- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
من یه مرضی دارم که اگه کتاب از یکی بگیرم خوشم بیاد بلافاصله میرم همونو میخرم واقعا زشته این عادتم مخصوصا الان که پول ندارم
من یه مرضی دارم که اگه کتاب از یکی بگیرم خوشم بیاد بلافاصله میرم همونو میخرم واقعا زشته این عادتم مخصوصا الان که پول ندارم
من حتی وقتی میخوام کتاب به یکی هدیه بدم تا خودم نخونمش نمیتونم بدم،تازه بعدشم پشیمون میشم: ) زندگی همیشه اونجوری که تو دوس داری نمیشه
ولی بدون شوخی میتونی تو لیست بزاری بعدا بخریش : ) برا کامل کردن لیستت ولی من خودم یه کتابو که بخونم دیگه نمیتونم بخونمش
من حتی وقتی میخوام کتاب به یکی هدیه بدم تا خودم نخونمش نمیتونم بدم،تازه بعدشم پشیمون میشم
آقا واقعا دلت برا شخصیتای یه سری کتابا تنگ نمیشه؟
یه سری کتابا که انقد شیرتوشیرن با یه بار خوندن نمیشه فهمیدبرای بار دوم که میخونی تازه داستان حالیت میشهیه سری کتابا هستن مخصوصا داستانی که اون حسی که بار اول داشتن هیچوقت تکرار نمیشه.حتی شاید آدم نخواد دیگه بخونه که همون حس بار اول باقی بمونه :)
ولی بعضی کتابا اتفاقا به نظرم چند بار خوندنشون میتونه جالب باشه. مثلا میبینی طرز تفکرت نسبت به دفه قبل و برداشتت از کتاب چقدر تغییر کرده...
یه سوال: چند درصد رمان هایی که میخونین باور و شناخت و اعتقاداتتون نسبت به یه چیزی رو تغییر میده؟
من زیاد طرفدار رمان نیستم و تا الان 10 یا 15 تا خوندم ولی شاید یکیشون فقط این ویژگی رو داره.
برای همین رمان خوندن رو بیشتر یه سرگرمی میدونم شبیه فیلم دیدن و زیاد سراغش نمیرم. دید شما نسبت به رمان خوندن چیه و چه تجربه هایی دارید؟(با ذکر مثال!)
نویسنده ی خاصی رو دنبال نمیکنم... شاید رولینگنویسنده ای که هرکتابی با هر موضوعی و هر قیمتی چاپ کنه میخرید کیه؟:د
رمان تاثیر گذار که تونسته توی من تغییر ایجاد کنن یکی وقتی نیچه گریسته و یکی هم انسان در جستجوی انسانیه سوال: چند درصد رمان هایی که میخونین باور و شناخت و اعتقاداتتون نسبت به یه چیزی رو تغییر میده؟
من زیاد طرفدار رمان نیستم و تا الان 10 یا 15 تا خوندم ولی شاید یکیشون فقط این ویژگی رو داره.
برای همین رمان خوندن رو بیشتر یه سرگرمی میدونم شبیه فیلم دیدن و زیاد سراغش نمیرم. دید شما نسبت به رمان خوندن چیه و چه تجربه هایی دارید؟(با ذکر مثال!)
عباس معروفینویسنده ای که هرکتابی با هر موضوعی و هر قیمتی چاپ کنه میخرید کیه؟:د
همشون مُردن /:نویسنده ای که هرکتابی با هر موضوعی و هر قیمتی چاپ کنه میخرید کیه؟:د
وقتی رمان میخونی با یه سری شخصیت با ویژگی های متفاوت آشنا میشی تو یه شرایطی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشی.حالا نوع برخورد این شخصیتا با این شرایط متفاوته و میشه ازشون یاد گرفت واقعایه سوال: چند درصد رمان هایی که میخونین باور و شناخت و اعتقاداتتون نسبت به یه چیزی رو تغییر میده؟
نویسنده ای که هرکتابی با هر موضوعی و هر قیمتی چاپ کنه میخرید کیه؟:د
من واقعا با این حرف موافقم، بالاخره هرکس یه مقدار بودجه ای دارهیکی از راه های مقابله با گرونیه کتاب اینه که کتاب قرض بگیرین و قرض بدین یا اینکه چند نفره کتاب بخرین سهیم بشین با هم : )
فکر کنم من برعکس برهمه خیلی با عقاید یه دلقک حال کردممنم خیلی با عقاید یک دلقک ارتباط برقرار نکردم ولی به نظرم میتونست بهتر باشه اگه من اطلاعات بیشتری راجع به مسیحیت و تاریخ و فرهنگ آلمان داشتم
یعنی خیلی جاها نمیتونستم شخصیت اصلی رو درک کنم و بفهمم چه حسی داره دقیقا
من یکی دوباره قرض میگیرممن یه مرضی دارم که اگه کتاب از یکی بگیرم خوشم بیاد بلافاصله میرم همونو میخرم واقعا زشته این عادتم مخصوصا الان که پول ندارم
منم موافقممن سال پیش و سال پیشش رفتم نمایشگاه کتاب
ولی امسال فک نکنم برم
اگر هم برم لیست نمیبرم (یا حداکثر پنج شیش تا کتاب رو لیست میکنم)
بجاش یه لیست درست میکنم میرم انقلاب *--*
آقا یه سوال شما تهرانی ها چرا به جای انقلاب میرید نمایشگاه؟؟
البته داد از گرانی /:
یه چیز جالب من هر سال میام کتابای سال پیشم رو نگاه میکنم میگم این مسخره ها چین؟؟ برای چی اینا رو خریدم. من همیشه همین مشکل رو با کتابام دارم هر چند ماه یکبار قبلیا جذابیتشون رو از دست میدن
البته یه کتاب که من از دوسال پیش هنوز دارم میخونمش و هنوز هم تموم نشده چنین گفت زرتشته
هنوز تموم نشده