به نقل از رهاا :معلم هاي زن نه علمشون كمتره و نه كم ميارن . خيلي هم بيشتر اقايون ميفهمن .
ولي جذبه اي كه معلم مرد براي دخترا داره معلم زن نداره ... حداقل اينكه سر كلاس مرد جدي هستند و مسخره بازي در نميارن . اروم و متين ميشينن و بهتر درس رو گوش ميدن !
همين !
ا دوقرنه پیش...!به نقل از Mordred :از کی تا حالا مردا نمیتونن تو فرزانگان درس بدن؟
در مورد موفقیت به نظرم مردا خیلی موفق ترن به خاطر تبعیض نژادی وحشتناک
آقا من با این ک میگن معلمهای مرد جذبشون بیشتره اصن موافق نیسم ما هرچی معلم مرد داشتیم اتفاقا کلاس شلوغ تر بوده چون معلمهای مرد با ما رودربایستی داشتن!!!به نقل از ریحان خاتون :به نظر من توی درساهای مفهومی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی مردا بهتر درس میدن ولی تو درسای حفظی زنها خیلی بهترن
معلمای مرد چون روحیه ی خشن دارن و تو مدرسه های پسرونه مجبورن بد اخلاق باشن ابهت خاصی دان و دانش اموزا کلا بیشتر حساب می برن ولی خوب ما یه دبیر برنامه نویسی مرد داشتیم خیل منگل بود نه درس دادنش به درد میخورد نه اخلاقش نه نمره دادنش
معلمای زن خوب نمره می دن دلسوز تر هم هستن در بیشتر مواقع هم با ادب تر اند
منم خیلی مشتاقم بدونمبه نقل از S E V D A :دبیرستان پسرونه ای هست که معلم زن داشته باشه اینجا؟؟؟؟؟؟!!!!!!
به نقل از hastikhanoom :به نظر من براي دخترا مرد بهتره.
به خاطر اين که استاد من هم راحت تر درس مي ده هم وقتي منو مياره ازم بپرسته اين استرس رو درک مي کنه. اما معلماي خانم اين طور نيستن. يعني فن بيان مردا بهتره
ضمنا استاداي مرد خيلي هوامونو دارن. :)