به نقل از علی.ا :وقتی من اینقدر جرات دارم که به مامانم بگم که بابام بهتر از اون غذا می پذه. حتما اگه معلم زن ها داشتم همین نظر رو میدادم.
چون چند سال (کلاس پنجم)معلم زن داشتم.
من مثل شما فمینیسم نیستم.(دی)
من بدون فکر نمی گم و واقعیت رو می گم.(اگه خیلی حرف بزنی یه احادیث و روایاتی براتون می گم که دهنتون باز بمونه با منبع معتبر)
تو با من لجی فکر می کنی همه لجن(کافر همه را به کیش خود پندارد.)
((ضایع شدی سوت بزن))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نا رات نشی مهمد جان و سعی کن با همه رفیق باشی و این اخلاقت رو ترک کنی
دی دی دی دی
لطفا دوستانه بحث رو ادامه بدید :)به نقل از مـهمّد بذرکار :من اگه سوت زدم و تو شنیدی ، اسمم رو عوض می کنم!
اگه می خوای حدیث بیاری، ار هر کسی که می خوای حدیث بیار ببینیم چی میاری!
دقت کردی چقدر با بی فکری به سوالات من جواب دادی!؟ چون که به مامانت می گی بابا بهتر غذا می پزه پس می تونی از خودت عدد بسازی ؟!!!!
یا اینکه معلم کلاس پنجم ابتداییت زن بوده (اون موقع من چیزی سرم نمی شده! حالا تو رو نمی دونم!) می تونه دلیل بشه برای اینکه فرق معلم های مرد و زن رو بفهمی ؟!!!
من فمنیست نیستم! من ریش فریب(!) هم نیستم تا مثه تو فقط و فقط از پسرها تعریف کنم! (قبلا هم گفته بودم من چطوری هستم!)
تو اگه بگی واقعیت رو می گی، چه فایده داره ؟! یزید هم می گفت اینها واقعیت هستش! ولی الان فحش بهش مونده!
*من بدون فکر نمی گم و واقعیت رو می گم.(اگه خیلی حرف بزنی یه احادیث و روایاتی براتون می گم که دهنتون باز بمونه با منبع معتبر)
من این رو متاسفانه معادل خفه شو خوندم و گفتم خودت! اول نوشته هم گفتم که تو تا دلت می خواد اینا رو بیار بنویس!!!
تو چند بار به من تذکر دادی که اخلاقم رو ترک کنم که حالا اینجا مطرح می کنی ؟!
به شدت هم ناراحت شدم چون فکر می کنم با ... دارم حرف می زنم که نمی فهمه این جملات من چه معنی می ده و ... !! بعد هم به خیال خودش من باید سوت بزنم! (مثه رفیقت خشایار آنلاین!)
به نقل از علی.ا :خوب ایننشون میده زن ها تو خیلی از جاها لیاقت نداشتن یا اونقدر دبیر خوبی نبودن یا علم کمی داشتن که دارن از مرد ه استفاده می کنن.
شک نکن معلم های مرد بهترن.
بیشتر جاها معلم های زن کم میارن.(به خاطر کمبود علمشون)
دی دی دی دی دی دی دی
به نقل از علی.ا :خوب این کمبود معلم های زن رومی رسونه که نمی تونن از پس 4تا دختر بر بیان.
از جملات شما این برداشت میشه که زن ها اداره ی کلاس رو بلد نیستند .
شما نه تنها در مسائل شرعی،که در همه ی مسائل از بیخ و بن با جنس مونث مشکل داری.این از روی حرف های متعصبانه ات میشه به راحتی فهمید.به نقل از علی.ا :اگه نسبت بگیریم زن ها بیشتر از مرد ها جذبه ندارند
مثل 20به1
تا حدودي موافقم!به نقل از علی.ن :هر آدمی رو بهر کاری ساختناصولا زنا نمیتونن مثه مرد ها درس بدن [-( معلم که هیچی تو بیشتر مدارس پسرونه که اصلا زن پیدا نمیشه چه آبدارچی چه معلم
![]()
البته استثنا هست مثلا یکی از معلم های ما مثه اینا که دستشویی داشتن درس میدادبه نقل از نرگس :تا حدودي موافقم!
ولي خوب نميشه جمع بست!
ما يه معلم فيزيك زن داشتيم،با اين كه زياد جوون هم نبود ولي هم خيلي خوب درس ميداد هم باحال بود هم سر كلاسش مي خنديديم،من از وقتي با اين معلم داشتم عاشق فيزيك شدم!!![]()
ولي كلا مردا توانايي شون تو معلمي بيشتره!!
به نقل از علی.ن :البته استثنا هست مثلا یکی از معلم های ما مثه اینا که دستشویی داشتن درس میداد![]()