از نظر روحی...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع whoisparya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نیاز دارم تا ناموس به مولفای دینی فحش بدم.به به.

از نظر روحي نياز دارم يكي باشه بشين پاي حرفام و بدون اينكه بگه غر نزن و چيزي بگه فقط گوش كنه و من تا اونجا كه توان دارم داد بيداد كنم فحشاي ناجور خيلي ناجور به انواع آدم و غير آدم بدم!
حتي اون هم اون وسط بگه مثلا فلانى رو حا انداختي بهد منم بگيرم رو همون فلاني و خلاصه اينجوري…

*فقط موقع این لحظه ام امیدوارم خدا‌و اهل بیتشم گوشاشونو بگیرن اصلا متوجه من نشن که اونارو هم ناامید یا ناراحت نکنم😅😇

نیاز دارم یه قدرت ماورائی از اونا که مربوط به طبیعت و گل و گیاهه داشته باشم و هروقت اراده کردم یه تبر دم دستم باشه.

از نظر روحی احتیاج دارم کل شب رو به شهر و چراغ های روشن ساختمون ها خیره بشیم و از آرزوهامون حرف بزنیم...

نیاز دارم اسم این تاپیک عوض شه تا هرسری فکر نکنم تاپیک روحیه

ازنظر روحی نیاز دارم دوباره ببینمش، بغلش کنم،وجودش رو حس کنم و حس کنم که هنوزم زنده س.

از نظر روحی یه سیگ با گلوله های تقویت شده میخوام که یه خشابشو خالی کنم رو کله اونی که داره بچه های کنکوری رو الان نا امید میکنه

از نظر روحی میخوام قوی تر از چیزی که هستم باشم،میدونم که الان ضعیف نیستم، ولی قوی تر.

از نظر روحی نیاز دارم از نظر روحی برگردم به ۶ ماه پیش

از نظر روحی نیاز دارم ی مدت ارتباطم با شبکه های مجازی قطع بشه و کلا فقط خودم باشم و خودم ک یادبگیریم چطور تنهایی شاد باشم

از نظر روحی احتیاج دارم دو سال دیگه اسممو برای گرفتن طلا تو برنامه ای که امشب نشون دادن بخونن:)

Back
بالا