• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خدا چیه؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پرنیان.ک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والا من یک سالم بود رمز کامپیوتر می زدم :D
راستش جواب سوال به نظرم واضحه ولی خب این پستات رو خوندم خنده‌م گرفت. مطمئنی «یک» سالت بود «رمز کامپیوتر» میزدی؟
دقت کن که
کودک در ۱۲ ماهگی می‌تواند اشیای کوچکی به اندازه‌ی کشمش را بین انگشت اشاره و انگشت شستش نگه دارد. بیشتر کودکان در ۱۶ تا ۱۷ ماهگی راه می‌روند و تا ۱۸ ماهگی می‌توانند توپی را بالای سرشان پرتاب کنند و سعی کنند آن را بگیرند.

آخرین ویرایش:
راستش جواب سوال به نظرم واضحه ولی خب این پستات رو خوندم خنده‌م گرفت. مطمئنی «یک» سالت بود «رمز کامپیوتر» میزدی؟
دقت کن که
خب مثل این که مادربزرگ من این چیزا رو متوجه نبود قبل یک سالگی من رو به مرحله دویدن رسوند :D
در ضمن اطرافیانم میگن از همون روز تولد با دستام اجسام رو می گرفتم

کلا من خیلی، خیلی استثنام.

خب مثل این که مادربزرگ من این چیزا رو متوجه نبود قبل یک سالگی من رو به مرحله دویدن رسوند :D

دودول طلای کی بودی تو؟ :))))
ایشالا پزشکی ناسا قبول شی.

بچه که بودم اولین ختم یکی از فامیلامون که یادمه رفته بودیم و عکس متوفی اون گوشه بود...خیلی عجیبه که اون بنده خدا تا مدت ها تصور من از خدا بود....ولی اگه یک بچه اینو ازم بپرسه شاید حرف خانم صامتی خیلی قشنگ و بجا باشه که گفتن تو این دنیا یه عالمه چیز قشنگ و خوب هست که ما دوستشون داریم و خدا خالق اونهاست..پس خدا هم دوست داشتنی و خوبه .....توی وجود بچه ها باید به دنبال کیفیت های گمشده ی دنیای بزرگسالی گشت....

خدایا خودت ظهور کن...

طبق روش خودم میگم خدا وجود نداره
تا بعد ها خودش تصمیم بگیره که به ایمان همچین چیزی باور داشته باشه یا نه
خودم خدا و موجودیتشو درک نکردم
چطور به یه بچه چیزی رو بفهمونم که خودم از درکش عاجزم

نمیدونم انیمیشن هوهوخان باد مهربانو دیدین یا نه ولی خدا برای من اینطوری بوده و سفید مثه ابرا
من قشنگ یادمه تا 7 سالگی تو ذهنم یه همچین تصویری از خدا داشتم:D

برام جالب شد که اگه خودمون به خدا اعتقاد نداشته باشیم باید چه جوابی بدیم؟ یعنی اگه بخوایم بی طرفانه باشه جوابمون؟ اصلا میتونیم جوابی بدیم که رو اعتقادات آینده بچه بی تأثیر باشه؟ اگه یه روز بچه‌ام از خودم بپرسه احتمالا بهش میگم خدا یه کسیه که همه چی رو به وجود آورده/ساخته. تهش اینه که یه ساعت قاط میزنه بعد هم یادش میره تا یه مدت. یعنی امیدوارم.
جالبه که یادم نمیاد خودم هیچ وقت تصویری از خدا داشته باشم. ولی فکر کنم براش جنسیت مرد قائل میشدم.

وقتى چهار سالم بود اينو از بابام پرسيدم و گفت مطلق ترين مطلقات.تعريف زيبايى بود اما خيلى براى يه بچه چهار ساله مناسب نبود:)
و اما اگه بخوام خودم بگم،خدا خداوند عشق است و بس.تعاريف عرفانى بهترين تعاريف خدان.

خدا همون چیزیه که اگه به سوالت جواب بدیم حکم اعداممون رو میده.

Back
بالا