کنکور سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کتاب تست جامع عربی میکرو طلایی یا مهرو ماه ؟ کدوم بهتره ؟
من میکروطلایی عربیو ندیدم ولی مهروماه رو که بررسی کردم به نظرم با وجود ویژگی‌های خوبی که داره عیب های زیادی هم داره. مثلا تعداد تستهای تکراری زیادی داره و پاسخنامه‌ش هم جالب نیست. (داشتن پاسخ نامه خوب تو عربی خیلی مهمه!)

کتاب تست جامع عربی میکرو طلایی یا مهرو ماه ؟ کدوم بهتره ؟

عربی در درجه اول خیلی سبز بگیرید : هم درس نامه هم تست هم پاسخ خوب
نشر الگو رو تعریف میکردن نظام قدیمی ها ولی نظام جدید خیلی راحته و تکراری داره
برای تست بیشتر میکروطلایی گاج بهترین گزینه ست ولی همون خیلی سبز کافیه
مهر و ماه هم ندیدم و نمی دونم چطوره

توی کتاب های موضوعی ادبیات مخصوصا قرابت به جز نشر الگو چه چیزی رو پیشنهاد می دین؟
هدفم از کتاب دوم اینه که با انواع سوالات اشنا بشم نه صرفا اموزش از صفر

توی کتاب های موضوعی ادبیات مخصوصا قرابت به جز نشر الگو چه چیزی رو پیشنهاد می دین؟
موضوعی گاج و هفت خان خیلی سبز

سلام بچه ها ببخشید اینجا کسی هست به شیمی مسلط باشه یا حداقل شیمی دهم یک سوال داشتم

هامون سبطی

این جا متوالی اشکالی نداره ؟
به هر حال ببخشید :-"
لطفا راهکار بدید برای ضعف در تست های آرایه ادبی :|
ممنون><

برای آرایه هرروز بین 5 تا 10 تا تست بزن و دقیق تحلیلشون کن و زمان دار هم نزن. سعی کن همه ی آرایه های توی یه بیت رو استخراج کنی. دو هفته ک هرروز این کار رو انجام بدی، تاثیرش رو میبینی. ولی رهاش نکن. یه مدت ک نزنی دوباره ضعیف میشی.

من چه سال قبل چه امسال با احکام روزه به شدت مشکل دارم،یعنی از مسئله های فیزیک برام سخت تره حل کردنشون
چیکار کنم؟:|

سلام!
من یکم زیادی تو این ررش های عبور مواد از عرض ریشه گیاه مشکل دارم
کتاب میگه اب و مواد محلول فقط از طریق مسیر سیمپلاستی وارد یاخته درون پوست میشه پس روش عبور از عرض غشل که توی شکل کنابم مشخص شده چی میشه !؟؟؟
دوم اینکه با این جمله از کتابکارم مشکل دارم هیچ وقت نمیشه که اب و مواد محلول از مسیر اپوپلاستی از یاخته های درون پوست بگذرد ...!خود کتابم باز تو این جمله گفته فقط از مسییییر سیمپلاستی واااارد میشن خب ممکنه خارج شدنشون از راه اپوپلاستی باشه!!!ینی کلا درکم نمیکنم
عاقا بیاین بلدین بگین

من چه سال قبل چه امسال با احکام روزه به شدت مشکل دارم،یعنی از مسئله های فیزیک برام سخت تره حل کردنشون
چیکار کنم؟:|
من هم همین مشکل رو داشتم سعی کردم تا جایی که میتوانم بخوانم و تست بزنم ولی خیلی درگیرش نشدم چون یک تست بیشتر نبود از احکام روزه و به نظرم باید در حد متوسط بلد باشی که اگر یک موقع ساده بود سوال از دستش ندی

چگونه درصد زیست و شیمی خود را خیلی بالا ببریم ؟ :-"
من فکر میکنم برا زیست بیشتر باید خوب بخونی و دوره زیاد کنی
اما برا زیست هرچقدر بیشتر تست و سوال حل کنیم بهتره

چگونه درصد زیست و شیمی خود را خیلی بالا ببریم ؟ :-"
برای شیمی سیستم کار ما اینه که روزی که تدریس میشه توی خونه مرورش میکنیم سریع و از روی یه کتاب کوچیک(من گلبرگ استفاده میکنم)تشریحی حل می کنیم که نکته کوچیکی اگه جا مونده پیداش کنیم و یادش بگیریم بعد اخر هفته تست میزنیم هم مبحث جدید هم مبحث های قبلی (با تعداد کمتر مثلا یکان ۵)
و مسائل هم هفتگی تست میزنیم
حالا شما میتونین دو ساعت بعد خوندن یه مبحث برین سراغ تشریحی و اگه منبع ندارین اخر هفته تعداد تست هارو ببرین بالا فکر کنم جواب بده

خو دوره چجوری که بیشتر جواب بده ؟
برای زیست من خودم روشی که انجام میدم اینه
اول کتاب رو می خونم اما رو مطالب خیلی زوم نمی شم در حدی که بفهمم چی به چیه
بعد می رم سراغ تستا خیلی مهمه که کامل پاسخنامه رو بخونی و نکاتی که فکر می کنی مهمه و یا ممکن یادت بره جالبه و... رو وارد کتاب کن
اونوقت هر موقع مرور می کنی هستن
درواقع بعد از زدن تستا می ری سراغ دقیق خوندن متن و نکته ها
برای دوره های جمع بندیم خلاصه نویسی خیلی کمک می کنه ولی من خودم تاحالا انجام ندادم

میشه از مغناطیس هیچی ندونست اما القای الکترومغغناطیس رو فهمید؟ :-"
تقریبا هیچی از مغناطیس حالیم نیست و تاحالا هم این فصلو درست و حسابی نخوندم.
چه کنم؟ :-"

میشه از مغناطیس هیچی ندونست اما القای الکترومغغناطیس رو فهمید؟ :-"
تقریبا هیچی از مغناطیس حالیم نیست و تاحالا هم این فصلو درست و حسابی نخوندم.
چه کنم؟ :-"
مطمئنا بدون دونستن مغناطیس به خوبی نمیتونی الکترومغناطیس رو یاد بگیری. هر دوش هم آسونه.

فیزیک2آموزش شگفت انگیزش چاپ نشده تاجایی که میدونم.
منبع دیگه سراغ دارین واسه فهموندن فصل مغناطیس؟ :-"

Back
بالا