- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۳
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
https://www.psychologytoday.com/us/blog/hope-relationships/201402/brain-differences-between-gendersاینو یکی از دوستان مونث همین سایت برای من فرستاده بود و...من از بین این کتابها فقط زنان ونوسی و مردان مریخی رو خوندم و تو این کتاب هم اصلاً حرفی از تفاوت در عملکرد شغلی و استعداد تحصیلی و شغلی ننوشته بوده! تاازه اگه نوشته بود هم صرفاً تجربیات و نظریات خود نویسنده است نه پژوهش علمی! میشه لطفاً به جای اسم بردن الکی، دو تا فکت علمی بیارید از این تفاوت در مغز دو جنس در زمینه ساینس و شغل؟!
+ من تا جایی که در توان داشتم گشتم ولی جایی ندیدم این آقای شاهین فرهنگ فارغالتحصیل از هاروارد مقالهای هم پابلیش کرده باشه. ممنونم میشم رفرنس معتبری هم برای معرفی این استاد بزرگتون ارائه کنید.
موضوع اینه که تعصبات میاد جلوی چشم، فکر نمیکنم اینجا پسری باشه که اگه قبول کنیم مغز زن و مرد متفاوته، باور داشته باشه به اینکه مردها بهترن! تفاوت در اینجا تفاوت سیاه و سفید نیست، هردو خاکستری هستن، نقاط ضعف و نقاط قوت خودشونو دارن، و این پیله ای نیست که نشه ازش خارج شد و بله قطعا زن هایی داریم مرد تر از خیلی مردها و مردهایی زن تر از خیلی زن ها، آمار یک چیز کلیه و تفاوت های جزئی و فردی رو اثبات نمیکنه اما باید تفاوت های کلی رو پذیرفت! در یک اشل کلی، جنسیت ها متفاوتن در طرز فکر و این واقعا واضحه...
و نمود تفاوت های کلی در لینکی که دادم تشریح شده. و بازهم تاکید میکنم این اصلا به این معنی نیست که همه زن ها فلان و همه مردها هم فلان! اینکه فرصت های شغلی برابر باشه خوبه، اما واقعا چندتا زن در جهان هستن که دوست داشته باشن کار معدن بکنن، و چندنفر از این ها شرایطشو دارن که به اندازه یک کارگر مرد کار بکنن؟ تفاوت های فیزیکی، عضلانی و فرم بدن رو هم میشه نقض کرد؟ ( اگه میشه منبع بدید چون من نمیدونم ). تمام داده های من محدود به یک سری از همین متون و مقاله هاست که اوناهم همه چی توشون پیدا میشه و تجربه شخصی از زندگی روزمره و برخوردها. خلاصه همچنان که گفتم برابری چیز بدی نیست اما نمیشه انتظار داشته باشید که هر کاری رو دوست داشته باشید بگیرید و هرکدومو نخواستید خیر!
+ از آخرین باری که اینجا بحث جنسیتی کردم به شدت پشیمونم و پیهشو به تنم مالیدم که دیگه همچین اشتباهی رو تکرار نکنم ولی نمیشه انگار...! متاسفانه ماهیت همچین موضوعی جوریه که عدم تعقل آزاد و دخالت تعصب در آرا تقریبا غیرقابل پیش گیریه. و به همین علت هم بحثا به بیراهه کشیده میشن نهایتا، یکی یک چاله ای تو زمین طرف مقابل میکنه و طرف مقابل برای جبران جای پر کردن اون چاله میاد یه چاله تو زمین طرف مقابلش میکنه! و واقعا شخصا نتونستم تا به حال در یک بحث جنسیتی یک نتیجه مطلوب بگیرم، حالا مشکل یا از من بوده یا از طرف مقابل یا از هردو...
آخرین ویرایش: