- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
درصدای همه تون خوبه. دلیل کم بودن ترازها نسبت به حد انتظارتون بخشیش به خاطر تقلب فراوون توی آزمون ها هس. و همینطور فرمول قلمچی برای محاسبه تراز که چندان دقیق به نظر نمیرسه.
قانون خرید سربازیو برداشتن -__-من بدبخت بابام هر آزمون میزنه تو سرم میگه چرا رتبه ۱ نشدی فردا من سربازیتو نمیخرم میندازنت ارتش چلدختر بعدش میمونی همونجا مسافرکشی میکنی خرمآبادم برنمیگردی
شرمنده دیگه زمان ما ۳ هفته بود الان شده ۴ هفته:/۴ هفته نه ۳هفته
نه عاقا همونهشرمنده دیگه زمان ما ۳ هفته بود الان شده ۴ هفته:/
(نه که ما فسیل بودیم و تونظام قبلی همه چیمون فرق میکنه)
نهایی چی؟نه عاقا همونهیهو اونا تاریخ امتحان نهاییارو تغییر دادن اینا شوتیدن اونور تاریخ آزمونارو
+
از تباه شدن نظام قدیمیا بگم که درصدای 50 ترازشون زیر 5000 عه![]()
هیدنابچه ها ت لیست نفرات منو زده ۲۲ بعدش ت کارنامم نوشته نفر۳۰
چرا اینجوری شده:/
نهایی فک کنم واسه واحد مونده ها و اینا باشه.نهایی چی؟
ترم یک مگه داخلی نیست امتحانا؟
هیدنا
پ.ن: تقلبا رو کلا جزو افراد آزمون حساب نمیکنن
یه تعدادی هم اسم خودشون رو از نفرات برتر hide می کنن . شاید این ۸ نفر از چنین hide شده باشن.ینی الان ۸ نفر این وسط تقلب کردن؟:/
عه من چرا تا الان نمیدونستم:eek:یه تعدادی هم اسم خودشون رو از نفرات برتر hide می کنن . شاید این ۸ نفر از چنین hide شده باشن.
توی صفحه شخصی تون ، اگر به " تنظیمات شخصی " برید ، می تونید اسم تون رو از نفرات برتر حذف کنید .عه من چرا تا الان نمیدونستم:eek:
میدونم از جمعه ، خیلی گذشته ولی...
واقعاً نمیدونم با عمومی ها چی کار کنم : (((((((
http://s6.picofile.com/file/8382884468/Screenshot_2019_12_24_12_20_28.png
http://s6.picofile.com/file/8382884542/Screenshot_2019_12_24_12_20_34.png
ممنونم ولی اخه تراز ها یه چیزهای دیگه ای میگن..مثل اینکه فقط ادبیات مشکل داری... بقیش تو سطح تقریبا خوبی هست ک!
خب بیا بررسیش کنیم ببینیم مشکل از چیه.ممنونم ولی اخه تراز ها یه چیزهای دیگه ای میگن..
بعد خب خود ادبیات خیلی مهمه و این جا هم خیلی کشیده پایین کلا . و این که بیشتر درگیری ام اینه که احساس میکنم اونقدر که میخونم نتیجه نمیگیرم ..
خب بسم الله : ))خب بیا بررسیش کنیم ببینیم مشکل از چیه.
خیلی چنگی به دل نمیزنه :
![]()
خب بسم الله : ))
درک مطلب زبان رو چی کار باید کرد ؟
توی عربی حرکات و کلا تجزیه اسم و فعل اینارو چه حوری باید مسلط شد ؟؟
ادبیات رو دارم موضوعی از روی سبطی میخونم ولی نمیدونم چرا اون حوری که باید نتیجه نمیگیرم مخصوصاً با آرایه خیلییییی بیشتر مشکل دارم.. یعنی به نظرم خیلی سلیقه ایه و هر دفعه هر کس یه چیزی رو در نظر میگیره که کس دیگه نمیگیره .
کلا نمیدونم عمومی هارو چه جوری باید درست وقت بذارم و مشخصاً از راهنمایی پایه ی خوبی ندارم ...