• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چند همسری، آری یا خیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موافقان این موضوع منقرض نشدن مگه؟حداقل تو اینجا
به عنوان یه مخالف سابق که الان معتقد به عدم دخالت دولت در امور خصوصیه باید بگم که خیر.
اون موقع که مخالف بودم هم واکنشم همینی بود که شما داشتی :))

به عنوان یه مخالف سابق که الان معتقد به عدم دخالت دولت در امور خصوصیه باید بگم که خیر.
اون موقع که مخالف بودم هم واکنشم همینی بود که شما داشتی :))
آه ملک بیا دولت خودمونو پایه گذاری کنیم توعم نخست وزیر باش

منظور از مخالفت یا موافقت، اینه که آیا این حق رو به رسمیت میشناسیم، یا از نظر اخلاقی و یا سلیقه شخصی؟
اگه اولیه، من دلیلی نمیبینم که وقتی چندین فرد عاقل و بالغ، همه تصمیم به انجام این رابطه(بطور کلی روابط باز، که چندهمسری هم شاملش میشه) داشته باشن و الزاماتش رو بپذیرن، محدودیت قانونی ای باید روشون اعمال شه. البته چیزی که میگم، مسلما فرق داره با قانون مردسالارانه و یک طرفه ای که از چندهمسری وجود داره. بطور کلی، به عنوان یک حق قانونی و دوطرفه قبولش دارم.
به سختی میتونم نکته غیر اخلاقی خاصی هم توش پیدا کنم. مسلما الگوی این افراد از خانواده و تربیت، خاص خودشونه و مقایسش با دلایل و دیدگاه افراد تک همسری به خانواده و عشق، بنظرم درست نیست(مثلا برای بعضی ها، احساس عشق به شکل احساسی متمرکز روی یک نفر تجلی پیدا میکنه. ولی برای بقیه ممکنه اینطور نباشه و حتی نوع عشق و احساسشون به پارتنرهای متفاوتشون، میتونه از سنخ متفاوت و متنوعی باشه).
در حالت سوم هم، یعنی سلیقه شخصی، من از هردوی تک همسری و چند همسری خوشم نمیاد ((((:
ما منقرض شدنی نیستیم، هنوز هم در تندباد زمانه بر موضع خود ایستاده‌ایم 🗿

باشه موافق باشید عزیزان
فعلا توی یکیش موندیم همگی!

اگر صفر هم حساب میشه منم موافقم

حالا سوای از شوخی

من اعتقادم اینه ادم نهایت خودش رو یکجا در یک حالت و برای یک نفر میتونه قرار بده

۴ همسری دیگه نمیدونم چجوری طرف میتونه ۴ نفر رو دقیقا به یک اندازه دوست داشته باشه

اگر ۴ نفر رو میتونه همزمان دوست داشته باشه به یک اندازه

۴ یک محدودیت شرعی هست که براش قرار دادن نه اینکه اون لزوما ۴ نفر دوست داشته

سر همین من اصلا درک نمیکنم چند همسری رو

یار ادم یه نفر میتونه باشه

تیم فوتبال درست نکردی که

اول اینکه درمورد خودتون نظر بدید نه مردم ما دارم خون می‌دیم که کسی نیاد سرشو بکنه توی زندگیمون، این ممنوع باشه و غدقن کردن و نمی‌دونم از این چرت و پرتا هیچ فرقی با رفتار بسیجی گونه نداره، دوما به عنوان کسی که قبلا حین رابطه های نیمه جدی که داشتم شیطنت های ریز و درشتی هم می‌کردم معتقدم توی این زمینه خودت تجربه نکنی و از تجربه دیگران استفاده کنی روان سالم تری خواهی داشت، تازه این ازدواج نبوده و رسما اون دو طرف از وجود هم خبر نداشتن وگرنه با انسانیت داشتن نمی‌شه اینو هندل کرد و باید رو آورد به شلاق و برده داری و اطاعت گرفتن به جای شراکت در زندگی. فلذا گروپ شرعی اسمش وسوسه انگیزه ولی به دردسرش نمی‌ارزه.

بنظر من رفتن توی یه رابطه جدی و عاطفی با یه نفر هم قشنگ تره هم اینکه اون رابطه رو محکم تر نگه میداره. توی یه رابطه مخصوصا وقتی ازدواج میکنه آدم باید هم وقت کافی بزاره هم توجه کافی به طرف مقابل و رابطه بده که این کار رو برای چند نفر همزمان انجام دادن بنظرم ممکن نیست.

من کاری به جنبه‌ی اخلاقی و اجتماعی قضیه ندارم.

ولی به عنوان آدمی که متاهله، نمیتونم چند همسری رو از نظر لجستیکی و پرکتیکال هضم کنم. اگه آدم بخواد یه زندگی نرمال که شامل

۱-کار و کسب درآمد، مراقبت از خونه و زندگی
۲-تفریح و سرگرمی، مطالعه، ورزش، هر چی

هست رو داشته باشه، واقعا نمیتونه بیشتر از یه رابطه‌ی عاطفی با کیفیت رو حفظ کنه. بیشتر وقتا حتی همینارو هم نمیشه با هم داشت

حالا رابطه‌ی چند همسری یا اوپن علنی که به کنار. من حتی نمیفهمم ملت چطوری فرصت میکنن خیانت کنن 😂

تنها احتمال ممکن اینه که شما یک یا چند تا از موارد بالا رو فدا کنید. و تمام آدمایی که من دیدم دقیقا همینطوری بودن. یا علاف و بیکار بودن (کوتاهی تو مورد ۱)، یا هَوَل و توی کف بودن (کوتاهی توی مورد ۲) و یا رابطه های poly‌شون به درد عمه‌شون میخورده، و یا ترکیبی از همه‌ی اینا (بیشتر موارد اتفاقا اینطوری بودن)

با در نظر گرفتن توضیحات بالا، من شخصا نمیتونم روی آدمایی که چندهمسر هستن یا دنبال روابط آزادن (از هر جنسیتی) و یا خیانت میکنن خیلی حساب باز کنم. یعنی اونارو کلا آدمای قابل اتکا و قابل اعتمادی نمیدونم، حتی بیرون از بحث رابطه و مثلا توی دوستی یا کار و …

Back
بالا