- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Urmia
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
خیلی سبز ماز برای پایه بهتره
فک می کردم مشکل از منه :/نشرالگو ک من اصلا پیشنهاد نمیکنم ۱۰ درصد بیشتر باهاش نزدم !
ن اصلا اینطوریا نیس ناامید نشیفک می کردم مشکل از منه :/
ولی من با تستای کنکور مقایسه می کنم سعی کرده شبیه اون ها طرح کنه ولی یه جوری شده ...ن اصلا اینطوریا نیس ناامید نشی
من تستای نشرو زدم بعد میگفتم چ سوالای خفنی بابا ولی خب وقتی ازمون دادم دیدم اصلا ت ی باغ نیستن ک هیچ من اصلا قدرت تحلیل تستو نداشتم یا هم کلا گزینه ها برام مث عربی بود حالیم نمیشد ک با ماز را افتادم
من سوالای کنکور نظام قدیمو کم و بیش مشترکاشو زدم ولی من همچین تشابهی ندیدم!ولی من با تستای کنکور مقایسه می کنم سعی کرده شبیه اون ها طرح کنه ولی یه جوری شده ...
تست زمان دار بزن برا ریاضی و فیزیک سه سطحی ت این دوران بهترین انتخابه با مرور تستای غلط و نزدهاقا نظر شما درباره ی این جمع بندی برای ازمون بعدی کانون چیه : شیمی و زیست رو که اخراشم با استدلال های خودم بهترین روش است که می شد اجرا کرد ولی برای ریاضی و فیزیک اینطوری برا خودم گفتم سه سطحی +ازمون های امسال هم تجربی اش هم ریاضی اش برای فیزیک چون متفاوت اند برای فارسی و دینی هم برنامه ای ندارم یعنی وقت هم ندارم زبان و عربی هم روز قبل ازمون بیشتر نیاز نیست میشه یه راهنمایی بکنید؟
دستت درد نکنهمیکرو طلایی بهتره
نشرالگو ک من اصلا پیشنهاد نمیکنم ۱۰ درصد بیشتر باهاش نزدم !
مهروماه کار نکردم چیزی ازش نمیدونمدستت درد نکنه
مهرو ماه چطوره کار کردی؟
نظر منو نخواستی ولی می گم چون که از زیست امسال ضربه خوردم بدون شک جزوبهترین کتاب های زیست خیلی سبزهدستت درد نکنه
مهرو ماه چطوره کار کردی؟
بلهرشتتون ریاضیه؟
از صورت سوال ۴۸ استفاده کن (البته اگه قبلش اثباتش کردی )میشه (cos^2/b=sin^2/a=1/(a+b. فک کنم باهمین بری سراغ توان سه ها حل میشه
سوال ۴۹
پس اول باید ۴۸ رو ثابت کنیم!از صورت سوال ۴۸ استفاده کن (البته اگه قبلش اثباتش کردی میشه (cos^2/b=sin^2/a=1/(a+b. فک کنم باهمین بری سراغ توان سه ها حل میشه
میشه 3^(a+b)/ دوپس اول باید ۴۸ رو ثابت کنیم!
بعد میتونیم ازش استفاده کنیم، سراغ توان سه هم رفتم، نشد
من امروز رفتم مدرسه بعد ۳ تا گیمنت بودم خودت حل داداش جون نداریمپس اول باید ۴۸ رو ثابت کنیم!
بعد میتونیم ازش استفاده کنیم، سراغ توان سه هم رفتم، نشد
اگه فرض سوال رو به توان 2 برسونید بعدش یک طرف تساوی رو مخرج مشترک بگیرید ( مخرجش میشه آ به توان سه * بی به توان سه )و بعد از طریق طرفیت وسطین به یه رابطه برسید ، نمیشه از این رابطه برای حل سوال استفاده کرد؟( چون هم تو مخرج توان آ و بی 3 است و هم اینکه تو صورت توان سینوس و کسینوس 8 ه)
سوال ۴۹
میشه 3^(a+b)/ دو
؟؟؟
بله از ۴۸ استفاده کردم اومد.من امروز رفتم مدرسه بعد ۳ تا گیمنت بودم خودت حل داداش جون نداریم
ممنون، از رابطهای که در سوال ۴۸ اثبات میکنیم جواب میاداگه فرض سوال رو به توان 2 برسونید بعدش یک طرف تساوی رو مخرج مشترک بگیرید ( مخرجش میشه آ به توان سه * بی به توان سه )و بعد از طریق طرفیت وسطین به یه رابطه برسید ، نمیشه از این رابطه برای حل سوال استفاده کرد؟( چون هم تو مخرج توان آ و بی 3 است و هم اینکه تو صورت توان سینوس و کسینوس 8 ه)
بعد اون وقت اگه سوال 48 ی درکار نباشه چی؟میگین که باید سوال قبلیشم میدادن؟بله از ۴۸ استفاده کردم اومد.
مسئله جدیدم الان سوال ۴۸
برم یکم غلط بزنم ببینم چی میشه
ممنون، از رابطهای که در سوال ۴۸ اثبات میکنیم جواب میاد