن شاید تظاهر کنه ک تایید بقیه واسش مهم نیست ولی تصور من اینه که کاملا برعکسه ( افراد نزدیک بهم و افرادی که برام ارزشمندن نظرشون تقریبا مهمه برام ولی اونقدر هم که فکر میکنی زیاد نیست).و خب تصورم ازش اینع که کمی هم بیجنبه باشه.( هم آره و هم نه. تا کدوم بصرفه برام و سودم توی کدومشون باشه)
@سَرو : گاهی زیادی بی ادب ( اگه بی ادبی کردم بهتون عذر میخوام همینجا)، خود بزرگ بین (برام بصرفه یا نه)، صمیمی و خودمونی (باز هم بصرفه برام یا نه)
@سرو
خیلی اشنایی ندارم اما از نظرم :
خیلی رو راست، زیستش قویه^^ ( تا قوی چه باشد؟ اگه تا این حد که بدونم کرم ، مار نیست بله قوی هستم)،در ظاهر حرفای اطرافیان براش مهم نیست ولی هست ( آقا چرا گیر دادین همتون به این شما بگین کی به حرفاتون اهمیت دادم خودم بیام عذر خواهی بکنم)، یه جورایی میشه گفت حساسه ( چون برگ گل)، دوست نداره کسی ازش ناراحت بشه ( اگه اشتباه از من باشه آره ولی اگه نه به اسفل السافلین که کسی ناراحته ازم) و مستقیم و غیر مستقیم از دل طرف در میاره ،کتابخون (در حد حسنی توی ده شلمرود. تازه به پند های همون داستان هم گوش نمیدم. با ناخون بلند ،موی بلند ژون و ژون و ژون) ، سر زنده و شوخ (بستگی داره رو مود باشم یا نه) ،مهمان دوست ( وقتی نیومدی پیشم چجوری میتونی اینو بگی): )
شوخ طب ( نوعی از طِب بود که در دوره ساسانیان رواج داشت و طببای این سبک با جدا کردن شوخ از تن بیمار طبابت میکردند و دینار ها به تاراج میبردند و بنده پیرو این سبک طب هستم) ، بلند پرواز (من موز موخوام) ، هیجان دوست (شما به از صبح تا شب پای گوشی بودن میگین هیجان دوست آخه)
اینطوری نیست که شب و روز از درس و نمره حرف بزنه ولی درسش خوبه ( امیدوارم)
@سَرو
قدبلند : / - کنجکاو- ریلکس(کم عصبانی میشه و بیشتر عصبانی میکنه((())) -_-)- از جمله اون انسان هایی که تلاش میکنن بقیه رو تو مشتشون داشته باشن (توتالیتر کی بودم من؟؟)- از علاقه مندی هاش میتونم به: کتاب ، کلاغ ، الاغ، حرص دادن بقیه، خورد کردن اعصاب ملت و سرکار گذاشتشون و بدتر از اینا
،لذت بردن از این کارا (بیمار-_-)، اشاره کنم ((یه مدت رو بیماریم کار کردم به بند کشیدمش الان میخوام دوباره آزادش کنم ولی قهر کرده از سلولش بیرون نمیاد. الان دارم خواهش منت میکنم ازش. بلاخره آشتی میکنه باهام. اصلا همین بیماریست که جذابم میکنه)). بعضی ویژگی های خاصی هم (از نظر من) داره مثلا: همین پان بودن یا گیاهخواریش (( قرار نبود گیاهخوار بشی؟؟))
@سَرو جو گیر(به شدت)، کمک کننده تو خیلی جاها (من به خودم کمک کنم خیلی هنر کردم)، کنجکاو (فوضول ) ( اینو خیلی پایم. اصلا همین فوضولیمه که جذابم میکنه)
من عاشق این توصیفه شدم اصن@سَرو
من اولش فک میکردم دختره "-: تا وقتی ک رفتم تو پروفایلش و دیدم جنسیت پسره و اواتارش هم پسره "-:
هیچ شناختی ندارم آخه
در این حد میدونم که به کلاغ بسیار علاقه داری (کلاغ ها هم به من بسیار علاقه دارن )
پایه اذیت کردن و آتیش سوزوندنی (آتیش دوست دارم )
اگه از یه چیزی مخالف باشی راحت میگی و مهم نیست واست که بقیه چی فکر میکنن (
بقیه کی ان که اصن فک کنن راجب کارای من)
نمیدونم ولی یه ذره حس میکنم دوست داری متفاوت باشی با بقیه ( به خاطر مادرم سعی کردم شبیه بقیه باشم. روانشناسم گفت خودت باش. الان دارم سعی میکنم اون خودی رو که به خاطر مادرم خوابونده بودم بیدارش کنم. ولی خب یکم طول میکشه تا بیدار شه)
احترام پدربزرگتم نگه نمیداری (( امین که عشقه اصن))@A M I N
جای چت نیست اینجا ولی برداشتم از نوع نوشتار،بیان،عقاید و رفتار مجازی بود.