کنکور سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۹

نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1397
اینی که میگید درسته ولی خب ما داشتیم درمورد "وزن" و بقول شما همون نیرویی که از طرف نخ پاندول رو میکشید بالا میگفتیم.اینا میتونن همو خنثی کنن
بله! نیرویی که نخ به پاندول وارد میکنه و نیروی وزن ، در لحظه‌ای پاندول کاملا عمودی باشه برابر میشه و هم رو خنثی میکنن.

shgh.tv

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
98

Asuka

-
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارواح
سال فارغ التحصیلی
00
ولی تو کتاب شیمی ۱۱ نوشته ژرمانیم در اثر ضربه خورد نمیشود
احتمالا پشت کنکوری هستی که این رو میگی. تو کتاب چاپ 97 که کنکور امسال از روی اون خواهد بود ویژگی های شبه فلزات رو مشترکا بیان کرده و ژرمانیم هم چکش خوار نیست.

Amin rouhi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1400
ولی تو کتاب شیمی ۱۱ نوشته ژرمانیم در اثر ضربه خورد نمیشود
کتاب شیمی ۱۱ مبتکران (جلد ۱ _ صفحه ۱۳۴) :
ژرمانیم(Ge) در اثر ضربه خرد می شود پس شکننده است .

Karin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Urmia
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
بچه ها دی و بهمن میخوام برا دهم و نیم سال اوا دوازدهم جمعبندی کنم نمیدونم همه تستا رو بزنم یا ن
اصلا چیکار کنم بهتره:/
کمککککک:)

Karin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Urmia
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
زیست دهمو میخوام با سوالای ماز جمع بندی کنم
کار اشتباهیه یا درس:/

نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1397
بچه ها دی و بهمن میخوام برا دهم و نیم سال اوا دوازدهم جمعبندی کنم نمیدونم همه تستا رو بزنم یا ن
اصلا چیکار کنم بهتره:/
کمککککک:)
سلام. نیازی نیست همه تست‌ها رو بزنی. تستی که بار قبل درست زدی ؛ الآن برات آسون‌تر از قبل جوابشو میدونی چون یک بار قبلا حلش کردی! فقط تست‌های غلط زده و مارک‌دار رو دوباره بزن (به جز زیست که پایینتر میگم). در کنارش تمرکز کن روی کتاب‌های موج آزمون برای ریاضی و شیمی. برای فیزیک هم میتونی از یه کتاب سطح بالا مثل نردبام خیلی سبز تست بزنی.
برای زیست حتما کتاب‌های درسی و نکاتی که قبلا حاشیه نویسی کردی مرور کن. برای زیست نیازی نیست تست‌های قبلی رو بزنی(حتی اگر قبلا غلط جواب دادی‌شون یا مارکدارشون کردی) چون قبلا نکته‌ش رو یادداشت کردی. بعد از مرور میتونی از تست‌های آزمون ماز و ... برای تست زنی استفاده کنی.
موفق باشی : )

Karin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Urmia
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام. نیازی نیست همه تست‌ها رو بزنی. تستی که بار قبل درست زدی ؛ الآن برات آسون‌تر از قبل جوابشو میدونی چون یک بار قبلا حلش کردی! فقط تست‌های غلط زده و مارک‌دار رو دوباره بزن (به جز زیست که پایینتر میگم). در کنارش تمرکز کن روی کتاب‌های موج آزمون برای ریاضی و شیمی. برای فیزیک هم میتونی از یه کتاب سطح بالا مثل نردبام خیلی سبز تست بزنی.
برای زیست حتما کتاب‌های درسی و نکاتی که قبلا حاشیه نویسی کردی مرور کن. برای زیست نیازی نیست تست‌های قبلی رو بزنی(حتی اگر قبلا غلط جواب دادی‌شون یا مارکدارشون کردی) چون قبلا نکته‌ش رو یادداشت کردی. بعد از مرور میتونی از تست‌های آزمون ماز و ... برای تست زنی استفاده کنی.
سلام مرسی واقعا گیج شده بودم

Karin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Urmia
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
یکیم اینکه من فیزیک خلاصه نویسی ندارم
دی ماه خلاصه نویسی بکنم براش ؟حاشیه نویسی کردم ولی خیلی پراکندس یا تستای نشان دار کافیه

نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1397
یکیم اینکه من فیزیک خلاصه نویسی ندارم
دی ماه خلاصه نویسی بکنم براش ؟حاشیه نویسی کردم ولی خیلی پراکندس یا تستای نشان دار کافیه
خلاصه نویسی ارزش تایمی که میذاری نداره. به جاش میتونی از کتابای جمعبندی استفاده کنی (مثلا خیلی سبز). اون قسمت آخر هم متوجه نشدم.

whoisparya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1398
این فصل دینامیک یه سری مسئله ها داره که چندتا جسم رو پشت سرهم چیده یا روی هم گذاشته و نیروی کنش و واکنششونو میخواد.اینا خارج از کتابن؟:-"لازمه خوندنشون؟:-"

z@r@

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Ard
سال فارغ التحصیلی
1398
دانشگاه
SBMU
این فصل دینامیک یه سری مسئله ها داره که چندتا جسم رو پشت سرهم چیده یا روی هم گذاشته و نیروی کنش و واکنششونو میخواد.اینا خارج از کتابن؟:-"لازمه خوندنشون؟:-"
حالا نیروی کنش و واکنش رو نمیدونم ولی مسائل محاسباتی از اونا نمیاد.دبیر ما که پارسال اینطوری گفت.فک کنم قلم و سنجش هم از اونا سوال ندادن.

Tilda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام
ما می دونیم که بیرونی ترین زیر لایه عناصر دسته d جدول تناوبی زیرلایه s هست
اخرین زیر لایش کدوم زیر لایه میشه؟
d می شه عایا؟

Tilda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام !
نه همون S میشه .
زیرلایه D اونها با حرکت به طرف راست جدول پر میشه .
منم نظرم همین بود
اما یه جا خوندم که اخرین زیر لایه با بیرونی ترین زیر لایه فرق داره
به خاطر همین گفتم شاید اینطور باشه که می دونستم نمیشه
شما نظری ندارین در این مورد؟

نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1397
منم نظرم همین بود
آخرین زیر لایه اونی هست که با حرکت به سمت راسمت جدول پر میشه. پس میشه d.

Amin rouhi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1400
منم نظرم همین بود
طبق چیزی که من از کتاب مبتکران استنباط کردم " بیرونی ترین زیرلایه " و " آخرین زیرلایه " تفاوتی ندارند ( شاید استنباط من غلط باشه )
صفحه ۱۸۹ شیمی دهم مبتکران :
ضریب بیرونی ترین زیرلایه عنصر Rb برابر ۵ است .

در واقع بیرونی ترین زیرلایه رو 5S در نظر گرفته .
صفحه ۱۹۴ شیمی دهم مبتکران :
آخرین زیرلایه عنصر Cu یک الکترون دارد .

در واقع آخرین زیرلایه رو 4s در نظر گرفته .
جالب اینجاست که معلم ما می گفت بیرونی ترین زیرلایه ، زیرلایه ای هست که طبق قاعده آفبا چیده میشه .
و آخرین زیرلایه ، زیرلایه ای هست که آخرین الکترون بهش وارد میشه .
که با مبتکران تناقض داره :D

آخرین ویرایش:

Tilda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
دوستان طبق تحقیقات من تا سال یکی دو سال پیش می گفتن که اخرین زیر لایه برای عناصر دسته d زیرلایه d هست
اما الان برای ۹۸ s گرفتنش

Tilda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
من الان متوجه نشدم .
" آخرین زیرلایه " یه مفهوم ثابت هست . اینکه سال قبل گفتن d الان میگن s یعنی چی ؟
پارسال اخرین زیر لایه رو زیر لایه ای در نظر می گرفتن که اخر کار پر میشه یا همون طور که گفته شد در حرکت به سمت راست جدول پر میشه
حالا خودمم نمی دونم چرا عوضش کردن
از اینجور مسئله ها کم پیش نیومده

Karin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Urmia
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
دوستان طبق تحقیقات من تا سال یکی دو سال پیش می گفتن که اخرین زیر لایه برای عناصر دسته d زیرلایه d هست
اما الان برای ۹۸ s گرفتنش
من الان متوجه نشدم .
" آخرین زیرلایه " یه مفهوم ثابت هست . اینکه سال قبل گفتن d الان میگن s یعنی چی ؟

توضیح خودت درس بود

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1399
رشته دانشگاه
روانشناسی
نمیدونم این مشکل درسی حساب میشه یا نه.اما شما مدرسه رو چیکار میکنین؟من نکه ساعت مطالعم اونقدر خوب نیست و پیوستگی درستی ندارم احساس میکنم مدرسه رفتن دیگه خ قضیه رو بدتر میکنه.
از اول سال تا حالا امتحان ادبیاتی ندادم نمره ندارم قراره فردا از اول کتاب هرچی درس داده امتحان بگیره.چیکار کنم؟شنبه ها مدرسه نمیرفتم.الان پاشم برم یعنی؟نمره نداشته باشم چی میشه:-s

بالا