کنکور کنکور چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میترسم نظام قدیم سخت تر باشه و برترهاشون تراز بیشترین بگیرن
فک کنم نظام قدیم سخت تر باشه ب نفع نظام جدیده
چون جدا جدا تراز نمیگیرن
دقیقا درصداشون با هم مقایسه میشه

همتون خسته نباشین ولی تجربیا با این پیش فرض که آسونه و چیزی نداره نرین سر جلسه‌ ها :)) واقع بینانه نگاه کنین بهش. یهو از اونور بوم میفتین :-" :-گاز گرفتن زبان

ملت کنکورو خوب دادین باریکلا ماشالا! ولی بالاغیرتا پست متوالی ندین! (حالا اسپم رو یوخده تو این تاپیک این چند روز نادیده میگیریم!)

پ.ن: حمیده زدی تو خااال! خیلی خیلی موافقم ! #درس_عبرت

عزیزون ساعت هفت و نیم کنکور استارت شد امروز؟

نظام قدیم ریاضی چطور بود ؟

دلتون خوش نباشه آسون بود بعد همه ترازا بالا میشه با تراز خوب هیچ‌جا قبول نمی‌شید :))

آسون بودنِ سوالا شاید درصدتون رو بهتر کنه ولی ترازی که میده زیاد به نفعتون نیست. تا حدِ زیادی هم نتیجه میره سمتِ شانس و اینا. که چه میدونم بی دقتی نکنید و امثالهم.(فرض کنید یه X ـی هست که نصفِ شما درس خونده ولی چون سطح سوالا در حدِ اونه و آسون، مثل همدیگه جواب بدید. بعد شما یه بی دقتی کوچیک کنید از اون عقب بیفتید!)
یعنی آسون بودنِ سوالا باعث میشه آمار زیادی از کسایی که کمتر از شما درس خوندن و سطحشون از شما پایین تره، بتونن همینجوری کشکی ازتون جلو بیفتن.
هر آزمونی یکم باید سخت باشه تا از این مسخره بازیا در نیاد و روندِ منطقی ای پیش بگیره. البته نمیگم زیادم سخت باشه! ولی خب یه فیلترِ خوبی باید باشه یا نه؟ (اگه امسال سوالا آسون بوده، نتایجِ خطرناکی ممکنه در بیاد :)) )

پ.ن: یه مسابقه ی وزنه برداری رو تصور کنید که به شرکت کننده ها گفته شده باید یه وزنه ی 2 کیلویی رو بلند کنن.

من تعجب میکنم که چرا از آسون بودن کنکور استقبال میکنید. تو آزمونای رقابت‌محورِ استاندارد باید ترکیبی از سوالای سخت/آسون/متوسط استفاده بشه تا حراکثر قدرت تفکیک رو داشته باشه الان اگه خیلی آسون باشه واقعا نمیشه معیار مناسبی برای تفکیک باشه. برگزاری آزمون ساده برای امتحانای دانشگاه خوبه که رقابتی وجود نداره و هدف پاس شدنه :D
به هرحال خسته نباشید عزیزانم ><

بشخصه دوس دارم ریاضی و فیزیک و شیمی سخت بیاد ولی زیست آسون بیاد
داریم راجب شانس حرف میزنیم وگرنه آسون بودن همه درسا چیز خوبی نیس
ولی با توجه ب شرایط من اگه زیست سخت باشه احتمالا از خیلیا عقب بیوفتم
در عوض ریاضی سخت ممکنه از خیلیا جلو بندازه منو

جدا از اون اینکه آزمون خیلی سخت نباشه (مثلا مث پارسال باشه ) مدیریت زمان و استرس واسه من راحت تر میشه

از وحشتناک سخت بودن خیلی آسون بودن میترسم :-)
-------------------------
بطور کلی هممون تو یکی دو درس ضعیفیم و اگه این درسا آسون باشن ب نفعمونه همین:-)

آخرین ویرایش:
یه سوال فیزیکش این بود که درجه فارنهایت داده بود کلوین خواسته بود

به دوستم میگم چند تا کلن نزدی میگه 2 تا

تو 20 دقیقه من شیمی رو تموم کردم
ب این فک کن ک برا همه اسون بوده و من ب این فک میکنم ک همیشه برا شما اسون تر از همیشه بوده و برا ما سخت تر بوده
من در نقش اون یارو ک میگفت من میدونممم:)):))

اول

کنکور سیلی محکمی بود به هر اسکلی که رفته بود کانون

همینقد بهتون بگم

اسون ترین ازمون کنکور در دهه اخیر
همیشه همینجوره..قلمچی سخت میگیره که بچه ها سهت بخونن ک آماده شن برای کنکور

تبدیل فارنهایت به کلوین که خیلی سخته:))
پارسال تحربی تبدیل بخار بع آب رو پرسیده بودن= )))

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
همیشه همینجوره..قلمچی سخت میگیره که بچه ها سهت بخونن ک آماده شن برای کنکور

تبدیل فارنهایت به کلوین که خیلی سخته:))
پارسال تحربی تبدیل بخار بع آب رو پرسیده بودن= )))

اخه فقط همون نبوده

کلی سوالای چرت داشته

که دقیقا با استفاده از سوالات کتاب می تونستی حل کنی

هنوز از این تاپیکا هست((((:
آقا واقعا چیه این تاپیکا جز استرس چیزی نداره براتون کنکوریا حرف گوش کنید:/
بعدشم بدبخت میشین که سوالا اسون باشه من یادمه سال پیش دانشگاهی بودم شیمی تو یه ازمون قلم به قدری ساده طرح شده بود که فقط شاید اگه صد میزدی بدرد میخورد..یعنی زیر ۱۰۰ جز بدبختی نبود تازه خود صدم تراز ۷ به زور میداد خوب:))
:-"
خلاصه ک...

کانون واقعا سوالاش بد نیست ولی کلا سازمان رو اعصابیه :/ من بیشتر از اینکه خوشحال باشم کنکور داره تموم میشم خوشحالم دیگه قلم چی نمیرم!

من الان فقط حرص اون تراز های پایین رو می خورم

و ناراحتم که وقتم رو به خاطرش هدر دادم

و می دونم که اگه اون اخرا کانون رو ول نمی کردم وضعم الان خیلی بدتر بود

بحث نشیمنگاه شد:)) من پارسال یه چادر سرم کردم و به محض مستقر شدن در صندلی‌م، تاش کردم و روش نشستم ! در راستای کاهش اصطکاک نشیمن‌گاه با صندلی و جلوگیری از درد‌های احتمالی.
دوستان تجربی چون می‌دونم الان کل دغدغه تون اینه که فردا با نشیمن‌گاهتون چیکار کنید، گفتم با راهکارم از نگرانی برهانم‌تون.

راستی جای ما هوا بس ناجوانمردانه سرد بود

یه چیزی با خودتون بردارین نچایین

ینی شیمی آسون داشتین
پوکر فیسم
همه بدبختیا سال ما بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک توسرشون کنن

Back
بالا