• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور کنکور چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میترسم نظام قدیم سخت تر باشه و برترهاشون تراز بیشترین بگیرن
فک کنم نظام قدیم سخت تر باشه ب نفع نظام جدیده
چون جدا جدا تراز نمیگیرن
دقیقا درصداشون با هم مقایسه میشه

همتون خسته نباشین ولی تجربیا با این پیش فرض که آسونه و چیزی نداره نرین سر جلسه‌ ها :)) واقع بینانه نگاه کنین بهش. یهو از اونور بوم میفتین :-" :-گاز گرفتن زبان

ملت کنکورو خوب دادین باریکلا ماشالا! ولی بالاغیرتا پست متوالی ندین! (حالا اسپم رو یوخده تو این تاپیک این چند روز نادیده میگیریم!)

پ.ن: حمیده زدی تو خااال! خیلی خیلی موافقم ! #درس_عبرت

عزیزون ساعت هفت و نیم کنکور استارت شد امروز؟

نظام قدیم ریاضی چطور بود ؟

دلتون خوش نباشه آسون بود بعد همه ترازا بالا میشه با تراز خوب هیچ‌جا قبول نمی‌شید :))

آسون بودنِ سوالا شاید درصدتون رو بهتر کنه ولی ترازی که میده زیاد به نفعتون نیست. تا حدِ زیادی هم نتیجه میره سمتِ شانس و اینا. که چه میدونم بی دقتی نکنید و امثالهم.(فرض کنید یه X ـی هست که نصفِ شما درس خونده ولی چون سطح سوالا در حدِ اونه و آسون، مثل همدیگه جواب بدید. بعد شما یه بی دقتی کوچیک کنید از اون عقب بیفتید!)
یعنی آسون بودنِ سوالا باعث میشه آمار زیادی از کسایی که کمتر از شما درس خوندن و سطحشون از شما پایین تره، بتونن همینجوری کشکی ازتون جلو بیفتن.
هر آزمونی یکم باید سخت باشه تا از این مسخره بازیا در نیاد و روندِ منطقی ای پیش بگیره. البته نمیگم زیادم سخت باشه! ولی خب یه فیلترِ خوبی باید باشه یا نه؟ (اگه امسال سوالا آسون بوده، نتایجِ خطرناکی ممکنه در بیاد :)) )

پ.ن: یه مسابقه ی وزنه برداری رو تصور کنید که به شرکت کننده ها گفته شده باید یه وزنه ی 2 کیلویی رو بلند کنن.

من تعجب میکنم که چرا از آسون بودن کنکور استقبال میکنید. تو آزمونای رقابت‌محورِ استاندارد باید ترکیبی از سوالای سخت/آسون/متوسط استفاده بشه تا حراکثر قدرت تفکیک رو داشته باشه الان اگه خیلی آسون باشه واقعا نمیشه معیار مناسبی برای تفکیک باشه. برگزاری آزمون ساده برای امتحانای دانشگاه خوبه که رقابتی وجود نداره و هدف پاس شدنه :D
به هرحال خسته نباشید عزیزانم ><

بشخصه دوس دارم ریاضی و فیزیک و شیمی سخت بیاد ولی زیست آسون بیاد
داریم راجب شانس حرف میزنیم وگرنه آسون بودن همه درسا چیز خوبی نیس
ولی با توجه ب شرایط من اگه زیست سخت باشه احتمالا از خیلیا عقب بیوفتم
در عوض ریاضی سخت ممکنه از خیلیا جلو بندازه منو

جدا از اون اینکه آزمون خیلی سخت نباشه (مثلا مث پارسال باشه ) مدیریت زمان و استرس واسه من راحت تر میشه

از وحشتناک سخت بودن خیلی آسون بودن میترسم :-)
-------------------------
بطور کلی هممون تو یکی دو درس ضعیفیم و اگه این درسا آسون باشن ب نفعمونه همین:-)

آخرین ویرایش:
Back
بالا