• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مسائل غیردرسی کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HeiSenberG
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه ها کدوم کتابا برای جمع بندی بهترن؟ رشتم ریاضیه.
و اینکه اگه کانال یا سایتی میشناسین که سوالای کنکور رو طبقه بندی شده گذاشته میشه برام بفرستین؟ :D:RedHeart

بین این کتابایی که کنکور هارو جامع دارن کدوم بهتره؟
مال گاج دور دنیا در چهار ساعت
برای خیلی سبز هم چند کنکور
برای مهر و ماه کنکوریم
پ.ن: تفاوت شون توی اون سوال هاییه که برای نظام قدیم بوده و معادل سازی کردن با نظام جدید و خوبی خیلی سبز و مهرماه توی کلی ها البته و نه عمومی ها اینه که دفترچه ست و نه کتاب
من برای کنکور ۹۸ کنکوریوم داشتم و بسیار ازش راضی بودم. چون خیلی از نظر شکل و البته سوالات شبیه کنکور بود( ولی بعضی درسهاش خیلی راضی نبودم اونم به خاطر این بود که اولین بار بود کنکور نظام جدید برگزار میشد و قطعا الآن بهتر شده) به نظرم تو این اوضاع که نمیشه به صورت حضوری آزمون و کنکور آزمایشی داد برای شبیه سازی خیلی خوبه.

من برای کنکور ۹۸ کنکوریوم داشتم و بسیار ازش راضی بودم. چون خیلی از نظر شکل و البته سوالات شبیه کنکور بود( ولی بعضی درسهاش خیلی راضی نبودم اونم به خاطر این بود که اولین بار بود کنکور نظام جدید برگزار میشد و قطعا الآن بهتر شده) به نظرم تو این اوضاع که نمیشه به صورت حضوری آزمون و کنکور آزمایشی داد برای شبیه سازی خیلی خوبه.
ممنونم و می شه بپرسم کدوم درس هاش رو راضی نبودی؟

من الان بعد از تموم کردن درسای یازدهم تا اول تیر نمیدونم چیکار باید بکنم!
میخواستم دو درس از دهم و دروس یازدهم رو بخونم.
ولی دست و دلم میلرزه نمیدونم چیکار کنم!
میشه به منم کمک کنید؟ @sadlove

ممنونم و می شه بپرسم کدوم درس هاش رو راضی نبودی؟
عربی بیشتر از همه و بعد کمی هم ریاضی
ولی کنکوریوم ریاضی رو خبر ندارم. از افرادی که استفاده کردن حتما بپرس.

عاقا منم میخوام کنکوریوم بگیرم اما میترسم دور دنیا و اونایی ک مال خیلی سبزن هستن بهتر باشن
فرق آنچنانی ک نداره؛داره؟

عاقا منم میخوام کنکوریوم بگیرم اما میترسم دور دنیا و اونایی ک مال خیلی سبزن هستن بهتر باشن
فرق آنچنانی ک نداره؛داره؟
من دور دنیا و چند کنکور خیلی سبز رو نداشتم و نمیدونم اونا چطوری هستن. ولی یکجا دیدم از نظر قیمت و سوالات و شکل و شبیه سازی کنکوریوم رو اولویت دادن.

من الان بعد از تموم کردن درسای یازدهم تا اول تیر نمیدونم چیکار باید بکنم!
میخواستم دو درس از دهم و دروس یازدهم رو بخونم.
ولی دست و دلم میلرزه نمیدونم چیکار کنم!
میشه به منم کمک کنید؟ @sadlove
ریاضی فیزیک دهم و یازدهم تا میتونی تست بزن و ادبیات کار کن قرابت و ارایه کار کن . شیمی دهم هم کار کنی خیلی خوب میشه . نشد همون ریاضی فیزیک . منابع پیشنهادی منم برا ریاضی فیزیک خیلی سبزه و برا شیمی گاج نقره ای میکرو .

روزی 50 تا تست ریاضی دهم
50 تا تست فیزیک دهم
50 تا تست ریاضی یازدهم
50 تا تست فیزیک یازدهم
و هر شب ادبیات تست بزن قرابت برا قرابت و ارایه نشر الگو خوبه هفت خوان خیلی سبزم خوبه . نداشتی مثلن خیلی سبز پایه هم خوبه .
اگه برات سنگین بود این برنامه نصفش کن ینی ی روز دهم کار کن ی روز یازدهم .
تعداد کل تست های کتابهاتو تقسیم 50 کن ببین هر کتابی تو چند روز تموم میشه . اگه با ی روز در میون کردن پایه ها تموم میشه تا اول تیر کنارش سه ساعت شیمی بذار هر روز میشه 7 ساعت مفید روزانه و بخونی عالیه .

آخرین ویرایش:
عربی بیشتر از همه و بعد کمی هم ریاضی
ولی کنکوریوم ریاضی رو خبر ندارم. از افرادی که استفاده کردن حتما بپرس.
ممنوووونم خیلی لطف کردی*:
البته سال پیشم دور دنیا به نظرم چندان جالب نبود. خصوصاً ریاضی اش.

ریاضی فیزیک دهم و یازدهم تا میتونی تست بزن و ادبیات کار کن قرابت و ارایه کار کن . شیمی دهم هم کار کنی خیلی خوب میشه . نشد همون ریاضی فیزیک . منابع پیشنهادی منم برا ریاضی فیزیک خیلی سبزه و برا شیمی گاج نقره ای میکرو .

روزی 50 تا تست ریاضی دهم
50 تا تست فیزیک دهم
50 تا تست ریاضی یازدهم
50 تا تست فیزیک یازدهم
و هر شب ادبیات تست بزن قرابت برا قرابت و ارایه نشر الگو خوبه هفت خوان خیلی سبزم خوبه . نداشتی مثلن خیلی سبز پایه هم خوبه .
اگه برات سنگین بود این برنامه نصفش کن ینی ی روز دهم کار کن ی روز یازدهم .
تعداد کل تست های کتابهاتو تقسیم 50 کن ببین هر کتابی تو چند روز تموم میشه . اگه با ی روز در میون کردن پایه ها تموم میشه تا اول تیر کنارش سه ساعت شیمی بذار هر روز میشه 7 ساعت مفید روزانه و بخونی عالیه .
ریاضی فیزیک دهم رو همون پارسال کتاب خیلی سبز برای ریاضی و میکرو برای فیزیک رو چندبار زدم و دیگه خیلی تکرارین برام. نظرتون درباره ی الگو چیه؟ یازدهم الگو میزدم خوب بود.
خیلی خیلی ممنونم^^

Back
بالا