کنکور منابع دروس تجربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
سلام. ادبیات برای آرایه هم ترجیحا سبطی بگیر. الگو کتاب بدی نیس ولی غلطاش زیاده و یکم اذیت خواهی شد یحتمل.
برای فیزیک هم آموزش شگفت انگیز خیلی سبز توصیه میکنم! البته گول اسمش نخور تست هم به اندازه کافی داره. البته کتاب هنوز چاپ نشده ولی احتمل زیاد تا مهر و آبان میاد.
عربی هم برای سال یازدهم سیرتاپیاز خوبه.
برای زیست هم تست خیلی سبز یازدهم بگیر. احتمالا می‌پسندی.
دینی بهمن آبادی هم کتاب خیلی معروفیه. مسلم بهمن آبادی سالهای پیش برای نشرالگو کتاب می‌نوشت. ولی چند سالی هس مستقل کتاب مینویسه. کتاباش هم خیلی خوبه. فقط تنها موردی که شاید برای بعضی بچه مشکل ایجاد کنه این هس که پاسخ تشریحی نداره و فقط پاسخ کلیدی انتهای کتاب هست. اگه با این مسئله مشکل نداری همین بگیر.
سیرتا پیاز واسه منی که میخوام تست کار کنم کافیه؟چون فک کنم تشریحیم داره ک نمیخوام تشریحیارو بخونم
اموزش شگفت انگیز فیزیک ک هنوز نیومده رو چ حسابی میگین کتاب خوبیه؟می ارزه صبر کنم بیاد؟

خوبه اما کافی نیست.
سیرتا پیاز واسه منی که میخوام تست کار کنم کافیه؟چون فک کنم تشریحیم داره ک نمیخوام تشریحیارو بخونم
خیلی سبز رو درکنارش کارکنی فوق العاده میشه*_*

بچه های پشت کنکوری،برای زیست کتاب تست جدید باید بخریم؟ -_-
منظورم اینه که باید کتاب ویرایش کنکور99بخریم یا همون قبلیا کارراه اندازه؟

سلام دوستان. برای زیست دهم میکرو خوبه یا خیلی سبز؟ و اینکه برای ریاضی خیلی سبز چطوره؟؟

سلام دوستان. برای زیست دهم میکرو خوبه یا خیلی سبز؟ و اینکه برای ریاضی خیلی سبز چطوره؟؟

میکروزیست که الآن بهترین کتاب زیسته ولی چون دهمی خیلی‌سبز بخون
ریاضی دهم هم همون خیلی سبزو کار کن. اگه ضعیفی آموزش شگفت‌انگیز. اگر خیلی قوی هستی ترم اول تا فصل ۵ دهم با خیلی‌سبز بخون ترم دوم کتاب پایه کار کن.

در کل تو انتخاب منابع و آزمون و امثالهم سخت نگیر فقط اگه همین پایه دهم بفهمی کنکور معنی واقعیش چیه ده هیچ از رقبات جلویی

این مهروماه چرا اینطوریه اه
اموزش شگفت انگیز فیزیک دوازدهو که یکم مونده به کنکور کاملش کرد واس بچه های سال پیش
الانم واس ما چاپ جدید نزده
از یه طرف دیگه پاورتست زیست دوازده رو جلد یکو سال پیش داد کلی استقبال شد هی گف جلد دوم بهمن
بعد گف اسفند
اخرشم اصن نداد
حالا واس سال ما هم چاپ نکرده:|
من یه کتاب میخام که درسنامه شسته رفته و نابی داشته باشه
ترجیحا واسه زیست و فیزیک
فیزیک میکرو طلایی درسنامشو خیلیییی کش داده از پایه پایه:|

میکروزیست که الآن بهترین کتاب زیسته ولی چون دهمی خیلی‌سبز بخون
ریاضی دهم هم همون خیلی سبزو کار کن. اگه ضعیفی آموزش شگفت‌انگیز. اگر خیلی قوی هستی ترم اول تا فصل ۵ دهم با خیلی‌سبز بخون ترم دوم کتاب پایه کار کن.

در کل تو انتخاب منابع و آزمون و امثالهم سخت نگیر فقط اگه همین پایه دهم بفهمی کنکور معنی واقعیش چیه ده هیچ از رقبات جلویی
ممنونم...فقط چرا برای زیست میکرو نخونم؟ و اینکه ممنون میشم منبع خوب برای ادبیات معرفی کنین

برا فیزیک یازدهم چه کتابی خوبه؟

یه کتاب واسه زیست دوازده پیشنهاد بدین
یه کتابم واس فیزیک دوازده ک درسنامه هاش خیلی الکی دراز نباشه اما مفید
این تو زیستم صدق کنه

یه کتاب واسه زیست دوازده پیشنهاد بدین
یه کتابم واس فیزیک دوازده ک درسنامه هاش خیلی الکی دراز نباشه اما مفید
این تو زیستم صدق کنه
من برا هر دوتاشم خیلی سبز خریدم
من راضیم خوبن هر دوتاش

بچه ها کتابای شیمی مبتکران نظام جدید رو کسی دیده؟
تستا و درسنامه ش خوبن؟
کلا واسه شیمی سه پایه چه کتابایی واسه درسنامه و تست پیشنهاد میکنین؟

برای ریاضی دهم کتاب بهم معرف کنین با توجه به اینکه دبیرمون خیلی افتضاحه و نیاز دارم که هم تستا خیلی خوب باشه هم درسنامش که بتونه یجوری جایه جزوه دبیر رو پر کنه برام

برای فارسی دهم هم کتاب معرفی کنین ولی یه کتابی میخوام که اشعار و مطالب سخت رو بخوبی معنی کنه و معنی کلمات رو هم داشته باشه چون دبیرمون اعتقادی به معنی کردن نداره(میگه لغات نامه دهخدا نصب کنین روی گوشی و با اون کارِتون رو راه بندازین:|)

برای ریاضی دهم کتاب بهم معرف کنین با توجه به اینکه دبیرمون خیلی افتضاحه و نیاز دارم که هم تستا خیلی خوب باشه هم درسنامش که بتونه یجوری جایه جزوه دبیر رو پر کنه برام

برای فارسی دهم هم کتاب معرفی کنین ولی یه کتابی میخوام که اشعار و مطالب سخت رو بخوبی معنی کنه و معنی کلمات رو هم داشته باشه چون دبیرمون اعتقادی به معنی کردن نداره(میگه لغات نامه دهخدا نصب کنین روی گوشی و با اون کارِتون رو راه بندازین:|)
ریاضی آموزش شگفت انگیز خیلی سبز و اگر تست بیشتر خواستی میکرو هم در کنارش میتونی بزنی. برای ادبیات هم میتونی سیرتاپیاز گاج یا آموزش شگفت انگیز خیلی سبز استفاده کنی.

ریاضی آموزش شگفت انگیز خیلی سبز و اگر تست بیشتر خواستی میکرو هم در کنارش میتونی بزنی.
یعنی درسنامه آموزش شگفت انگیز خیلی سبز از سیرتاپیاز هم کامل تره؟

من برا هر دوتاشم خیلی سبز خریدم
من راضیم خوبن هر دوتاش
خدایی خیلی سبز زیست تستاش خوبن ولی درسنامشو اصن نباید خوند:|
خیلی یطوریه
دارم به این نتیجه میرسم واس درسنامه متن کتابو بخونم فقط
مث همیشع
فیزیک هم اره خ س خیلی خوبه گاجم کلا خوبن

خدایی خیلی سبز زیست تستاش خوبن ولی درسنامشو اصن نباید خوند:|
خیلی یطوریه
دارم به این نتیجه میرسم واس درسنامه متن کتابو بخونم فقط
مث همیشع
فیزیک هم اره خ س خیلی خوبه گاجم کلا خوبن
ب نتیجه خوبی رسیدی :))زیست یبار برا گوارش درسنامه خوندم هر چی بلد بودمو قاطی کردم:|
کتابو ترجیح میدم زیاد بخونم

بچه ها کتابای شیمی مبتکران نظام جدید رو کسی دیده؟
تستا و درسنامه ش خوبن؟
کلا واسه شیمی سه پایه چه کتابایی واسه درسنامه و تست پیشنهاد میکنین؟
سبطي؟
تو نظام جديد زياد قوي عمل نكرده
خیلی سبز که ازش خیلی راضین همه (تو تست)
درسنامشم تو پاسخ نامه اس
فار هم سوالای خیلی سختی داره
میکرو نقره ای گاج هم درسنامه خوبی داره

بچه ها برای قرابت معنایی ادبیات، چ کتابی پیشنهاد میکنید؟
هامون سبطی رو قبلا خوندم. یه کتاب ک تست های خوبی داشته باشه رو لطفا بهم پیشنهاد بدید.
مررررسییی!;;)

بچه ها برای قرابت معنایی ادبیات، چ کتابی پیشنهاد میکنید؟
هامون سبطی رو قبلا خوندم. یه کتاب ک تست های خوبی داشته باشه رو لطفا بهم پیشنهاد بدید.
مررررسییی!;;)
معمولا نشر الگو میخونن
یه تست هایی هم داره به اسم نون شب که کلا درس رو برات جا میندازن

معمولا نشر الگو میخونن
یه تست هایی هم داره به اسم نون شب که کلا درس رو برات جا میندازن

نشرالگو فقط یه کتاب قرابت داره؟ معمولا نویسنده هاش چندتا هستن. کدوم نویسنده بهتره؟
( ممنون ک وقت گذاشتی)

Back
بالا