خب منم فکر میکردم همیشه مرد ها بهتر درس می دن اخه تابستون واسمون معلم مرد واسه فیزیک گذاشتن ولی بعدش که واسه ریاضی یه معلم گذاشتن ... فقط همون بحث اون روز رو بلد بود ... حتی مسئله اصل ضرب رو هم نمی تونست حل کنه ... فرق نداره زن و مردش به اون معلمه بستگی داره ...
من معلم مرد رو ترجیح می دم ولی خب این کاملن طبیعی هست چون توی مدارس دختروونه فقط معلم های مردی تدریس می کنن که خیلی خوب باشن ما سال پیش دانشگاهی فقط 2تا معلم خانم داشتیم که البته بهتری معلم هامون بودن. جنسیت به نظرم زیاد مهم نیست ولی اگه معلم جوون باشه خیلی بهتره تجربه ی شخصی من این رو ثابت کرده
خانم ها واسه معلمی ساخته نشدن...هر چقدر هم تلاش کنن اینکاره نیستن! مثلا اکثر معلمای زن وقت کم میارن سر کلاس.. ولی مردا سر کلاس شوخی می کنن مطلب اضافه می گن درسشونو می گن بازم وقت زیاد میارن! این یه مثال بودا!خانما خیلی می خوان از رو قانون کلاسو اداره کنن و با برنامه ریزی خیلی دقیق! ولی بازم موفق نمیشن!! آقایون کاملا در این مورد برعکسند....اینایی که گفتم به نظر خودم راجع به 90 درصد آقایونو خانوما درسته. به نظرم پسرا نباید در این مورد نظر بدن چون معلم زن نداشتن.
يه مسئله اي هست اونم اينه كه معلم مرد از پس ما بر نمياد ! معلم زن چيكار ميتونه كنه ؟!
البته به نظر من در بعضي موارد خانم ها بسيار بيشتر از آقايون بلدن ! (اينم طبيعيه چون تلاش بيشتري كردن !)
الان با معلم هاي خانم تو مدارس پسرونه دو تا مشكل هست :
1- بچه ها عادت نكردن با ادب رفتار كنن !
2- بچه ها بشدت شلوغ مي كنن و معلم رو اذيت مي كنن ! و اصولا خانمه اگه داد بزنه سرشون اونا هم داد ميزنن (مشكل بعضي دبيران مرد !!!)
ولي فكر خوبيه ها !! يكم فرهنگ بچه ها رو پيشرفت بدن ، بعد معلم خانم هم بيارن !!
به زن يامرد بودن نيس...هم معلم زن خوب داريم هم معلم مرد خوب
اصل اينه كه سطح دانشش بالا باشه..والبته بتونه خوب به بچه ها مطلبو درس بده و جابندازه
ماخودمون يه معلم رياضي (خانم) داشتيم كه واقعا عالي درس ميداد وهمه ي بچه ها به رياضي علاقه مند شده بودنو هيچ دبير ديگه اي (حتي مرد) مثل ايشون نشدن...برعكسش هم داشتيم(يعني دبيرزني كه انقدر بد درس ميداد كه همه ازرياضي زده شدن!!!)
ميخوام بگم به زن يامرد بودن نيستن
درمورد معلم زن تو مدارس پسرونه هم من فكرنميكنم هنوز همه ي پسرا جنبه اشو داشته باشن وكلا خيلي جالب نيس!