کنکور مسائل غیردرسی کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HeiSenberG
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مدیر ما که گفته اگه صفرم بگیرین تاثیر میدیم:///
با کسیم شوخی نداریم
نمیدونم‍♀️

بابااااا
چرا اینجوری میکنین؟!
توی کنکورتون تاثیر نداره!
شکوفه خیلی خوب توضیح داد!
صفرِ صفر نمیشین چون با نوبت اولتون جمع میشه!
و اینکه صفر بشین یا بیست بشین ،توی تاثیر مثبت، باز روی درصد کنکورتون هییییچ تاثیری نداره ! مگه اینکه کمتر از بیست درصد بزنین مثلا!

بعدشم صفر نمیدن ،اینا فقط تهدید الکیه!
اروم باشین !

بابااااا
چرا اینجوری میکنین؟!
توی کنکورتون تاثیر نداره!
شکوفه خیلی خوب توضیح داد!
صفرِ صفر نمیشین چون با نوبت اولتون جمع میشه!
و اینکه صفر بشین یا بیست بشین ،توی تاثیر مثبت، باز روی درصد کنکورتون هییییچ تاثیری نداره ! مگه اینکه کمتر از بیست درصد بزنین مثلا!

بعدشم صفر نمیدن ،اینا فقط تهدید الکیه!
اروم باشین !
میدن...ینی دادن و من دارم میمیرم

بیین اصن فرض کن صفر گذاشته باشن.تاثیر معدل توی کنکور خیلیی کمتر از اونیه که فکرشو بکنی. صفر حدیه
ولی بازم مطمئن باش لحظه اخری میگن صفر نیست.از اینا زیاد پیش اومده

نه عاقا مستمر فقط یک دهم نمره کُله
چه خوب ...مرسی که کمک کردی بهم :RedHeart :RedHeart :RedHeart واقعا نمیدونستم باید چیکار بکنم انقد که شدیددددتپش قلب و اینجور مسائل داشتم....خدابگم چیکارشون نکنه

بیین اصن فرض کن صفر گذاشته باشن.تاثیر معدل توی کنکور خیلیی کمتر از اونیه که فکرشو بکنی. صفر حدیه
ولی بازم مطمئن باش لحظه اخری میگن صفر نیست.از اینا زیاد پیش اومده
کاش همینطوری باشه...سال اخر رحم کنن
کاش کنکورو نهاییو یطوری بدم از خجالت همشون دربیام

سلام
یه سوال میدونین من اگه کتاب هندسه ۲ و فیزیک ۲ رشته ریاضی رو بخوام از کجا میتونم پیدا کنم؟
پرینت نمیخوام . خود کتاب اصلی رو داشته باشن.چاپ امسالم نباشه واسم مهم نیست.فقط نظام‌ جدید باشه.

• لایک
امتیازات: PD
به خاطر مستمر ذره ای خودتون رو ناراحت نکنین
با افتخار زبان 3 مستمر بهم 12 داد،چون سرکلاسش نرفتم:-"

سلام ، کی اینجا فیزیک یازدهمش خوبه؟
یه پ خ بده لطفا

کسی سایتی می شناسه که مقاله هایی درباره ی چجوری برنامه ریزی کردن و درس خوندن و اینجور مسائل داشته باشه؟

نمیدونم هنوزم هست یانه اما سالهای پیش علیرضا افشار یک سری پادکست هایی در این زمینه ها منتشر میکرد شایدم خودت دیده باشی
به نظرم بد نبود

حدودا یه هفتست موقع درس خیلی خوابم میگیره اصطلاحا چشمام سنگین میشه، منم سعی میکنم نخوابم ولی چند باری چرت زدم وسطش -_-، البته بالطبع نخوابم هم بازدهیم پایین میاد دیگه...
کسی راهکاری داره برای هوشیاری بیشتر ؟!

حدودا یه هفتست موقع درس خیلی خوابم میگیره اصطلاحا چشمام سنگین میشه، منم سعی میکنم نخوابم ولی چند باری چرت زدم وسطش -_-، البته بالطبع نخوابم هم بازدهیم پایین میاد دیگه...
طبیعیه چون از مغزت کار میکشی،خسته میشه و ازت خواب میخواد !
چای نسکافه قهوه نوشابه :‌)) اینا رو امتحان کن.
تو فضای آزاد درس بخون
جای درس خوندنتو عوض کن

خواب شبتون تنظیمه؟
شده خیلی از خواب بپرین شبا؟
ظهرا چرت میزنین؟درحد حتی شده نیم ساعت؟
و مقدار خوابتون درسته؟یعنی بیشتر یا کمتر از حد نیست؟
بعد این مسئله همیشه پیش میاد یا سر یه درس خاص مثل دینی؟
جای مطالعتون درسته؟خیلی گرم یا سرد نیست؟مشکل خاصی نداره
مشکل زمینه ای مثل کمبود آهن ندارین؟(یه سری داروهای تقویتی هست البته با تجویز دکتر چون اکثرا دفعشون از را کبده و تقریبا مثل دوپینگ عمل میکنه و خیلی خوبه)
من اصلا قهوه و مشتقاتش و نوشیدنی های انرژی زا رو توصیه نمیکنم ضررش بیشتر از منفعتشه.
یه ذره ورزش وگوش کردن آهنگ با ریتم تند تا یه حد خوبی خوابو میپرونه از سر آدم.
ولی بهترین راه اینه عواملشو پیدا کنین اونارو رفع کنین.

سلام بچه ها. (:
این رو از طرف @breeze مینویسم:

توی این مدت چیکار کنیم فارسی بیاد بالا درصدش متغییره گاهی به ۸۰میرسه گاهی هم یهو میشه۴۰
و اینکه پیشنهادتون واسه بالابردن درصد عربی چیه ؟ حدودا ۷۰هس الان کسی پیشنهادی نداره ؟

سلام بچه ها. (:
این رو از طرف @breeze مینویسم:

توی این مدت چیکار کنیم فارسی بیاد بالا درصدش متغییره گاهی به ۸۰میرسه گاهی هم یهو میشه۴۰
و اینکه پیشنهادتون واسه بالابردن درصد عربی چیه ؟ حدودا ۷۰هس الان کسی پیشنهادی نداره ؟
تسلط روی کتاب درسی واقعا مهمه
این نوسانی بودن درصدهای می تونه علتش عدم تسلط کافی روی بعضی مطالب کتاب باشه
من خودم ادبیاتم جز درس های عمومی خیلی خوبمه یه مدت افت داشتم و واقعا فکر می کردم کتاب درسی رو کامل تسلط دارم اما بعد دیدم به خاطر مرور نداشتن یه قسمتایی از قرابت هست که قبلا بهشون توجه نکردم و اینا رو با مرور میشه دید
تست قرابت هم خیلی روی درصد تاثیر داره که خودتون واردین شبی پنج الی ده تا و از این حرفا..
اگه بگه مشکلش دقیقا توی کدوم بخشه مثلا املا یا قرابت یا ارایه دستور خیلی راحت تر میشه راه حل پیدا کرد

Back
بالا