- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- اردبیل
- رشته دانشگاه
- علوم آزمایشگاهی
چطوری مطالب فرار زیست شناسی و عربی رو تثبیت کنیم ؟
راستش ازمون منظورم تست و قلمچی و اینا نبود=)شبا حداقل ۶ و نیم ساعت میخوابین؟ شب قبل از آزمون هم که باید بیشتر باشه حداقل ۷ ساعت
به طور متوسط در هفته چقدر درس میخونید؟
کلا چقدر تو خونه تست میزنین؟
آزمون هم میگیرین از خودتون؟
خیلی خیلی مهمه که سر جلسه آزمون از سوالاتی که به نظرتون زیادی سخته یا وقت گیره بگذرید. سوالایی هم که باهاشون درگیر میشد و بعد از حداکثر سی ثانیه میبینید که واقعا سخته حتما حتما ازش عبور کنید و وقتتون رو بیشتر صرفش نکنید. همین کارو اگه بکنید نصف مشکلتون حل میشه
ترتیب دفترچه رو هم میتونید رعایت نکنید که اینو توضیح نمیدم :)
آیا همه پزشک ها جراح می شوند و آیا همه جراح ها به در آمدی که شما فرمودید می رسند؟بعضی جراح ها بیشتر از نیم میلیارد در ماه درآمد دارن
Spectacularخواستهی شما را اجابت میکنم!
این رو همیشه یادتون باشه هر موقع که چیزی میشنوید که خوشایند نیست: هیچ کس به اندازه ی شما، شما رو نمیشناسه. هیچکس بهتر نمیدونه که چه کارهایی از شما ساخته ست و چقدر براش مصمم هستید. هیچ موقع هم نمیتونید به دیگران ثابت کنید که اشتباه میکنن و شما بهتر از چیزی هستن که میگن جز وقتی که اون کار رو واقعا انجام بدید و توش موفق بشید ! پس میبینید عملا تلاش برای توضیح و اثبات و ناراحت نشدن از حرف دیگران بیهووه ست چون تنها راه و بهترین راه برای اثبات همینه که کارتون رو درست انجام بدید!
وقتی بدونید عکس العمل ها و حرف های منفی دیگران یا ناشی از دلسوزی اون ها برای شما هست یا ناشی از این که شما رو خوب نمیشناسن یا اکثر مگاقع هم که از روی حسادت یا بدخواهی، در همه این موارد دلیلی برای این که اجازه بدید این ها اثر بد روی شما بگذاره وجود نداره بلکه برعکس این ها بیشتر باید آتش درون شما رو شعله ور کنن! هرموقع معلمی از خود من سوالی میپرسید که جوابش رو خوب نمیدونستم، ده برابر بیشتر تلاش میکردم تا دفعه بعد این اتفاق نیفته. هر موقع مدیر مدرسه مون میگفت ترازت این آزمون کم شده من دو برابر انگیزه پیدا میکردم تا آزمون بعد از این که چنین چیزی گفته پشیمون بشه! هرموقع به من شک میکردن که میتونم موفق بشم یا نه، مصمم تر میشدم تا بهشون ثابت کنم چقدر اشتباه میکنن.
مطمئن باشین که هرکسی مزد زحمت های خودش رو میگیره. شما موفق میشید نه چون باهوش هستین یا چون از همون اولِ اول خیلی خوبین و همه از توانایی های بالای شما تعجب میکنن و به خودشون میگن این آدم قطعا به جاهای خیلی بالایی میرسه! نه! اصلا ! از هرکی که به موفقیتی رسیده بپرسید. شما موفق میشید چون وقتی بقیه سرگرم قضاوت کردن بقیه و حدس و گمان زدن و بدگویی کردن درمورد زمین و زمان هستن، شما دارید برای هدف خودتون و چیزی که بهش علاقه دارید زحمت میکشید
یکم بیشتر توضیح میدین من گیج شدم! منظورتون از فکر کردن اینه که به چه چیزایی فکر میکنین ؟! کلا هر نوع فکر کردن به هر چیز؟! دیگه این که اونطور که متوجه شدم خستگی تون نسبتا پیوسته ست در طول روز؟ بعد از مدت زیاد درس خوندن یا تست زدن نیست پسراستش ازمون منظورم تست و قلمچی و اینا نبود=)
کلی گفتم
ساعت مطالعه ب اندازه کافی هست.
خوابم که مرتبه کاملا.ولی خب عادتمه بیشتر از 5 ساعت خوابیدن تاثیر عکس میزاره روم.
سوالم کلی بود خیلی کنکوری طور جواب دادید=)
اون ازمونی ک مدنظرمه ترتیب و اینا نداره و خب لازمه ک خیلی رو سوالاش فکر شه.
همین فکر کردنه خستم میکنه.ولی خب مجبورم ک فکر کنم=)
راه حلی ندارید بعد کمی فکر کردن خسته نشم و بتونم ادامه بدم؟=)
So kind of youSpectacular
l will try hard to pass Tehran university
اینا رو توی خصوصی بپرسید دیگه بستگی به شرایطتتون داره و این که چقدر باید براتون وقت بگذارم. کلا هم فقط اونی که واقعا میخواد درس بخونه رو میتونم قبول کنم. من بلد نیستم کاری کنم کسی درس بخونه! ولی اگه کسی بخواد درس بخونه و میخواد بدونه چه جوری بخونه و چیکارا بهتره بکنه در خدمتش هستم! با یک ساعت دو ساعت هم که اتفاقی نمیفته میگین ساعتی چقدر! تصحیح کردن راه و روش های غلط و نقشه ریختن برای این که باید چیکار بکنیم و با چه هدف گذاری هایی بریم جلو حداقل به چند ماه ماه زمان نیاز دارهیک سوال بپرسم که شما هم حال کنید جناب اسدی
ساعتی چقدر برای مشاوره می گیرید؟
والله رتبه دقیقی که الان امسال نیاز هست رو نمیدونم میترسم یه چیزی بگم دقیق نباشه ولی با یه سرچ ساده میتونید از سایت های گزینه دو و قلمچی و... پیداش کنیدسلام ببخشید دانشگاه تهران دندونپزشکی تا چ رتبه ای رو میگیره؟؟
اگ کسی بخواد رتبش خوب شه باید حتما از دهم شروع کنه ب خوندن برا کنکور؟؟
نه قطعا.آیا همه پزشک ها جراح می شوند و آیا همه جراح ها به در آمدی که شما فرمودید می رسند؟
در مجموع 5 درصد متخصصین درآمد بالا دارند
+موضوع تاپیک درآمد پزشک ها نیست پس بیشتر از این وارد بحث نمیشم صرفا خواستم ذهنیت دوستان رو نسبت به در آمد پزشکی کمی تغییر بدم واقعیت اون چیزی نیست که تصور میکنیم.
برای هر دو درس تست های ترکیبی از چندتا مبحث مختلف اگه زیاد بزنید خیلی کمک میکنهچطوری مطالب فرار زیست شناسی و عربی رو تثبیت کنیم ؟
فکر سر امتحان منظورمه.راجع ب سوال ک نیم ساعت مثلا فکر میکنم تا سوال ۱۲_۱۳ اوکیم بعد اون زور میزنم تا سوالو حل کنم و فقط دلم میخواد تموم شه.یکم بیشتر توضیح میدین من گیج شدم! منظورتون از فکر کردن اینه که به چه چیزایی فکر میکنین ؟! کلا هر نوع فکر کردن به هر چیز؟! دیگه این که اونطور که متوجه شدم خستگی تون نسبتا پیوسته ست در طول روز؟ بعد از مدت زیاد درس خوندن یا تست زدن نیست پس
نکته خیلی مهم این که هر جور حساب کنیم شما فیزیولوژی بدنتون هرجوری باشه ۵ ساعت خواب شبانه به شدت کمه ها ! حالا شاید جزو استثنای یک در هزار هستین و نیاز به خوابتون همینقدره ولی به احتمال 99.9 درصد جزو این دسته نیستین دیگه!
کار خوبی نیست اصلا! چرا این کارو کنید؟!برای قبولی پزشکی اینکه دوسال اول رو ریاضی بخونیم بعد سال اخر بیایم تجربی چقد تاثیر داره؟
شما رو نمی دونم ولی من که خیلی خوش حال می شم این جور آدما رو می بینم.خیلی ببخشید ولی این یعنی به خاطر در آمد شغل پزشکی میخواید تغییر رشته بدید به تجربی؟ بازم ببخشید این خبط بزرگ رو نکنید، ریاضی نسبت به تجربی راه پیشرفتش باز تره. این چه شرایطیه که حتی بچه های رشته های دیگه هم دارن از علاقشون میزنن تغییر رشته میدن به تجربی؟:/ خب توی زمینه ای که میدونید راه شماست مفید باشین. ولی حالا اگه به جز درآمد و بحث پول و مادیات دلیل دیگه ای هم دارین بحثش جداست دیگه
والله نه تجربه نه دانشش رو ندارم هم جراتش رو ندارم هم درست نیست در مورد ریاضی صحبت کنم وقتی اساتیدش هستنشما رو نمی دونم ولی من که خیلی خوش حال می شم این جور آدما رو می بینم.
آقای دکتر شما برای ریاضی ها هم می تونین مشاوره بدین یا نه؟
یه سؤال کلی کتابای اون سنجشی که آزمون آزمایشی می ده معروف به 90 به بعد و این سری جدیدی که داده اختصاصی عمومی سال 97 اینا چه جور کتابایین خوبن؟
نامردا همشون رفتن یا دانشگاهاشون درسشون رو می خونن یا اصلا عضو سایت نشدن.والله نه تجربه نه دانشش رو ندارم هم جراتش رو ندارم هم درست نیست در مورد ریاضی صحبت کنم وقتی اساتیدش هستن