sara.ras
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
من که ۱۲تا از سوال های اختصاصی کنکور امسال رو تونستم حل کنم
دقیقااین پست رو ارسال میکنم تا ببینم علامت کنکوری۹۹ میخوره یا ن
و برای جلوگیری از اسپم درباره مسائلی که نظرمو جلب کرد بگم: هر جا توی این مملکت یه سال سوال آسون دادن سال بعدش برای جلوگیری از تداوم ریدمان سطح سوالات رو بردن بالا...
مسئله نشیمنگاه هم همیشه گریبانگیر من در ازمونهای مختلف بوده و هست و کنکور هم که تابستونه
آسون باشه همه ی ترازا پایین نمیشه؟دلتون خوش نباشه آسون بود بعد همه ترازا بالا میشه با تراز خوب هیچجا قبول نمیشید
مگه تاریخ ادبیات داشتین شما امسال؟ یا نظام قدیمی؟یه سوال دیگه این بود طلا در ابعاد نانو چی میشه
یه سوال دیگه در دوره سوم چند فلز و نافلز وجود دارد
اگه بخوای از اینا زیاد داشت
یه سوال حرکت گذاری داشت
و همینطور یه تاریخ ادبیات
فقط باید تمرکزتون خیلی خیلی بالا باشه
از این مدل تستا که یکانشون 3 بود و جوابشون 4
و دقیقا سوال بعدی که یکانش 4 هست جوابش میشد 3
سه ، چهار بار دیده شد
این پست رو ارسال میکنم تا ببینم علامت کنکوری۹۹ میخوره یا ن
و برای جلوگیری از اسپم درباره مسائلی که نظرمو جلب کرد بگم: هر جا توی این مملکت یه سال سوال آسون دادن سال بعدش برای جلوگیری از تداوم ریدمان سطح سوالات رو بردن بالا...
مسئله نشیمنگاه هم همیشه گریبانگیر من در ازمونهای مختلف بوده و هست و کنکور هم که تابستونه
اینجوری که بگن کنکور دو تا منبع داره: کتاب درسی، و سوالای کنکور سالای قبلوقتی محتوای کتابارو انقد کم کردن چه جوری می خوان سطح سوالا رو ببرن بالا؟
مگه تاریخ ادبیات داشتین شما امسال؟ یا نظام قدیمی؟
آسون باشه واسه همه آسونه. سخت هم باشه واسه همه هست...آسون باشه همه ی ترازا پایین نمیشه؟
دبیرای ما میگن شما باید دعا کنین کنکور سخت باشه، چون تجربه نشون داده وقتی کنکور آسون میشه اونایی که خیلی میخوندن با اونایی که نمیخوندن جاشون عوض میشه.آسون باشه واسه همه آسونه. سخت هم باشه واسه همه هست...
به نظر نباید تفاوت چندانی در جایگاه کسی ایجاد شه.
مث سنجش آخر آسون بود
وات اور
اینم تموم شد
ی روزم این بدن میره زیر خاک
بعد ی سوال
سنجش آخر حدودا چقد ب رتبه کنکور نزدیکه!؟ چن صدتا ممکنه جا ب جا شه!؟
برای منم آسون بود!نمیدونم چرا انقد حس خوبی دارم نسبت به عملکرد امروزم
بنظر شما هم خیلی آسون بودن سوالا؟