negaar_mgd
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
کسی کتاب فرانکنشتاین رو خونده؟ نظرتون چیه؟
تا به الان دوتا کتاب تونستن تو من تاثیر بذارنیه سوال: چند درصد رمان هایی که میخونین باور و شناخت و اعتقاداتتون نسبت به یه چیزی رو تغییر میده؟
من زیاد طرفدار رمان نیستم و تا الان 10 یا 15 تا خوندم ولی شاید یکیشون فقط این ویژگی رو داره.
برای همین رمان خوندن رو بیشتر یه سرگرمی میدونم شبیه فیلم دیدن و زیاد سراغش نمیرم. دید شما نسبت به رمان خوندن چیه و چه تجربه هایی دارید؟(با ذکر مثال!)
من عیدی و حقوق جمع میکنم، تازه بن هم ثبت نام میکنم خدایی با خون دل خرید میکنمتو خیلی پولداری ولی من انچنان پول ندارم که در حد یه لیست خرید کنم
بچه ها یه گلریزون هم تو سایت بگیریم خوبه ها (طنز راجب به گرنی انچنانی کاعذ که خداوکیلی نویسنده هم انقدر راضی نیست قیمت بزنن رو کتاب)
من علاوه بر این قدیما اول pdf میخوندم بعد اگ دوست میداشتم میخریدم!من یه مرضی دارم که اگه کتاب از یکی بگیرم خوشم بیاد بلافاصله میرم همونو میخرم واقعا زشته این عادتم مخصوصا الان که پول ندارم
ولی من "من او" رو بار دوم که خوندم لطایف تازه ای رو کشفیدم. ^^راستش من کلا یکم بد کتاب میخونم کتاب 500 صفحه ای رو یهو تو یه روز تموم میکنم یا دو روز : ) وقتی وارد یه دنیایی بشم میخوام زودتر برسم به پایانش ببینم آخر اون دنیا چیه واسه همین زیاد راحت نیستم برا بار دوم خوندن چون وقتی یه چیزی رو کشف کردم دیگه مزه نمیده بهم
احتمالا هفته دیگه تو پیجم یه مسابقه برگزار شه و دوتا از این کتابو هدیه بدم ^__^کتاب: سرگذشت آب و آتش / مهرگان
یک رمان عاشقانه_تاریخی
نویسنده: بهار برادران
یک سمپادی سابق
در مورد کتاب اینجا بخوانید.
راستی این کتاب روی همه اپلیکیشنها موجوده، من از روی طاقچه خوندم!
#حمایت_کنیم
رضا امیرخانینویسنده ای که هرکتابی با هر موضوعی و هر قیمتی چاپ کنه میخرید کیه؟:د
پیج اینستا؟احتمالا هفته دیگه تو پیجم یه مسابقه برگزار شه و دوتا از این کتابو هدیه بدم ^__^
هیچوقت یه کتابشو کامل نخوندمکجا نذری میدن؟
من او خیلی جیگره ^^هیچوقت یه کتابشو کامل نخوندم
کدومش از همه قشنگ تره؟
من دارم میخونمش. من نحوهی نوشتار شلی رو شدیدا میپسندم ولی هنوز اونقدر نخوندم که بتونم پیشنهاش کنم.کسی کتاب فرانکنشتاین رو خونده؟ نظرتون چیه؟
هر چقدر کتاب سبکتر باشه، حمل و نقلش راحتتره و نوعی مزیت محسوب میشه.کلا جدیدا رابطه ی قیمت کتاب با وزنش رابطه ی عکس داره._.
کتابای قدیمیو میشه به عنوان سلاح سرد استفاده کرد این جدیدا رو باد میبره
بله @bookophillپیج اینستا؟
کجا؟
بعد از خوندنش حتما دو جلد پیش درآمدش(ظهور فرانکنشتاین:تلاش نافرجام_نیت پلید) رو بخونمن دارم میخونمش. من نحوهی نوشتار شلی رو شدیدا میپسندم ولی هنوز اونقدر نخوندم که بتونم پیشنهاش کنم.