mohammadsaleh40
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گناباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم
- دانشگاه
- پردیس شهید بهشتی مشهد
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
اجازه هست من یه جوابی بدم (احتمالا کامل نیست )سلام من هر دفعه با انگیزه میام کلی برنامه ریزی می کنم. ولی وقتی میخوام عمل کنم انگیزم رو از دست میدم. تا اوایل برنامه پیش میرم(به زور) و بعد بی خیال میشم. یا مثلا میرسم به درس ریاضی با خودم میگم برو بابا ریاضی رو که بلدم چی اش رو بخونم؟
همش وقتم به دلیل بی حوصلگی هدر میره. هی میگم از فردا شروع می کنم ولی بازم شروع نمی کنم
چه کنم؟
شما گفتین برنامه فکر کردم کنکوری هستین ما وقتی برنامه می ریزیم می گیم فلان بحث از فلان کتاب کار یا کتاب درسی رو قراره کار کنیم و دقیقا کاری رو هم که قراره بکنیم رو می نویسیم. ولی شما کلاس هشتمی هستین معلومه ندونین که وقتی تو برنامه خشک و خالی می نویسین ریاضی نمی دونین چه کار کنین. پیشنهاد من اینه که یه برنامه ای بچینین که اون کتاب کاری رو که دوست دارین رو خودتون تو طول سال یا نیم سال بخواین تموم کنین تقریبا تو هر هفته چه قدرش رو باید پیش برین بعد پخش کنین درسای مختلف رو تو طول هفتتون و مثل من این اشتباه رو نکنین که یکسره یه چیز رو بخونین تفاوت و تنوع زیاد بزارین. (هم کمک می کنه بی حوصله نشین هم اگر چیزی باشه که قرار باشه یاد آوری شه یه خورده خود به خود یاد آوری می شه.)