نمیدونم چطور بگم!!!!!خنده دار تر و کمیک تر از این حرف جایی نشنیده بودم حتی وقتی با تجزیه طلبا بحث میکردم انقدر از حرفاشون خندم نگرفته بود که وقتی اینارو خوندم...
وطن کجاست؟جایی که بهش احساس تعلق داری و یا حس دلتنگی،جایی که در اون بزرگ شدی و بهت ارزش دادن بهت هویت دادن..در کنار همه این ها بنظرم احساس تعلق مهمترین حالا اگه اینا رو نداری اون با خودته! و نیاز نیست یک ملت رو سر شعار های انارشیسمی به باد بدی
وطن میتونه در حد یه شهر یا روستا باشه و مفهوم کشور تا حدودی متفاوته و بزرگتره
-------
در اینجا گفتی اگر مرزهای جغرافیایی برداشته بشه(شعار های انارشیسمی و جهان وطنی)همه مردم به بهشت موعود میرسن و اختلافات به سادگی هر چه تمامتر حل میشه!!!(اینو از کدوم شانتاژ گری برداشتی؟)
همیم الانشم در یک کشور برخی اقوام با هم نمیسازن چه برسه به کشور ها؟
اگر کشور رو مثل خانواده در نظر بگیریم صددرصد بین خانواده من و خویشاندان دور من یک مرز و حدودی وجود داره که باعث میشه ارزش های دو طرف خانواده ها حفظ بشه و باقی بمونه..و قوانین هر کدوم سرجاش باشه
بر فرض مثال اگر مرز کره جنوبی و شمالی وجود نداشته همه اونها باید پیرو کمونیسم میشدن یا بالعکس؟
شما خونتون حدود نداره؟اگه خیلی دوست دارین مرز بین خونه خودتون و همسایه تون رو بردارین ببین چی میشه؟مشکلات زندگیتونم با هم حل کنین!اصن شما و همسایه نداره؟
در اخر اینک همش به وطن دوستی میگید تعصب واقعا برام جالبه!مثلا خوبه بگیم اعتقاد به جهان وطنیم تعصبه مثلا اون روشنفکریه؟ دارین تعاریف رو جابه جا میگین