اگه نزدیک باشه دیگه هورمون نیست ناقل حساب میشه.مثل ناقل عصبی تو محل سیناپستوی پینوکیو گفته در صورتی که یاخته هدف هورمون در نزدیکی اون باشه می تونه قبل از ورود به خون بر یاخته هدف تاثیر بزاره
اگه نزدیک باشه دیگه هورمون نیست ناقل حساب میشه.مثل ناقل عصبی تو محل سیناپستوی پینوکیو گفته در صورتی که یاخته هدف هورمون در نزدیکی اون باشه می تونه قبل از ورود به خون بر یاخته هدف تاثیر بزاره
می رم ببینم جریان چیهاگه نزدیک باشه دیگه هورمون نیست ناقل حساب میشه.مثل ناقل عصبی تو محل سیناپس
گایز این جمله درسته ؟
" تمام هورمون ها قبل از اثرگذاری بر سلول هدف خود ابتدا وارد جریان خون میشوند "
اصن تعریف هورمون تو کتاب اینه ک وارد جریان خون میشهتوی پینوکیو گفته در صورتی که یاخته هدف هورمون در نزدیکی اون باشه می تونه قبل از ورود به خون بر یاخته هدف تاثیر بزاره
یه سرعت افقی داره و یه نیروی مرکز گرا (کشش نخ و اینا) ک جهتش سمت مرکزه هم روش اثر میزارهسلام من یک سوال داشتم درمورد حرکت پاندول.
من تا وقتی پاندول از یک نقطه رها میشه و بخاطر نیرو مرکز گرا حرکت میکنه تا به نقطه تعادل میرسه مشکل ندارم.سوالم اینکه چرا بعدش میره به سمت بالا؟من ب این نتیجه رسیدم که در نقطه تعادل یک سرعت افقی باید داشته باشه،اما نمیفهمم چرا ب سمت بالا میره
هورمون گیاهیگایز این جمله درسته ؟
" تمام هورمون ها قبل از اثرگذاری بر سلول هدف خود ابتدا وارد جریان خون میشوند "
میشودبچه هااا! یه سوال.
بالاخره ژرمانیم در اثر ضربه خرد میشود یا نمیشود؟
مرسی ک جواب دادید.اما در نقطه تعادل نیروی وزن و کشش نخ باهم خنثی نمیشن؟نیروی مرکز گرا جوریکه من فک کردم دیگه علتی برای وحودش نیستیه سرعت افقی داره و یه نیروی مرکز گرا (کشش نخ و اینا) ک جهتش سمت مرکزه هم روش اثر میزاره
این دو نیرو کنش و واکنش هستن! نمیتونن با هم خنثی بشن. اینجا نیروی کشش ، نخ نیروی مرکزگرا هست که در واقع واکنش نیروی وزن هست.مرسی ک جواب دادید.اما در نقطه تعادل نیروی وزن و کشش نخ باهم خنثی نمیشن؟نیروی مرکز گرا جوریکه من فک کردم دیگه علتی برای وحودش نیست
هم نیروی کشش نخ و هم نیروی وزن هر دو به جسم وارد میشن، پس چطوری با هم کنش و واکنش هستن؟این دو نیرو کنش و واکنش هستن! نمیتونن با هم خنثی بشن. اینجا نیروی کشش ، نخ نیروی مرکزگرا هست که در واقع واکنش نیروی وزن هست.
نیروی کشش نخ مربوط به نخ هست ولی نیروی وزن به جسم وارد میشه.هم نیروی کشش نخ و هم نیروی وزن هر دو به جسم وارد میشن، پس چطوری با هم کنش و واکنش هستن؟
نه خب نیروی وزن به پاندول وارد میشه بعد کشش نخ هم پاندول رو به بالا میکشه،یعنی الان نقطه اثر هردوشون پاندوله دیگه پس میتونن خنثی شن،اشتباه میگم؟این دو نیرو کنش و واکنش هستن! نمیتونن با هم خنثی بشن. اینجا نیروی کشش ، نخ نیروی مرکزگرا هست که در واقع واکنش نیروی وزن هست.
میشود
خب پاندول نخ رو پایین میکشه در واقع نقطه اثر که شما میگی نخ هست. از اون طرف هم نخ پاندول رو به سمت بالا میکشه و نقطه اثر پاندول هست. چون نیروها به دو جسم مختلف وارد میشن نمیتونن هم دیگه رو خنثی کنن.نه خب نیروی وزن به پاندول وارد میشه بعد کشش نخ هم پاندول رو به بالا میکشه،یعنی الان نقطه اثر هردوشون پاندوله دیگه پس میتونن خنثی شن،اشتباه میگم؟
نیرو بالاخره باید به یه چیزی وارد بشه! اون چیز قطعا نخ که نیست چون نخ فقط انتقال دهنده نیرو هست، نیروی کشش نخ، جسم رو به سمت بالا و سقف رو به سمت پایین میکشه، در واقع این دو تا نیرو هستن که کنش و واکنش هستن، نه وزن و نیروی کشش نخنیروی کشش نخ مربوط به نخ هست ولی نیروی وزن به جسم وارد میشه.
دقیقااین موضوع الکی الکی تبدیل به دغدغه شدااا، یکی بیاد جواب بده حالا دیگه سوال منم هست
خدا از این دغدغه ها نیاره.من ذهنم میگرده دنبال اینجور سوالا بعد هی از درس خوندن میوفتم..نیرو بالاخره باید به یه چیزی وارد بشه! اون چیز قطعا نخ که نیست چون نخ فقط انتقال دهنده نیرو هست، نیروی کشش نخ، جسم رو به سمت بالا و سقف رو به سمت پایین میکشه، در واقع این دو تا نیرو هستن که کنش و واکنش هستن، نه وزن و نیروی کشش نخ
این موضوع الکی الکی تبدیل به دغدغه شدااا، یکی بیاد جواب بده حالا دیگه سوال منم هست
اینی که میگید درسته ولی خب ما داشتیم درمورد "وزن" و بقول شما همون نیرویی که از طرف نخ پاندول رو میکشید بالا میگفتیم.اینا میتونن همو خنثی کننخب پاندول نخ رو پایین میکشه در واقع نقطه اثر که شما میگی نخ هست. از اون طرف هم نخ پاندول رو به سمت بالا میکشه و نقطه اثر پاندول هست. چون نیروها به دو جسم مختلف وارد میشن نمیتونن هم دیگه رو خنثی کنن.