اگه فقط 10 روز زنده باشی...

اگه واقعا 10 روز زنده باشی دوست داری چیکار کنی؟

• رای‌دهندگان
    92
اگه با کسی دشمنی یا کدورتی دارم این قضیه رو طی این ده روز برای اطرافیانم و همه برجسته می کنم و بعد به نحوی خودمو می کشم که مشخصا انگار طرف منو کشته/

احتمالا یه سری مخدر رو هم امتحان کنم /

انقد لپمو فشار ميدم تا چال بيفته.آخرين آرزوم همينه خداياااااااا اينو بهم بده توروخداااا

می رفتم یه گوشه ای به دور از هیاهو به این فکر می کردم توی این بیست سال گذشته تجربه زندگی چطور بود ، چیا دیدم ، چیا تجربه کردم ، چه چیز هایی رو حس کردم و درک کردم ... .
جمع بندی می کردم ( :

روز اول خودکشی میکنم

سلام از اونجایی که کاربران جدید به سایت اضافه شدن من فک کردم خیلی خوب میشه که دوباره این تاپیک رو راه بندازیم چون که این تاپیک از 4 یا 5 ماه پیش فعالیت نداشته :D

احتمالا به دوستام زنگ میزنم وخاطراتو باهم مرور میکنیم
بعد به اونایی که باهاشون قطع ارتباط کردم زنگ میزنم( حلالیت شاید نه) ولی سعی میکنم کدورتا رو برطرف کنم
به یاد قدیما یه دربند میرم بااکیپ قدیمی
شاید پی ام بدم به کراشام(مخصوصا اخریه) جنبه های مثبت منفیشونو بگم :))
احتمالاروز ۱۰ام میرم توروستامون زیر ی درخت انار میشینم متنظر مرگ میشم

به خودم میگفتم دیدی حالا که ده روز زنده ای چطور زیر و رو شدی؟حالا فک کن این همه مدت ده روز که هیچی ،یک روزم اطمینانی به زنده بودنت نبود و ببین چطور زندگی کردی!

خودمو میکشم همون اول راحت بشم بابا
چ کاره ای برنامه بریزم واسه اون ده روز ؟:))

می رم جنگل دریا بیابان وکوه با یه اسب سیاه
کلا از شهر دور می شم میرم
یه کلبه چوبی دست وپا می کنم و کارایی برام ریسک بودو انجام می دم هندزفنری برازم گوشم و توخیابون باهاش بلند بلند بخونم
بدون گفش راه برم
بخوابم یه دو روزی و کسی بیدارم نکنه
و تو دریا تو جایی که می تونم برم وکسی جلومو نگیره
شیرو بغل کنم وبا موهاش بازی کنم
تو گل و لای بخوابم
در اخر هم هیجان پرتاب شدن از یه جای بلند تجربه می کنم
و با ارمش می میرم

به جان خودم همتون از ترس اینکه بعد مرگ چی میشه و چی نمیشه خواب و خوراک ازتون گرفته میشد،هیچ کاری هم نمیکردین!! الکی شلوغش نکنین!

#اسپم میباشد ،پاک میشود#

به جان خودم همتون از ترس اینکه بعد مرگ چی میشه و چی نمیشه خواب و خوراک ازتون گرفته میشد،هیچ کاری هم نمیکردین!! الکی شلوغش نکنین!

#اسپم میباشد ،پاک میشود#
در جهت مصداق حرفتون فیلم شمارش معکوسه که مثلا می دونست دو روز زنده هست ولی تلاشمی کرد بیشتر زنده بمونه دارم وسوسه می شم برنامه رو نصب کنم >)>)

هفت روز اول روزی سه تا آخوند "ببینم" و بعدشم برم دهاتمون.

اول ، " تجربه زیسته " م رو برای برادر کوچکترم می نویسم .
که به دام دیو درافتد دریغ آن باشد :D
بعد میرم آرامگاه اقوامِ در گذشته .
نهایتا با آلبوم های شجریان ، مثل ملک ، میرم دهاتمون ...

#اسپم میباشد ،پاک میشود#
ن ناموسا مرگ خیلی زیباست ^_^ مخصوصا برا من ک کلی از ادمای زندگیم رو از دست دادم ب این روش
ولی من توی این ده روز مامانمو میکشم که با درد نمیره جدا^_^

تو این ده یه مسافرت توپ میرفتم، بعدش کافه با دوستام
که به احتمال زیاد بعدش از مردن منصرف میشدم:D;)

از اونجایی که بیماری کرونا به سرعت هر چه تمام در همه جا داره شیوع پیدا می کنی خوب بود دوباره اینجا رو فعال میکردم....:D:D:D

حالا با این وضع کرونا اگه به شما بگن فقط 10 روز زنده هستید چی میکردید؟:-?:-?

×××تاپیک آغاز شد×××(دوباره:|):))

وااای چ جذااب برام اینجا
من اگه بدونم میرم به کسی که دوستش دارم میگم مستقیم و بغلش میکنم و برای اخرین لحظات زندگیم هرچقدر میتونم محکم تر دستاشو میگیرم
براش گل میخرم خیلی دوست داره
فیلم میبینم و از کسی که کل این پیشرفتامو مدیونشم بعد از خدا میرم و ی تشکر حسابی میکنم

احتمالا از جمعیت فاصله میگرفتم و دست از نوشتن برنمیداشتم، و سعی میکردم صدای زندگی رو بشنوم چون الان مقدور نیست :/

نقاشی می کنم
شعر می نویسم
آهنگ گوش می کنم
داستان نصفه نیمه م رو تموم می کنم
تا خرخره فیلم می بینم
با خونوادم وقت می گذرونم
واسه خودم می گردم
حرف هایی که باید می گفتم و نگفتم به بعضیا رو بهشون می گم
نمی زارم مامانم بفهمه..

Back
بالا