کنکور کارنامه آزمون آزمایشی - کنکور ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sep
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درصدای همه تون خوبه. دلیل کم بودن ترازها نسبت به حد انتظارتون بخشی‌ش به خاطر تقلب فراوون توی آزمون ها هس. و همینطور فرمول قلمچی برای محاسبه تراز که چندان دقیق به نظر نمیرسه.

من بدبخت بابام هر آزمون می‌زنه تو سرم می‌گه چرا رتبه ۱ نشدی فردا من سربازیتو نمی‌خرم می‌ندازنت ارتش چلدختر بعدش می‌مونی همونجا مسافرکشی می‌کنی خرم‌آبادم برنمی‌گردی
قانون خرید سربازیو برداشتن -__-

شرمنده دیگه زمان ما ۳ هفته بود الان شده ۴ هفته:/
(نه که ما فسیل بودیم و تونظام قبلی همه چیمون فرق میکنه:-")
نه عاقا همونه :-" یهو اونا تاریخ امتحان نهاییارو تغییر دادن اینا شوتیدن اونور تاریخ آزمونارو :-"
+
از تباه شدن نظام قدیمیا بگم که درصدای 50 ترازشون زیر 5000 عه :))

بچه ها ت لیست نفرات منو زده ۲۲ بعدش ت کارنامم نوشته نفر۳۰
چرا اینجوری شده:/

نه عاقا همونه :-" یهو اونا تاریخ امتحان نهاییارو تغییر دادن اینا شوتیدن اونور تاریخ آزمونارو :-"
+
از تباه شدن نظام قدیمیا بگم که درصدای 50 ترازشون زیر 5000 عه :))
نهایی چی؟
ترم یک مگه داخلی نیست امتحانا؟

• لایک
امتیازات: panah
نهایی چی؟
ترم یک مگه داخلی نیست امتحانا؟
نهایی فک کنم واسه واحد مونده ها و اینا باشه.
دوازدهمی های فعلی باید داخلی باشن تا جایی که میدونم

• لایک
امتیازات: Karin
مثل اینکه فقط ادبیات مشکل داری... بقیش تو سطح تقریبا خوبی هست ک!
ممنونم ولی اخه تراز ها یه چیزهای دیگه ای میگن..
بعد خب خود ادبیات خیلی مهمه و این جا هم خیلی کشیده پایین کلا . و این که بیشتر درگیری ام اینه که احساس میکنم اونقدر که میخونم نتیجه نمیگیرم ..

ممنونم ولی اخه تراز ها یه چیزهای دیگه ای میگن..
بعد خب خود ادبیات خیلی مهمه و این جا هم خیلی کشیده پایین کلا . و این که بیشتر درگیری ام اینه که احساس میکنم اونقدر که میخونم نتیجه نمیگیرم ..
خب بیا بررسیش کنیم ببینیم مشکل از چیه.

خب بیا بررسیش کنیم ببینیم مشکل از چیه.
خب بسم الله : ))
درک مطلب زبان رو چی کار باید کرد ؟
توی عربی حرکات و کلا تجزیه اسم و فعل اینارو چه حوری باید مسلط شد ؟؟
ادبیات رو دارم موضوعی از روی سبطی میخونم ولی نمیدونم چرا اون حوری که باید نتیجه نمیگیرم مخصوصاً با آرایه خیلییییی بیشتر مشکل دارم.. یعنی به نظرم خیلی سلیقه ایه و هر دفعه هر کس یه چیزی رو در نظر میگیره که کس دیگه نمیگیره .
کلا نمیدونم عمومی هارو چه جوری باید درست وقت بذارم و مشخصاً از راهنمایی پایه ی خوبی ندارم ...

خیلی چنگی به دل نمیزنه :
s1bp_1.jpg

من صلاحیت ندارم که نظرم بدم ولی به نظرم خیلی خوبه که یه کتاب تستی توی هر درس احتمالاً دارین رو با درس معلم جلو ببرین و بر طبق اون تقسیم کنین . واقعاً هم وقت زیادی ازتون نمیگیره . شاید برای هر درس تخصصی حتی هفته ای کم تر از 100 تا تست بشه. سال بعد این تست ها و آروم آروم خوندن ها خیلی کمک تون خواهد کرد . اگر هم درس معلم با قلمچی پیش نمیره هر کدوم جلوتره رو پیش ببرید .
و یه چیز دیگه این که برای ادبیات کاری که خودم هیچ وقت انجام ندادم توی سال های پایه و پیشنهاد میدم انجام بدید این که کتاب تناسب مفهومی سبطی رو هر شب نیم ساعت یا کم تر در حدی که به چشم تفریح بهش نگاه کنین بخونینش و خب خیلی تاثیر گذاره.
واقعاً اگر من برمیگشتم و البته با دید صرفاً کنکوری که الان دارم - و شاید اون موقع اعتقادی بهش نداشتم و بعدا هم نداشته باشم - شروع میکردم مرتب تست زدن هم یازدهم و هم دهم . مخصوصاً دروس تخصصی رشته ریاضی که برای خود من وفکر میکنم اکثر بچه های ریاضی لذت بخشه و خیلی به چشم "کنکوری خوندن" نیست واقعاً .
برای بعضی چیزها وقت گذاشتن سال کنکور خیلی سخت تر و محدود تره . به نظرم اگر اشکالات گنده ای توی هر مبحثی هست حوصله کنید و حلش کنید.. بازم ببخشید که زیاده گویی کردم!

سلام اینم منم o_O
1577380682111.png

1577381163270.png

یه سوال اینکه من میرسم به شیمی خیلی داغون و له میشم و اصلا نمیتونم مسئله ها رو حل کنم خصوصا :| بعدم اینکه الان من ازمون گاج میدم و وضعیتم اینطوریه و یه چیزی که رو مخمه جدیدا اینه که شاید قلمچی ازمون می دادم بهتر می بود :-? نظر شما چیه و اینکه میشه تراز گاج و قلمچی رو با هم مقایسه کرد؟ چطوری؟ :-/

خب بسم الله : ))
درک مطلب زبان رو چی کار باید کرد ؟
توی عربی حرکات و کلا تجزیه اسم و فعل اینارو چه حوری باید مسلط شد ؟؟
ادبیات رو دارم موضوعی از روی سبطی میخونم ولی نمیدونم چرا اون حوری که باید نتیجه نمیگیرم مخصوصاً با آرایه خیلییییی بیشتر مشکل دارم.. یعنی به نظرم خیلی سلیقه ایه و هر دفعه هر کس یه چیزی رو در نظر میگیره که کس دیگه نمیگیره .
کلا نمیدونم عمومی هارو چه جوری باید درست وقت بذارم و مشخصاً از راهنمایی پایه ی خوبی ندارم ...

این ک میگی موضوعی میخونی، یعنی دقیقا چطوری براش وقت میزاری؟ چقدر تست میزنی؟ روزانه چقدر؟ بیشتر غلط میزنی یا نزده زیاد داری؟ تیپ بندی غلط هات چجوریه؟
همه آزمونات رو بزار جلوت، و جواب این سوال ها رو باهاش بررسی کن. احتمالا پیدا کنی مشکل از کجاست.

Back
بالا