- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- زابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
.
ببین آخه ماجرا خیلی بیشتر از این حرفا فکر میخواد،بالاتر گفتم منم همین رو ترجیح میدم.ولی خب لذت بارداری،دیدن رشد یک زندگی درونت،شیر دادن به نوزادت و ... غیرقابل انکارن!اینا چیزای کمی نیستن واقعا،اصن اوج لذته!اولین سوالی که برام پیش میاد اینکه اگه یه خانومی انقد وضعش خوبه و توانایی اینو داره که به تنهایی بچه دار شه و بزرگش کنه، چرا بچه های بیسرپرست رو اداپت نکنن؟
کلون کردن آدما از وحشتناکترین ایدههاست به نظرم. نمیدونم، شاید هم فقط از نظر من وحشتناکه.حالا که پیشرفت های علمی این امکان رو فراهم کرده که آدم ها بدون ازدواج بتونن بچه دار بشن، و داره در مورد پیامدهای اجتماعیش صحبت میشه که چقدر درسته یا نه، به نظرم باید در مورد شبیه سازی آدم ها این موقعیت ایجاد بشه چون نکته مهم مسئله این که افراد میخوان فرزند ژنی خودشون رو داشته باشن، حالا که علم این امکان رو داره چه بهتر که فرزندش رو بجای اینکه با یه فرد غریبه شریک بشه(از لحاظ ژنی) کاملا از خودش باشه. این منطقی تره چون مثلا طرف حاضر نیست یه شریک انتخاب کنه( که میتونه رابطه شون خیلی نزدیک یا دور باشه یا کات کنه) ولی فرزندش رو که مهمتره و دیگه امکان تغییر نداره رو از یه یکی دیگه بگیره.
خب یه سری تمایلات ذاتی و بیولوژیک، انسان و حتی گونه های دیگه حیوانی رو مجبور میکنن که مایل به داشتن فرزند از ژن خودشون باشن البته شاید یه عده مشکلی با این قضیه نداشته باشن که خیلی خوبم هست ولی نمیشه یه همچین نسخه ای رو برای عموم مردم پیچید.خب دیگه همین. تنها مشکل مادران/پدران سینگل کوچیک شدن یا به تعبیری از بین رفتن خانواده است. فقط در مورد نداشتن فرزند بیولوژیک چرا خانواده به خطر بیوفته؟ چه مشکلی داره وقتی این همه بچهٔ بیسرپرست هست، به جای اضافه کردن به جمعیتی که همین الان هم بقاش هیچ تضمینی نداره، یکی از اون بچهها رو بزرگ کنیم.
قبول، اگه حزانت بچه رو سینگل قبول کنه(که بهتر از اینه که تو پرورشگاه بمونه به نظرم) مفهوم خانواده از بین میره. ولی این که یه زوج حزانت بچه رو قبول کنن چه مشکلی داره؟
من هم نگفتم دیگران باید این کارو بکنن. فقط گفتم باید از مشکلاتی که داره به وجود میاد آگاه باشن و بعد تصمیم بگیرن. صرفا نظر خودم بود.خب یه سری تمایلات ذاتی و بیولوژیک، انسان و حتی گونه های دیگه حیوانی رو مجبور میکنن که مایل به داشتن فرزند از ژن خودشون باشن البته شاید یه عده مشکلی با این قضیه نداشته باشن که خیلی خوبم هست ولی نمیشه یه همچین نسخه ای رو برای عموم مردم پیچید.