از نظر روحی...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع whoisparya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از نطر روحی نیاز دارم به اینکه مطالب کتاب دینی بهم وحی بشه...:)جوابا از آسمون نازل بشه...:)
هر وقت این کتاب عزیز رو میخونم سرم درد میگیره😂

از لحاظ روحی نیاز دارم به برگشتن به دورانی که بزرگترین نگرانیم روزایی بود که زیزی نمیومد مدرسه و من کل روز منتظر بودم برسم خونه و به تنها شماره ای که حفظم زنگ بزنم و بپرسم چرا چرااا نیومده...

از لحاظ روحی به یه مهمونی، جشن ،... خلاصه بزن و بکوب با یه عالمه آدم پایه و باحال به اندازه یه شب تا صبح ...
(منظورم از این مهمونی های مثبته)
به شرطی که تو یه تعطیلات متوالی باشه و تو هیچ کدوم از روزاش من امتحانی یا آزمونی چیزی هم نداشته باشم‌.

خیلی خیلی نیاز مندم.

از نظر روحی به آغوش معشوق نیازمندیم

نیاز دارم اعدام شدن آخوند ها رو ببینم. نیاز دارم تلویزیون بگه اسلام دین خشونت و گدا پروری از کره زمین محو شد آخه چه دین مزخرفی هست گیر ما ایرانیا افتاده کاشکی میتونستم تمام مسجد ها رو آتیش بزنم

این 92 ساعت دیگه هم بگذره و به تابستونم برسم تا بتونم زندگی رو حس کنم

شدیدا شدیدا نیاز به اون دوستم دارم که به خاطر اینکه دیگه هم کلاسی نیستیم دیگه چیزی با هم نمیگیم دلم میخاد دوباره باهم اسکل بازی در بیارریم

از نظر روحی نیاز دارم امتحان ماهانه فیزیک شنبه رو کامل شم~X(
از نظر روحی نیاز دارم برگردم به اون زمانی که دغدغه‌م کامل شدن تو امتحان فیزیک شنبه بود!:)))))))

از نظر روحی نیاز دارم الان یه پارتنر داشته باشم که بغلم کنه من امشب خوابم ببره و گرنه با این حجم از ترس امیدی که دیدن صبح فردا ندارم :))

عمیقا از نظر روحی امروز نیاز داشتم روزمو خراب نکنن

از نظر روحی دلم میخواد چند روز بخوابم...
کتاب بخونم...
استرس اینکه بیوفتمو نداشته باشم...

به یه کریسمس واقعی نیاز دارم، با صدای زنگوله‌ها و برف باریدن و لباسای سفید و قرمز گرم و کاموایی با شیرشکلات‌داغ و هدیه و بان فایر.

نیاز دارم برم هند رو ببینم.
ازین غذا فروشی های کنار خیابون خوراکی هاشون رو مزه کنم.

بگن امتحانا پایان ترم مجازیه...

از نظر روحی نیاز دارم نسخه فیزیکی آلبوم آماده باش شایع و بگیریم امااا با توجه به خرج هایی که این ماه کردم قطعا برام نمیگیرنش:"

Back
بالا