sheydeh
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان4
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
فیزیک چطوری بخونم مسلط بشم؟
واقعا با این درس مشکل دارم
واقعا با این درس مشکل دارم
عاخه مشکلم اینه ک نمی تونم تست بزنم
نمی دونم می تونی کتاب بخری یا نهبه یاری سبزتان در زمینه ی آرایه خواندن نیازمندم )):
منابع، نحوه تست زدن، تعدادی که لازمه، هیچی نمیدونم درباره آرایه خوندن.
دارمش ولی نمیدونم چطور ازش بهره ببرم.نمی دونم می تونی کتاب بخری یا نه
ولی اگه کتاب آرایه های نشر الگو رو بگیری خیلی کمک کننده است
به نظرم این کتاب خیلی خوبیه ببین به نظر من هرشب یه آرایه رو بخون تستاشو بزندارمش ولی نمیدونم چطور ازش بهره ببرم.
مثلا تا آرایه چهارم پنجم میرم جلو میبینم یکیو از اولیا بلد نیستم دوباره برمیگردم عقب همش درجا میزنم:///
با کتاب خریدن هم مشکلی ندارم اگه مورد بهتری کسی میشناسه معرفی کنه.
فهمیدم کجا اشتباه کردم. در واقع در هر لحظه به خاطر تغییر وضعیت جسم نیرو تغییر میکنه. میانگین گرفتن از نیرو (با توجه به اینکه کمیت برداریه) فک نمیکنم در سطح کتاب درسی و کنکور باشه اما با این حال جالب بود. اگر حلش رو دیدی لطفا برای منم بفرست.نه به همین راحتیا نیست. فقط لحظه اولو تو گرفتی. تو پرانتزو بخون.
متاسفانه پاسخ نداره بدبختی هم همینجاستفهمیدم کجا اشتباه کردم. در واقع در هر لحظه به خاطر تغییر وضعیت جسم نیرو تغییر میکنه. میانگین گرفتن از نیرو (با توجه به اینکه کمیت برداریه) فک نمیکنم در سطح کتاب درسی و کنکور باشه اما با این حال جالب بود. اگر حلش رو دیدی لطفا برای منم بفرست.
بدون انتگرال باید حل کنین؟
چجوری میشه میانگین کسینوسی گرفت؟ یعینی میانگین ۰.۸ و ۰ که کسینوسی تغییر کرده نه خطی. (که میشه ۰.۵ نه ۰.۴)
سطح زیر نمودار مثلث قائم الزاویه میشه (اگه اشتباه نکنم ) و بدون انتگرال هم میشه حلش کرد.بدون انتگرال باید حل کنین؟
من با انتگرال که نوشتم انقدر ساده نبودسطح زیر نمودار مثلث قائم الزاویه میشه (اگه اشتباه نکنم ) و بدون انتگرال هم میشه حلش کرد.
پس احتمال زیاد من اشتباه کردم. جوابش همون 18 شد؟من با انتگرال که نوشتم انقدر ساده نبود
پس احتمال زیاد من اشتباه کردم. جوابش همون 18 شد؟
وقتی سوال ها هم ارزشن یعنی فرق نداره تو کنکور هندسه بزنی یا احتمال،مهم اینه بتونی جواب درست برای خودت شکار کنی.من تو هندسه یازدهم خیلی ضعیفم،لعنتی حداقل ۳ تا سوال داره تو کنکور
چیکار کنم؟
جواب سوالت چیشد؟کسی اینجا سنجش میده؟