- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
جایی که جانداری زندگی نکنهمثلا کجا رو می تونیم جز زیست کره نگیریم؟!
جایی که جانداری زندگی نکنهمثلا کجا رو می تونیم جز زیست کره نگیریم؟!
سلام یا سایت خودش بگیر یا از سایتکسی برنامه راهبردی گاج و نداره؟
برا سال تحصیلیو میخوام نه تابستون
عربی جمع بندی خیلی سبز را بخرخواهشا هر کی در مورد عربی نظام جدید اطلاع داره و یا درصد بالایی میزنه کمک کنه
منبع دارم. روش عربی خوندنو میخامعربی جمع بندی خیلی سبز را بخر
من فکر میکردم فسفو دی استر بین فسفات یه نوکلئوتید با کربن یه نوکلئوتید دیگه تشکیل میشه
که توی قلم چی اومد و گفته شد که با هیدروکسیل قند تشکیل پیوند میده
الان همون هیدروکسیل درسته؟
اوپسهیدروکسیله.تو متن کتابم بود حتی
سلام این سوالی که گذاشتم جوابش 450میشه و من با این روشی که نوشتم 900به دست میارم کسی میدونه مشکل کجاست
http://s5.picofile.com/file/8372804342/IMG_20190919_100145.jpg
عاقا خیلی واجبه انصافا اگه میدونید مشکل کجاس بگین که از صبح درگیرم
درست گفته. هوای مرده بخشی از هوای دمیئه که اونم جزء ظرفیت تام هست. و اینکه کی گفته وارد شش نمیشه؟ تا نایژک انتهایی جز بخش هادیه. در واقع توی تبادل نقش نداره که خب بخش مبادله ای هم مشخصه.سلام سلام !
عاقا یه چیزی من داشتم یه تستی میزدم بعد نوشته بود که حجم هوای مرده هم جز ظرفیت تام محسوب میشه خب الان سوال اینجاست که کتاب گفته که ظرفیت تام حجم کلی هس که شش در خودش جای داده خب مرده که وارد شش نمیشه !!!
میشه یکی بیاد توضیح بده اینو ؟اصن درسته این
که گتابه گفته ?
بعد من کلن با حجم های تنفسی خیلی خوب کنار نیومدم درسنامه ای چ میدونم چیزی میشناسین بتونه تو این مبحث کمکم کنه ؟
ممنونننن از همکارتون پیش پیش
مرسی مرسیدرست گفته. هوای مرده بخشی از هوای دمیئه که اونم جزء ظرفیت تام هست. و اینکه کی گفته وارد شش نمیشه؟ تا نایژک انتهایی جز بخش هادیه. در واقع توی تبادل نقش نداره که خب بخش مبادله ای هم مشخصه.
واسه موازنه کردن یه سری اصول کلی هست که توی کتابا هم می تونی پیداش کنی. من خودم خیلی دنبال روش نیستم توی موازنه. دیگه ضریب بده حل شه برهجوابشو میدونم،نمیدونم چه جوری باید حلش کنم
من از طریق اون اصول کلی نتونستم حلش کنمواسه موازنه کردن یه سری اصول کلی هست که توی کتابا هم می تونی پیداش کنی.
میکرو جامع مال ی سالهفرق این کتابای میکرو با میکرو طلایی چیه ؟ مثلا الان گاج یه کتاب هندسه جامع داره یه هندسه جامع میکرو طلایی
به نام خدا مختصر و مفید میکرو طلایی ها چرت نفرق این کتابای میکرو با میکرو طلایی چیه ؟ مثلا الان گاج یه کتاب هندسه جامع داره یه هندسه جامع میکرو طلایی