- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- گرندلاین
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
اوه اوه، پس باید عکس سوال ۴۸ رو در سوال ۴۹ اثبات کنیم تا بتونیم ازش استفاده کنیم.بعد اون وقت اگه سوال 48 ی درکار نباشه چی؟میگین که باید سوال قبلیشم میدادن؟
اوه اوه، پس باید عکس سوال ۴۸ رو در سوال ۴۹ اثبات کنیم تا بتونیم ازش استفاده کنیم.بعد اون وقت اگه سوال 48 ی درکار نباشه چی؟میگین که باید سوال قبلیشم میدادن؟
البته در اون صورت نمیخوایم صورت سوال ۴۸ رو اثبات کنیم (چون نمیدونیم که بخوایم اثبات کنیم)اوه اوه، پس باید عکس سوال ۴۸ رو در سوال ۴۹ اثبات کنیم تا بتونیم ازش استفاده کنیم.
گ۳ نیست؟؟ ۱-مونوسیت خودش بیگانه خوار نیست ۲- :/ ۴-لیزوزوم دارند
نظرتون ؟!
من بین سه و چهار شک دارم
3 میشه بنظرم لیزوزیم چون نوتروفیل بیگانه خواری که میکنه لیزوزیم که به بیرون ترشح نمی کنه بلکه به واسطه انزیم هاش سبب از بین رفتن میشه و لیزوزیم روی اسیدیته خون تاثیر داره نمیشه که همش لیزوزیم ترشح کنن تو خون
نظرتون ؟!
من بین سه و چهار شک دارم
عکس نمیتونی آپلود کنی، اینطوری یه جور ناجوریه4N2+3H2O+1010KJ///2NH3+3N2O
N2H4+H2O+317KJ///N2O+3H2
2NH3+1/2O2///N2H4+H2O+143KJ
H2+1/2O2////H2O+286KJ
N2H4+O2///N2+2H2O+X
سوال از قانون هس : هرکی حل کرد لطفا با راه حل بفرسته / 1و2 واکنش هاش چپه نوشتم وگرنه مثل این های دیگه است / بله ضریب ها 2 تا یک دوم داریم /اسلش ها نماد میدهد هستش/X موردنظر هست /
4N2+3H2O+1010KJ///2NH3+3N2O
N2H4+H2O+317KJ///N2O+3H2
2NH3+1/2O2///N2H4+H2O+143KJ
H2+1/2O2////H2O+286KJ
N2H4+O2///N2+2H2O+X
سوال از قانون هس : هرکی حل کرد لطفا با راه حل بفرسته / 1و2 واکنش هاش چپه نوشتم وگرنه مثل این های دیگه است / بله ضریب ها 2 تا یک دوم داریم /اسلش ها نماد میدهد هستش/X موردنظر هست /
۶۲۲.۵حالا درسته من درهم برهم نوشتم ولی تلافی نکن دیگه ههه جواب نهایی چنده ؟
میشه تمیز برام بنویسی بفرستی ؟
این سوال المپیاد بوده حالا شاید خیلی سبز هم اورده باشدشسوال از کتاب کار بود(فک کنم خیلی سبز )
نامردا!
با ذوق اومدم جواب بدم دیدم دادید :eek:
-----------------------
رفتم تو گروه مدرسه دیدم همین چن دقیقه قبلش قبل اینکه سوالو بگم حل شده بود
سوال از کتاب کار بود(فک کنم خیلی سبز )
حروم شدم...این سوال المپیاد بوده حالا شاید خیلی سبز هم اورده باشدش
بله شبیهش بوده که از رو المپیاد شبیه اش رو درست کردن که خیلی ساده تر بودهمبتکران - سوال کنکور دهه هشتاد
نمیدونم درست میگم یا نه ولی اگه الکترون ۳ اولین الکترون لایه داخلتره خب با درآوردن همون جهش رخ میده مثلا واسه روی میشه الکترون سوم که انرژی خیلی بیشتری واسه درآوردنش نسبت به دوتای اول لازمه و تغییر میزان تغییر انرژی یونش بین الکترون دوم و سومه که با درآوردن سومی این تغییر و جهش مشاهده میشهبچه ها تو مبحث انرژی نخستین یونش ، وقتی مثلا بین الکترون دوم و سوم جهش داریم ، میگیم با خارج کردن دومین الکترون جهش رخ میده یا سومی ؟
من با ادبیات سوالا درگیرم )):