• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مسائل غیردرسی کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HeiSenberG
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من یه مشکلی دارم اونم این که یه آزمون اختصاصیامو خوب می زنم آزمون بعد عمومیا و این یکی گند میزنه تو تراز اون یکی و ترتز کل این یعنی بینشون تعادل نیست؟ میشه کمکم کنین که تعادل بینشون برقرار کنم؟
ممنون

ریاضی فیزیک دهم رو همون پارسال کتاب خیلی سبز برای ریاضی و میکرو برای فیزیک رو چندبار زدم و دیگه خیلی تکرارین برام. نظرتون درباره ی الگو چیه؟ یازدهم الگو میزدم خوب بود.
خیلی خیلی ممنونم^^
الگو برا کسی ک اونها رو کار کرده خوب نیست اسون تره . میکروشو بگیر و اونم خیلی سبزشو بگیر . البته نظر من اینه دوباره همونها رو بزن . نردبان هم خوبه برا سطح تو .

من یه مشکلی دارم اونم این که یه آزمون اختصاصیامو خوب می زنم آزمون بعد عمومیا و این یکی گند میزنه تو تراز اون یکی و ترتز کل این یعنی بینشون تعادل نیست؟ میشه کمکم کنین که تعادل بینشون برقرار کنم؟
ممنون
شاید یه ازمون عمومیا اسونتر و بالا میزنی و ازمون بعدی برعکس میشه. به سطح سوالا هم نگاه کن.

تراز نشون دهنده ی سختی نیست؟
هر چی ماکزیمم تراز بیشتر باشه اون درس سخت تر بوده .
معیار های دیگه ای هم که هست و کمک می کنه به تشخیص سخت یا آسون بودن انحراف معیار و امثالهم هستن که جدیدا توی سایت قلم چی بعد از هر آزمونش قرار داده می شن .

سلام .
زیاد دیدم که راجع به تستایی که از قبل هایلایت یا نشانه دار کردیم حرف زده می شه برا دوران جمع بندی و مرور و ذالک .
خب سوال من اینه ، چه تستایی رو باید نشان دار کنیم ؟ اونایی که سختن ،نکته دارن یا چی ؟

پ.ن: دهمم .
سوالایی ک اشتباه حل کردی .
سوالایی ک شک داشتی موقع حل کردن .
و سوالایی ک بنظرت نکته دارن و مهمن .

من الان بعد از تموم کردن درسای یازدهم تا اول تیر نمیدونم چیکار باید بکنم!
میخواستم دو درس از دهم و دروس یازدهم رو بخونم.
ولی دست و دلم میلرزه نمیدونم چیکار کنم!
میشه به منم کمک کنید؟ @sadlove
ریاضی فیزیک دهم و یازدهم تا میتونی تست بزن و ادبیات کار کن قرابت و ارایه کار کن . شیمی دهم هم کار کنی خیلی خوب میشه . نشد همون ریاضی فیزیک.
چرا زیست نه؟

خودمم با ریاضی و فیزیک موافقم چون زیست و شیمیم وضعیتشون خوب نیست و تا اول تیر نمیرسم بهشون. ولی ریاضی و فیزیکم وضعیت بهتری دارن و راحت تر میرسم بهشون.
اینکه با ریاضی فیزیک بیشتر حال میکنم هم بی تاثیر نیست. :))

من خودمم دبیرستان بودم همش فوکوسم رو زیست بود میفهمن این وسواس رو :))
چون ک زیست و شیمی رو سال کنکور خیلی خوب میتونه بخونه و تایم زیادی براش میذاره مثلن روزی 3 ساعت زیست 3 ساعت شیمی 1ونیم ساعت ریاضی ! اونقدر وقت نمیکنه مثلن ریاضی بخونه یا فیزیک یا تقویت کنه ریاضی فیزیکشو . بنظر من برد با کسیه ک دوم و سوم ریاضی فیزیکشو ادبیاتشو تقویت کنه ک سال کنکور رو اینا مسلط باشه و وقت زیادی ازش نگیره ک تایم بذاره رو زیست و شیمی ک مهمن ! اکثرا تجربیا تو ریاضی فیزیک یا یکی از این دو تا ضعیفن و تو همین سمپادیا داشتیم کسی ک ریاضی فیزیکشو 80 90 زد سال 94 و زیستش 4 درصد الان دانشجو داروسازیه :)) ینی اینقدر میتونه کمک کنه و رتبه بده دیگه کسی ک ریاضی فیزیکش قوی باشه زیست و شیمیشم قوی کنه میتونه راحت زیر 500 بشه . من خودم ریاضیمو 10 درصد بالاتر زده بودم جای بندر عباس دانشجو شیراز بودم الان :D دارم اشتباهاتمو share میکنم :دی

من یه سری جزوه های جمع بندی دارم،میخوام اونا رو بخونم و سوالاشو حل کنم
الان که دارم درسا رو جمع‌ می‌کنم و به قولی واسه آخرین بار کتابا رو میخونم بخونم،یا بذارم یه ماه دیگه بعد از این جمع بندی و رفع اشکال؟؟؟

Back
بالا