کنکور هر سوالی دارید بپرسید!

سلام من هر دفعه با انگیزه میام کلی برنامه ریزی می کنم. ولی وقتی میخوام عمل کنم انگیزم رو از دست میدم. تا اوایل برنامه پیش میرم(به زور) و بعد بی خیال میشم. یا مثلا میرسم به درس ریاضی با خودم میگم برو بابا ریاضی رو که بلدم چی اش رو بخونم؟:|
همش وقتم به دلیل بی حوصلگی هدر میره. هی میگم از فردا شروع می کنم ولی بازم شروع نمی کنم:|
چه کنم؟
اجازه هست من یه جوابی بدم (احتمالا کامل نیست )
شما گفتین برنامه فکر کردم کنکوری هستین ما وقتی برنامه می ریزیم می گیم فلان بحث از فلان کتاب کار یا کتاب درسی رو قراره کار کنیم و دقیقا کاری رو هم که قراره بکنیم رو می نویسیم. ولی شما کلاس هشتمی هستین معلومه ندونین که وقتی تو برنامه خشک و خالی می نویسین ریاضی نمی دونین چه کار کنین. پیشنهاد من اینه که یه برنامه ای بچینین که اون کتاب کاری رو که دوست دارین رو خودتون تو طول سال یا نیم سال بخواین تموم کنین تقریبا تو هر هفته چه قدرش رو باید پیش برین بعد پخش کنین درسای مختلف رو تو طول هفتتون و مثل من این اشتباه رو نکنین که یکسره یه چیز رو بخونین تفاوت و تنوع زیاد بزارین. (هم کمک می کنه بی حوصله نشین هم اگر چیزی باشه که قرار باشه یاد آوری شه یه خورده خود به خود یاد آوری می شه.)

اخه میگن هم پایه ریاضیت قوی میشه و هم مغزت فعال تر
اشتباه محضه
توی ریاضی کتابای اضافی مثل هندسه هست و چیزای دیگه که توی تجربی نیس و شما مجبوری کلاس زیستو بیرون بری ! و خیلی خوب بخونیش
فیزیک ریاضی هم یه فصل اضافه داره دهمش
اگه می خوای ریاضیت قوی بشه می تونی خودت قوی کار کنی یا کلاس بیرونتو با ریاضیا بری که معمولا اینطوریه

یه سوال
الان برا قلم چی مثلا ریاضی من یه عالمه منبع دارم، همه رو بزنم؟ کودوما رو بزنم؟
برا ریاضی ۲: مهرو ماه، آی کیو، نردبام
برا ریاضی ۱: سیر تا پیاز، آبی قلمچی
برا ریاضی سه سال: موج ازمون، مهروماه

برا فیزیکم فیزیک دهم خیلی سبز و آبی دارم برا فیزیک ۲ خیلی سبز و میکرو و نشر الگو، همه رو بزنم؟

یه سوال

برا فیزیکم فیزیک دهم خیلی سبز و آبی دارم برا فیزیک ۲ خیلی سبز و میکرو و نشر الگو، همه رو بزنم؟
فیزیک کتابا ی مختلف خیلی با هم تفاوتی ندارن , برا یازدهم همون نشر الگو رو به نظرم بزن , سوالا رو نشاندار کن اما یه چیز خیلی خیلی مهم توصیه یادگیری و تسلط فیزیک ،کتاب تست نیست بلکه آزمون هایی است که موسسه هایی مثه قلم چی و ... برگزار می کنن, برو تو آزمون هایی که سال دهم و یازدهم برگزار شده برگرد سوالایه مبحث رو حل کن،‌ هرچند خودم کنکور ۹۸ رو حدود ۷۵ زدم ولی گفتم شاید کمکت کنه

یه سوال

ریاضی 2 مهر و ماه و ریاضی 1 سیر تا پیاز رو بخون. اگه وقت کردی ریاضی 1 آی کیو و ریاضی 2 آبی رو هم بزن.
مهر و ماه جامع رو از مهر ماه میخونی.
واسه فیزیک 1 و 2 هم خیلی سبز رو بخون.

آیا باید از کنکور ترسید ؟!

آیا باید از کنکور ترسید ؟!
ترسِ هیولاوار نه.
ولی یه ترسِ کوچیکی ازش داشته باشی خوبه. یعنی یه استرسِ مفید و به اندازه داشته باش به عنوانِ موتور محرک.

یه سوال

از ساده شروع کنید وتک منبعی باشید لطفا اشتباه من و رتبه برتر هارو نکنید که به دلیل چند منبعی مجبور شدن یکسال دیگه وایسن پشت کنکور

یه سوال

قلم چی معمولا از کتابا و سوالای سال ازمونای سالای قبل خودش سوال میده
ینی کتابای آبی و سه سطحیشو بزنی تا ۶۰ درصد میتونی بزنی توی ازمونش
الان نمیدونم این روند مسخرشو ادامه میده هنوز یا نه
ولی واسه اینکه بهترین منبعو پیدا کنی اگه وقت داری یه هفته کتابا رو از کتابخونه بگیر و باهاشون کار کن ببین چجورین و با کدوما راحت تری
یا بر اساس سطح خودت کتابا رو انتخاب کن
مثلا اگه الان فیزیکو ۱۰ درصد میزنی ممکنه اینجا یکی یه منبع سخت بهت معرفی کنه که اونقدرا به دردت نخوره یا برعکس

سلام ببخشید میشه یکم راجب مطالعه زبان بگید
من هیچی از زبان ننیدونم
شروع کن به لغت خوندن و هی تست بزن. روزی یه ریدینگ هم بزن که کم کم راه بیفتی، بعدش روزی دوتاش کن. گرامر هم تو همون تست زدن ها یاد میگیری.

تاپيک مخصوص سوالات مربوط به انتخاب رشته پیدا نکردم...

+اینجایی که زده معدل جدید رو وارد کنیم مدرسه ما معدل نهایی رو حساب نکرده چی کار کنیم?

معدل کتبی دیپلم شما رو هم سنجش صفر زده؟ یا فقط واسه من اینطوریه؟

یه سوال

ریاضی 1 سیر تا پیاز خوبه.. آبی کانون نداشتم نمیدونم.
فیزیک 1 هم خیلی سبز سطحش زیاد بالا نیست. یه مدت که بزنی برات خسته کننده میشه احتمالا. فکر یه کتاب با سطح بالاتر باشی هم بد نیست.

میخوام رتبه تک رقمی کنکور تجربی داشته باشم یا نهایتا دو رقمی چن ساعت مطالعه باید بکنم در روز؟

هنوزم از این سوالا می پرسن که روزی چقدر باید بخونیم؟:-":-":-"
عاقا شما جوری بخون که قشنگ یاد بگیری و هم به خوابت اسیب وارد نشه.برای هر کسی متفاوته.مهم اینه که وقتت رو تلف نکنی
داشتم تو ی سایت میدیدم زده بود علاوه بر کیفیت باید کمیتش هم بالا باشه ینی تایم مطالعتو بالا ببر هر چی فکر میکنم ساعت مناسبی پیدا نمیکنم

Back
بالا