- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ناحيه ١ تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- المپياد نانو مدال نقره
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- تجربى
خواهر من كه رياضيات گسسته ميكرو ميخونه خيليم راضيه.ولى ميكرو طلايى هم خوبه.
به طور قابل توجهی آسونتر شده. در حدی که حسابان جدید بیشتر به ریاضی تجربی قدیم شباهت داره!ریاضی نظام جدیدش با قدیم چقدر فرق داره ؟
مرسی سپهربه طور قابل توجهی آسونتر شده. در حدی که حسابان جدید بیشتر به ریاضی تجربی قدیم شباهت داره!

خیلی خوبه که !کتاب مناسب برای هندسه جز نشر الگو نیست؟حس میکنم خیلی زده تو جاده خاکی....یا واقعا هندسه ی کنکور انقد سخته؟
من میکرو میزنم، خوبه!کتاب مناسب برای هندسه جز نشر الگو نیست؟حس میکنم خیلی زده تو جاده خاکی....یا واقعا هندسه ی کنکور انقد سخته؟

من خودم الگو کار میکردم.راضیم بودم.ولی یه مقدار که رفتم جلو هم خستم میکرد هم اینکه سرعتم واقعا پایینه تو حل تستاش.ازمونم که میدم هیچکدوم هندسه هاش به این سختی نیست اونارو خیلی راحت تر از الگو حل میکنم.از اونورم به شدت تو هندسه میلنگم.نمیدونم چیکار کنم.خیلی خوبه که !
من خیلی سبز هم دارم ولی اون دیگه خیلی سوالاش اسونه تک و توک یدونه سوال چالش برانگیز توش پیدا می شه
چه ازمونی ؟من خودم الگو کار میکردم.راضیم بودم.ولی یه مقدار که رفتم جلو هم خستم میکرد هم اینکه سرعتم واقعا پایینه تو حل تستاش.ازمونم که میدم هیچکدوم هندسه هاش به این سختی نیست اونارو خیلی راحت تر از الگو حل میکنم.از اونورم به شدت تو هندسه میلنگم.نمیدونم چیکار کنم.