- شروع کننده موضوع
mohammadsaleh40
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گناباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم
- دانشگاه
- پردیس شهید بهشتی مشهد
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
سلامی دو باره من این مدت رو پایتون واز یه خورده کار کردم یه کتاب آموزش فوق مقدماتی ازش داشتم یه چیزایی در حد حلقه while و for و دستور if و یه مقدار اعمال ریاضی ازش خوندم و بعد سعی کردم کد لیست کردن اعدداد اول رو بنویسم خسته شدم و موفق نشدم البته یه موفقیت داشتم یه بازی حدس عدد ساختم که هر دفعه عددی حدس می زدیم می گه که خود عدد مورد نظر کم تره یا بیش تره(با دستور if و پرینت خالی)
ولی الآن که از اون قضیه عدد اول خسته شدم به خودم گفتم هدف من خوندن متن با پسوند xml بود یه سرچ در مورد خوندن متن (با پایتون) تو سایتای فارسی کردم یه کدیه ظاهرا که می تونه خط به خط دقیق کلمه رو بخونه ولی عیبش اینه که با کل خط خیلی خشک رفتار می کنه این جوری اصلا عنصر و صفت و عنصر ریشه و ... تو xml رو پایتون نمی تونه تشخیص بده از هم که بگه خوب چیزایی که تو فلان عنصر فلان جنس رو دارن فلانی ها فلان فقط خط می شناسه و می تونه کلش رو فقط چاپ کنه.
الآن ذهنیت من اینه تو وب سرویس اون بخش نرم افزاری قراره هوشمند باشه و تشخیص بده اون تیکه ای که تو اینترنته به چه زبونی (با چه نگارشی) داره حرف می زنه و اون بخش دیگه که تو بحث من xml هر جور دلش می خواد کدش نوشته شه (فقط اون خط اول معرفی xml بودن این فایل و رعایت <> ها باشه)
ولی انصافا چه جوری؟می شه تو همون java که می گین یه مثال بزنین؟
یا اگر کسی پایتون تجربیه داره بگه
ولی الآن که از اون قضیه عدد اول خسته شدم به خودم گفتم هدف من خوندن متن با پسوند xml بود یه سرچ در مورد خوندن متن (با پایتون) تو سایتای فارسی کردم یه کدیه ظاهرا که می تونه خط به خط دقیق کلمه رو بخونه ولی عیبش اینه که با کل خط خیلی خشک رفتار می کنه این جوری اصلا عنصر و صفت و عنصر ریشه و ... تو xml رو پایتون نمی تونه تشخیص بده از هم که بگه خوب چیزایی که تو فلان عنصر فلان جنس رو دارن فلانی ها فلان فقط خط می شناسه و می تونه کلش رو فقط چاپ کنه.
الآن ذهنیت من اینه تو وب سرویس اون بخش نرم افزاری قراره هوشمند باشه و تشخیص بده اون تیکه ای که تو اینترنته به چه زبونی (با چه نگارشی) داره حرف می زنه و اون بخش دیگه که تو بحث من xml هر جور دلش می خواد کدش نوشته شه (فقط اون خط اول معرفی xml بودن این فایل و رعایت <> ها باشه)
ولی انصافا چه جوری؟می شه تو همون java که می گین یه مثال بزنین؟
یا اگر کسی پایتون تجربیه داره بگه