- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بیرجند
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- زمین شناسی
مدیر ما که گفته اگه صفرم بگیرین تاثیر میدیم:///
با کسیم شوخی نداریم
نمیدونم
با کسیم شوخی نداریم
نمیدونم
تو معدل آرهینی تاثیر داره؟
خیلی زیاده؟تو معدل آره
ولی تو کنکور که ندارهه
میدن...ینی دادن و من دارم میمیرمبابااااا
چرا اینجوری میکنین؟!
توی کنکورتون تاثیر نداره!
شکوفه خیلی خوب توضیح داد!
صفرِ صفر نمیشین چون با نوبت اولتون جمع میشه!
و اینکه صفر بشین یا بیست بشین ،توی تاثیر مثبت، باز روی درصد کنکورتون هییییچ تاثیری نداره ! مگه اینکه کمتر از بیست درصد بزنین مثلا!
بعدشم صفر نمیدن ،اینا فقط تهدید الکیه!
اروم باشین !
نه عاقا مستمر فقط یک دهم نمره کُلهخیلی زیاده؟
تازه همونم اگه صفر بده ، فقط ۰.۱ نمره کم شده (نوبت اول و کتبی نوبت۲ هم هست) تاثیرش تو معدل خیلی کم میشه.
بیین اصن فرض کن صفر گذاشته باشن.تاثیر معدل توی کنکور خیلیی کمتر از اونیه که فکرشو بکنی. صفر حدیهخیلی زیاده؟
چه خوب ...مرسی که کمک کردی بهم واقعا نمیدونستم باید چیکار بکنم انقد که شدیددددتپش قلب و اینجور مسائل داشتم....خدابگم چیکارشون نکنهنه عاقا مستمر فقط یک دهم نمره کُله
کاش همینطوری باشه...سال اخر رحم کننبیین اصن فرض کن صفر گذاشته باشن.تاثیر معدل توی کنکور خیلیی کمتر از اونیه که فکرشو بکنی. صفر حدیه
ولی بازم مطمئن باش لحظه اخری میگن صفر نیست.از اینا زیاد پیش اومده
کسی سایتی می شناسه که مقاله هایی درباره ی چجوری برنامه ریزی کردن و درس خوندن و اینجور مسائل داشته باشه؟
طبیعیه چون از مغزت کار میکشی،خسته میشه و ازت خواب میخواد !حدودا یه هفتست موقع درس خیلی خوابم میگیره اصطلاحا چشمام سنگین میشه، منم سعی میکنم نخوابم ولی چند باری چرت زدم وسطش -_-، البته بالطبع نخوابم هم بازدهیم پایین میاد دیگه...
کسی راهکاری داره برای هوشیاری بیشتر ؟!
خواب شبتون تنظیمه؟حدودا یه هفتست موقع درس خیلی خوابم میگیره اصطلاحا چشمام سنگین میشه، منم سعی میکنم نخوابم ولی چند باری چرت زدم وسطش -_-، البته بالطبع نخوابم هم بازدهیم پایین میاد دیگه...
کسی راهکاری داره برای هوشیاری بیشتر ؟!
تسلط روی کتاب درسی واقعا مهمهسلام بچه ها. (:
این رو از طرف @breeze مینویسم:
توی این مدت چیکار کنیم فارسی بیاد بالا درصدش متغییره گاهی به ۸۰میرسه گاهی هم یهو میشه۴۰
و اینکه پیشنهادتون واسه بالابردن درصد عربی چیه ؟ حدودا ۷۰هس الان کسی پیشنهادی نداره ؟