کنکور مسائل غیردرسی کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HeiSenberG
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام . من یه مشکلی دارم اونم اینه که ساعت مطالعه م خیلی پایینه و وقت زیادی رو تلف میکنم . مثلا دیروز از ساعت 4 تا 9 شب فقط 3 ساعت درس خوندم! و هیچ کار دیگه ای نکردم چون نه لپ تاپ دستم بود و نه گوشی . قبلا فکر میکردم اینترنت و ... باعث میشن که وقتم اینجوری تلف بشه ولی مثل اینکه مشکل از جای دیگه س!
برنامه ای که من واسه تابستونم دارم اینجوریه که روزی حداقل باید 12_13 ساعت درس بخونم . ولی تو 3 روز گذشته فقط 11:45 درس خوندم!
من الان چیکار باید بکنم که این وقت تلف کردن و کند پیش رفتنم درست بشه؟
لطفا کمکم کنید[-o<
@sadlove
@Sepehr :D

سلام . من یه مشکلی دارم اونم اینه که ساعت مطالعه م خیلی پایینه و وقت زیادی رو تلف میکنم . مثلا دیروز از ساعت 4 تا 9 شب فقط 3 ساعت درس خوندم! و هیچ کار دیگه ای نکردم چون نه لپ تاپ دستم بود و نه گوشی . قبلا فکر میکردم اینترنت و ... باعث میشن که وقتم اینجوری تلف بشه ولی مثل اینکه مشکل از جای دیگه س!
برنامه ای که من واسه تابستونم دارم اینجوریه که روزی حداقل باید 12_13 ساعت درس بخونم . ولی تو 3 روز گذشته فقط 11:45 درس خوندم!
لطفا کمکم کنید[-o<
@sadlove
من پیشنهادم اینه که بازه های مطالعاتی ت رو کوتاه تر و بیشتر کن،مثلا نشین سه ساعت بکوب زیست بخون چون بینش اتلاف زیاد هست و تمرکز میاد پایین تر{مثلا مشخص کن که من میخوام ۵ص زیست بخونم تو ۴۵ مین اینجوری چون زمان ِشرطی شده ی ذهنت کم تره،امروزت و سرعتت میره بالا.}
_________
یه سوال بنظرتون من که دهم رو درست تست کار نکردم تابستون با قلم چی پیش برم و ده و یازده رو میشه جمع کرد؟یا بیخیال آزمون بشم؟
@sadlove

آخرین ویرایش:
من پیشنهادم اینه که بازه های مطالعاتی ت رو کوتاه تر و بیشتر کن،مثلا نشین سه ساعت بکوب زیست بخون چون بینش اتلاف زیاد هست و تمرکز میاد پایین تر{مثلا مشخص کن که من میخوام ۵ص زیست بخونم تو ۴۵ مین اینجوری چون زمان ِشرطی شده ی ذهنت کم تره،امروزت و سرعتت میره بالا.}
_________
یه سوال بنظرتون من که دهم رو درست تست کار نکردم تابستون با قلم چی پیش برم و ده و یازده رو میشه جمع کرد؟یا بیخیال آزمون بشم؟

حالا تجربه من این بود تابستونی ک میری دوازدهم ازمونا خیلی سریع پیش میرن و اینکه بهتره خودت ی برنامه داشته باشی
نمیدونم حالا شایدم اشتباه میکنم

لطفا کمکم کنید[-o<
@sadlove
به خاطر اینه که از همون اول بزرگ فکر می کنی و در نتیجه بازدهی کم میشه سعی کن روزی حداقل نیم ساعت به ساعت مطالعه اضافه کنی و اینکه حداقل ۱۲ / ۱۳ ساعت لفظ درستی نیست
کیفیت رو هم در نظر بگیر
تو اگه حتی هر روز ۹ _ ۱۰ ساعت درس بخونی خیلی بهتر از اینه که یه روز بخونی و یه روزی نخونی یا خیلی سینوسی بخونی
راه خیلی طولانیه خودتم در نطر بگیر

لطفا کمکم کنید[-o<
@sadlove
از جات خیلی بلند میشی یا ب چیزای مختلف فکر میکنی ؟

خیییییلی به چیزای مختلف فکر میکنم ~X(
ی کاغذ بذار کنار دستت و بنویسشون هر چی ب ذهنت رسید ک بعدن بهشون فکر کنی . و بازه های استراحت بین درسات بهشون فکر کن . و حین درس خوندن بهشون فکر نکن ب هیچ وجه . خودتو مجبور کن تمرکز کنی .

سلام.ی سوال
میدونم اینجا جاش نیس ولی انجمن درسی رو پیدا نکردم حالا اینجا میپرسم ...ببخشید
ایزومری میاد تو کنکور؟

سلام.ی سوال
میدونم اینجا جاش نیس ولی انجمن درسی رو پیدا نکردم حالا اینجا میپرسم ...ببخشید
ایزومری میاد تو کنکور؟
از اینا که میگه به چند شکل ایزومر داره ؟

• لایک
امتیازات: Tilda
دوستان بنظرتون این خوبه که توی کنکور 50_50 ها رو جواب بدیم یا نه؟لطفا با دلیل بگین

اقا بیاید لطفا جواب بدید
این امتحانای داخلی ینی همون مدیریت خاتواده رو چیکار میکنید؟
حجمش خیلیه اخه
سال قبلیا و امسالیا میشه بگید خوااهشا

اقا بیاید لطفا جواب بدید
حجمش خیلیه اخه
اگه نهایی هستن ،نمونه سوال بگرد از اینترنت پیدا کن!
اکثرا عین اونا میاد!
اگه معلم خودتون میگیره که ،بارم بندیا رو نگاه کن ،چنتا درسو انتخاب کن بخون!
چرا با معلمتون حرف نمیزنید یکم راه بیان باهاتون!
(این درسا رو تقلب هم میتونی بکنی!!! اگه نهایی نیست)
البته اگه قصدت بیست گرفتنه باید بشینی بخونی....

اقا بیاید لطفا جواب بدید
حجمش خیلیه اخه
درس مدیریت رو به نظرم سوالات اینترنت رو بخوانی حله حجم زیاد هست ولی سوالای مهمش مشخصه.
اگر هم بتوانید معلم تون رو راضی کنید نمونه سوال بده خوبه. این درس از دانسته هاتون هم میتوانید استفاده کنید

خب چند تا سوال:
یک اینکه با دروس حفظی چی کار کنیم؟ یه چیزی مثل دینی یا حفظیات شیمی سال کنکور میشه اوکیشون کرد یا نه؟
دو اینکه من منابع یازدهممو تقریبا کامل کار کردم حالا به نظرتون منبع دیگه ای در کنارش استفاده کنم برای تابستون یا همونا رو کار کنم؟ منظور از در کنار کار کردن اینه سوالات مارک دارمو کار کنم یا دوباره کل تستای همون کتابا رو بزنم؟

اقا بیاید لطفا جواب بدید
حجمش خیلیه اخه
پاس کنید بره
واقعا ارزش نداره از تایمی ک میتونید تست بزنید و.. بزنید واسه امتحانای نهایی. خیلی روشون وقت نذارید.

اگه نهایی هستن ،نمونه سوال بگرد از اینترنت پیدا کن!
اکثرا عین اونا میاد!
اگه معلم خودتون میگیره که ،بارم بندیا رو نگاه کن ،چنتا درسو انتخاب کن بخون!
چرا با معلمتون حرف نمیزنید یکم راه بیان باهاتون!
(این درسا رو تقلب هم میتونی بکنی!!! اگه نهایی نیست)
البته اگه قصدت بیست گرفتنه باید بشینی بخونی....
پاس کنید بره
واقعا ارزش نداره از تایمی ک میتونید تست بزنید و.. بزنید واسه امتحانای نهایی. خیلی روشون وقت نذارید.
درس مدیریت رو به نظرم سوالات اینترنت رو بخوانی حله حجم زیاد هست ولی سوالای مهمش مشخصه.
اگر هم بتوانید معلم تون رو راضی کنید نمونه سوال بده خوبه. این درس از دانسته هاتون هم میتوانید استفاده کنید

سلام
دستتون درد نکنه..واقعا ممنون از راهنمایی هاتون:D:RedHeart:RedHeart

Back
بالا