• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چند همسری، آری یا خیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اول اینکه درمورد خودتون نظر بدید نه مردم ما دارم خون می‌دیم که کسی نیاد سرشو بکنه توی زندگیمون، این ممنوع باشه و غدقن کردن و نمی‌دونم از این چرت و پرتا هیچ فرقی با رفتار بسیجی گونه نداره، دوما به عنوان کسی که قبلا حین رابطه های نیمه جدی که داشتم شیطنت های ریز و درشتی هم می‌کردم معتقدم توی این زمینه خودت تجربه نکنی و از تجربه دیگران استفاده کنی روان سالم تری خواهی داشت، تازه این ازدواج نبوده و رسما اون دو طرف از وجود هم خبر نداشتن وگرنه با انسانیت داشتن نمی‌شه اینو هندل کرد و باید رو آورد به شلاق و برده داری و اطاعت گرفتن به جای شراکت در زندگی. فلذا گروپ شرعی اسمش وسوسه انگیزه ولی به دردسرش نمی‌ارزه.

بنظر من رفتن توی یه رابطه جدی و عاطفی با یه نفر هم قشنگ تره هم اینکه اون رابطه رو محکم تر نگه میداره. توی یه رابطه مخصوصا وقتی ازدواج میکنه آدم باید هم وقت کافی بزاره هم توجه کافی به طرف مقابل و رابطه بده که این کار رو برای چند نفر همزمان انجام دادن بنظرم ممکن نیست.

من کاری به جنبه‌ی اخلاقی و اجتماعی قضیه ندارم.

ولی به عنوان آدمی که متاهله، نمیتونم چند همسری رو از نظر لجستیکی و پرکتیکال هضم کنم. اگه آدم بخواد یه زندگی نرمال که شامل

۱-کار و کسب درآمد، مراقبت از خونه و زندگی
۲-تفریح و سرگرمی، مطالعه، ورزش، هر چی

هست رو داشته باشه، واقعا نمیتونه بیشتر از یه رابطه‌ی عاطفی با کیفیت رو حفظ کنه. بیشتر وقتا حتی همینارو هم نمیشه با هم داشت

حالا رابطه‌ی چند همسری یا اوپن علنی که به کنار. من حتی نمیفهمم ملت چطوری فرصت میکنن خیانت کنن 😂

تنها احتمال ممکن اینه که شما یک یا چند تا از موارد بالا رو فدا کنید. و تمام آدمایی که من دیدم دقیقا همینطوری بودن. یا علاف و بیکار بودن (کوتاهی تو مورد ۱)، یا هَوَل و توی کف بودن (کوتاهی توی مورد ۲) و یا رابطه های poly‌شون به درد عمه‌شون میخورده، و یا ترکیبی از همه‌ی اینا (بیشتر موارد اتفاقا اینطوری بودن)

با در نظر گرفتن توضیحات بالا، من شخصا نمیتونم روی آدمایی که چندهمسر هستن یا دنبال روابط آزادن (از هر جنسیتی) و یا خیانت میکنن خیلی حساب باز کنم. یعنی اونارو کلا آدمای قابل اتکا و قابل اعتمادی نمیدونم، حتی بیرون از بحث رابطه و مثلا توی دوستی یا کار و …

Back
بالا