hamed.m
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 2
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- ایشــالله اِم آی تی :))
- رشته دانشگاه
- ســه سـال دیـگه معــلوم میش
پاسخ : معلم زن - معلم مرد
در حق دخترا فک کنم کمتر ظلم شه چون معلم مرد واسه دخترا ذهنیتی ایجاد نمیکنه و تعداد این معلم ها هم کم نیست ولی معلم زن واسه پسرا نمیدونم ب چ دلیل اصن پسندیده نیست از نظر بعضیا!!!
موافقم . پارسال واسه المپیاد زیستیامون یه معلمِ زن اوردن ک میگفتن خیلی شاخه .تو بحث فیزیولوژی بود فک کنم . بچه ها هم انصافا خیلی با جنبه بودن سرِ کلاس ولی امسال گفتن به دلیل یه سری محدودیت ها نمیتونیم اون معلمو بیاریم!! خب حیفه واقعا.در حق بچه ها ظلم میشه با این وضعبه نقل از Samira :) :طرح محرم سازی؟ مسخرست...
چرا نباید فلان دبیر مطرح شهر رو واسمون بیارن؟؟ چون مردِ؟؟ تاسف باره...
به این قیمت که گند بزنن تو اون درس!! بارها به خاطر همین مسئله بهمون ظلم شد...واقعا ظلم شد...!!!نمیگم دبیر زن توانایی نداره...نه...یه جا میبینی تو یه درس دبیر مرد مطرحه یه جا دیگه زن!
ما یه دبیر ریاضی داشتیم مجرد هم بود مشکلی هم پیش نمیومد اصلا...خیلی هم خوب میفهمن بچه ها. این حرفا چیه؟؟
حتی...!!!حتی! به نظر من واسه درس زیست هم نباید واسه دبیرش محدودیت بذارن! که چون یه سری مسائل هستش توش دبیر مرد نیاد!!! مسائل علمی که این حرفا رو نداره
در حق دخترا فک کنم کمتر ظلم شه چون معلم مرد واسه دخترا ذهنیتی ایجاد نمیکنه و تعداد این معلم ها هم کم نیست ولی معلم زن واسه پسرا نمیدونم ب چ دلیل اصن پسندیده نیست از نظر بعضیا!!!