زندگی رو به چیزی تشبیه کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mp1583
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یک رمان ۵۰۰ ۶۰۰ صفحه ای

بازی! دقیقا بازی!
مثل بازی شطرنج غیر قابل پیش‌بینی!
و مثل بازی کامپیوتری بی اهمیت و مسخره!
مثل خاله بازی دوست داشتنا و .... الکی!
مثل قارچ خور اگه بکشی کنار باید از اول شروع کنی!
مثل ...
خلاصه که کلا دنیا رو جدی نگیرید درسته دو روز نیست و طبق میانگین حدود ۶۰. ۷۰ ساله ، ولی خب فقط صد سال اولش سخته :-" :))
#غبار_روبی_تاپیک_ها

مثل یه آب روان...
یه جا مسیرش تنگ میشه ، یه جا آلوده میشه ، یه جا بقیه آلودش میکنن ، از پستی و بلندی ها رد میشه..‌.

یه کتاب که هم فصلای بد داره، هم فصلای خوب.

زندگی مثل پازل میمونه
یه عالمه تلاش میکنی بسازیش آخرش متوجه میشی یه تیکش کمه و هر چی میگردی پیداش نمیکنی!

یک زمین مرگ، یک زمین جنگ بسیار وسیع با انواع جغرافیا که طرف های درگیر دولت ها، گروه های چریکی، شبه نظامیان و آحاد جامعه است.
برای خود من شبیه جنگ چریکی علیه سازمان های بزرگ و قدرتمنده!

مثل ادما که از جلوی یه مغازه رد میشن
زندگیم همینجوری میگذره

مثل یه قبر؛
همون اندازه خفه کننده و تاریک

ی ورق کاغذ

بردگی

• دابل‌لایک
امتیازات: ROSEE
یکی از چالش های فیلم اره (saw)؟ که به روش های عجیب غریب و اکثرا ترسناکی میخواد درس های مهم بده.

زندگی حداقل برای من مثل کنترل یه کشتی توی یه دریای پر از امواجه که اگر یک ثانیه غفلت کنم یک عمرم به فنا و یغما میره

والا شبیه ویدئو گیم هاست
هی تلاش میکنی، سرنخ پیدا میکنی، کاراکتر لول آپ میکنی، به امید اینکه دیگه مرحله آخر رسیدی . دیگه بردی .
باز مراحل جدید و ناشناخته برات آنلاک میشه .
جالبه

گم شدن توی محیطی که حتی درمورد ماهیت خود محیطه هم ایده ای نداری، در مورد خودتم نداری، اصن هیچ حس و شناختی از هیچی نداری، فقط میدونی هستی ولی نمیدونی چی هستی و چجوری هستی و جایی که هستی چیه

شبیه پیش بینی های خود ادمه
یه وقتا پیش بینی الکی میکنی رو حساب اینکه مطمئنی چنین اتفاقی نمیوفته و دقیقا همون اتفاق میوفته
و یه مواقع برعکس همین به خودت اعتماد میکنی که اره من چند بار درست گفتم این سری هم درست میشه و صاف اونموقع میفهمی که رکب خوردی

Back
بالا