Armin-
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- خرم آباد
این پینوکیو جدیده؟خیلی سبز پایه
یه چیزی میخوام تستای ترکیبی و با کیفیت داشته باشه درسنامه و تست آموزشی نمیخوام
این پینوکیو جدیده؟خیلی سبز پایه
اره هموناین پینوکیو جدیده؟
یه چیزی میخوام تستای ترکیبی و با کیفیت داشته باشه درسنامه و تست آموزشی نمیخوام
جالب به نظر میاد ، متشکرماره همون
تستای ترکیبشم مشخص کرده ت هر فصل
نمیشه طبق کتاب امسال -_-بچه ها|:
ساختار دوم هم میتونه نهایی باشه ها
زیست و شیمی تغییرات داشتن و دینی:/نمیشه طبق کتاب امسال -_-
تازه پارسال ساختار دوم فقط مارپیچ و صفحه ای بود،امسال نوشته میتونه چیزای دیگه هم باشه :/
دینی که فاجعه بودزیست و شیمی تغییرات داشتن و دینی:/
خواهشجالب به نظر میاد ، متشکرم
شما باید کاملا لیست گروه عناصر رو حداقل از ۱تا۳۶مسلط باشین وشبه فلزهارو حفظ کنین فلزها هم بسیار مشخصنمرسی از توضیحات به شدت کاملتون ^__^
و اما اشکال بعدی
چه جوری از روی آرایش الکترونی ظرفیت بفهمیم شبه فلزه/فلزه/نافلزه؟؟؟
جواب اش چهار می شه ؟سوال: کدام دنباله درجههای راسهای یک گراف نیست؟
1_ 6,5,5,5,4,4,1
2_ 5,5,4,4,3,2,1
3_ 5,5,5,4,4,2,1
4_ 5,5,5,5,4,1,1
آره گزینه ۴ هستجواب اش چهار می شه ؟
من توی این جور سوالا اول نگاه میکنم به گزینه ها . مثلا همین گزینه ی چهار دو تا درجه ی یک داره. که خب مشکوکه یکم با این تعداد درجه پنج! اول اومدم گفتم خب مرتبه اش که هفته بعد شکل کشیدم : از یه راس به پنج راس دیگه یال رسم کردم . حالا چون باید دو تا درجه ی یک بمونه برامون به دو تا درجه راس دست نمی زنیم چون اگر یال دیگه ای بکشیم درجه شون از یک بیشتر می شه ، بعد دومین درجه ی پنج رو که میتوایم ایجاد کنیم به مشکل می خوریم . چون یکی اش که پنجه و به اون که نمی شه وصل کرد ، دو تای دیگه م یکه که به اون نمی شه وصل کرد میمونه سه تا که خب می شه نهایتا چهار نه پنج.آره گزینه ۴ هست
نه کتاب درسی و نه کتابهای کمک درسی واسه جواب دادن به اینجور سوالا کمکی نکردن، یکم جستجو کردم و با الگوریتم هاول-حکیمی تونستم حلش کنم..
شما چجوری حلش کردید؟
اینایی که گفتی رو نمی دونم ولی زیست یازدهم تعداد دنده ها برابر و هر کدوم دوازده تا که دو تای اخر به جناغ متصل نیستسلام دوستان زیست دهم فصل ۳ شکل ۱۳و۱۴ تناقض دارن . تو شکل ۱۳ ، ۷دنده از شش چپ محافظت میکنند تو شکل ۱۴ ، ۱۰دنده . به نظرتون کدومو باید درست در نظر گرفت ؟ استدلالتونو هم بگین. (به نظر من ۱۳رو . چون قلب باعث میشه ک شش چپ کوچکتر از راست باشه و شش راست ده دنده داره ؛ البته استدلال معتبری نیست . حداقل به نظر من )
بلهآیا این جمله درسته ک تو پرسلولی ها همه ی سلولهای زنده درتماس با مایع میان بافتین؟
این چرا گزینه سه میشه؟
می دونم دلیلش ابنه که r=0 هست اما باز چرا؟
میکرو طلایی بهترهسلام
اقا برا زیست میکرو طلایی یا نشرالگو یا مهرو ماه
از لحاظ سختی اسونی افزایش دادن درصد و دید جدید به مطالب میشه لطفا مقایسشون کنید
اتفاقا من نشر الگو دهم مخصوصا نتایج فوق العاده گرفتم و هنوزم میگرمسلام
اقا برا زیست میکرو طلایی یا نشرالگو یا مهرو ماه
از لحاظ سختی اسونی افزایش دادن درصد و دید جدید به مطالب میشه لطفا مقایسشون کنید